arkadaşlar bana avondan gelen mesajı size yazıyorum:
Size Özel Fırsata 16 Mayıs Çarşamba saat 16.00'ya kadar K6'dan istediğiniz renkte saç boyasını seçin HEDİYE gönderelim.
Bunun için birazdan gelecek SMS'i cevaplayın.
henüz sms gelmedi
arkadaşlar yarın bana gelir galiba ben yüklerim ama nereye yükleyim çok tartışma oldu geçen sefer yüklediğim yer konusunda ona göre bişey söyleyin oraya yükleyim
Selam kızlaarr
Balıkesirden temsilci var mıı aramızda
Ben k6dan solution kampanyasındaki pur blancadan istiyorum 2tane ama krem almadan mümkün olursa eğer
Arkadaşlar ister ayrı konu açın katalog için isterseniz güncelli başlığa ekleyin
Daha toplu olması için o şekilde önerildi ama ayrı konu şeklinde açılsa da sorun olmaz
Bu arada forum içerisinde temsilci arama,toplama ve satış amaçlı mesajlar yasak
Slm bayanlar K7 kımseye gelmedimi daha yüklenmemiş sanırım. her ay kampanya gunu verirdim mutlaka sipariş ama bu ay veremedm.:26:
kızlar takım öncüme uğradım yeni katalog gelmiş ona aldım hemen bitane çünkü bende sipariş vermedim daha. telim çok kaliteli çekmez ama isterseniz yükleyim panaroma yok yalnız. sadece aklımda kalan 300lük siparişe maşa hediye
eger ımkanın varsa yukle canım olsun azda olsa gözuksede yeter bize :) hediyeyi gene begenmedim. hep aynı şeyleri verıoo yaa
yükledim kızlar kataloğu bakabilirsiniz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/518228-avon-kataloglari-surekli-guncelli.html sürekli güncelli kısma yükledim
Eline koluna sağlık canım çok tşkrler çözünürlükte hiçte fena değil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?