AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar yarın bana gelir galiba ben yüklerim ama nereye yükleyim çok tartışma oldu geçen sefer yüklediğim yer konusunda ona göre bişey söyleyin oraya yükleyim

gelince gönder canım yolluyolar boyayı bana da olmuştu bi kere böyle

arkadaşlar yarın bana gelir galiba ben yüklerim ama nereye yükleyim çok tartışma oldu geçen sefer yüklediğim yer konusunda ona göre bişey söyleyin oraya yükleyim

sürekli güncelli kısma yükle o zaman canım dediğin gibi tartışma oluyo sonra. zaten yorum falan yapılamıyo o topiğe. artık yorumlarımızı burdan yaparız

Selam kızlaarr

Balıkesirden temsilci var mıı aramızda

Ben k6dan solution kampanyasındaki pur blancadan istiyorum 2tane ama krem almadan mümkün olursa eğer

Arkadaşlar ister ayrı konu açın katalog için isterseniz güncelli başlığa ekleyin
Daha toplu olması için o şekilde önerildi ama ayrı konu şeklinde açılsa da sorun olmaz

Bu arada forum içerisinde temsilci arama,toplama ve satış amaçlı mesajlar yasak

Selam kızlaarr

Balıkesirden temsilci var mıı aramızda

Ben k6dan solution kampanyasındaki pur blancadan istiyorum 2tane ama krem almadan mümkün olursa eğer

krem almadan mümkün olacağını sanmıyorum zaten kremi tanıtmak için o fiyatta parfüm sunuyorlar

Çok pardon :44::44:

kızlar k6 daki güneş gözlüğünü alan varmı çok merak ediyorum nasıl sizce cvp verirseniz sevinirim lütfn alıcam yardım :44:

Slm bayanlar K7 kımseye gelmedimi daha yüklenmemiş sanırım. her ay kampanya gunu verirdim mutlaka sipariş ama bu ay veremedm.:26:

Slm bayanlar K7 kımseye gelmedimi daha yüklenmemiş sanırım. her ay kampanya gunu verirdim mutlaka sipariş ama bu ay veremedm.:26:

kızlar takım öncüme uğradım yeni katalog gelmiş ona aldım hemen bitane çünkü bende sipariş vermedim daha. telim çok kaliteli çekmez ama isterseniz yükleyim panaroma yok yalnız. sadece aklımda kalan 300lük siparişe maşa hediye

eger ımkanın varsa yukle canım olsun azda olsa gözuksede yeter bize :) hediyeyi gene begenmedim. hep aynı şeyleri verıoo yaa

kızlar solitions yeni nemlendirici alana purblanca parfüm hediyeydi ya ondan aldım ben kremi geçenlerde sürdüm yüzüme çok güzel nemlendirdi ertesi gün bi aynaya baktım yanağımda 3tane sivilce gibi kızarıklık var. ama hiç kreme bağlamadım bunu aklıma bile gelmedi hatta. sonra dün yüzümü temizleyip o kremden sürdüm ve yattım sabah aynaya baktığımda yüzüm bu haldeydi şok oldum resmen iki yanağımda da kızarıklar dolu pütür pütür ve hafif şiş biçimde ama kızarıklık çok fazla yanıyo yüzüm şuan. sizin de başınıza geldi mi böyle bişey? ben çok şaşırdım nemlendirme özelliği güzel ama yüzümü mahvetti ergenlik döneminde bile benim yüzümde sivilce çıkmamışken krem yüzünden bu hale gelmesine çok üzüldüm direk iade edicem

Special35 cildiniz yağlıysa niye nemlendirici kullandınız ki :44:
cildiniz sivilceliyse kozmetik ürünü değil Eczane ürünü kullanın bence.
benim yüzümde sivilceli avonun clear skin ürünün yeşilini kullanıyorum ben haftada 1 kez kil maskesi gözenekler açıldığını hissediyorum ferahlık veriyor inanın gerçekten güzel.
zaten başka ürününü kullanmıyorum akne için mazallah cilt falan bozulur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…