- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
Arkadaşlar avonun anlaşmalı bankaları hangilerii otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum ben teb bankası için avantajlı diyolar ama bize çok uzak hangi banka var başkaa ....ilk siparişimin son ödeme talimatı dün idi ama ben 2.ci siparişi hemen verince ikisini bi arada öderim dedim kargom yarın elimde olcak peki sorun olurmuu faiz filan işliyomu beni üye yapan arkadaşa soruyorum ama yarım yamalak cevap aldığım için kafam karışıyoo..
ilk siparişi beni üye yapan bayan giriyormuş.2.den itibaren ben internetten kendim verecekmişim.sizinde öylemi oldu?
ilk siparişi beni üye yapan bayan giriyormuş.2.den itibaren ben internetten kendim verecekmişim.sizinde öylemi oldu?
kızlar bana geldi ama sadece katalog var panoroma yok çekiyorum şuan bitince yüklerim
benım sıparıslerım yoldaymıs kargoya verılmıs takıp edıyorum sızı gelırse yarın yuklemeye calısırım arkadaslar
Avona giriş yapinca haberler kisminda ayrıntılı olarak anlatiyo.ama ücret kesiyorlar çoğunda. ben kredi kartıyla dyorum .bence gününü gecirme çünkü faiz olabilir...
Arkadaşlar avonun anlaşmalı bankaları hangilerii otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum ben teb bankası için avantajlı diyolar ama bize çok uzak hangi banka var başkaa ....ilk siparişimin son ödeme talimatı dün idi ama ben 2.ci siparişi hemen verince ikisini bi arada öderim dedim kargom yarın elimde olcak peki sorun olurmuu faiz filan işliyomu beni üye yapan arkadaşa soruyorum ama yarım yamalak cevap aldığım için kafam karışıyoo..
Birinci sipariş onuncu sipariş farketmez onun kafasında bi planı olmasa öyle söylemez. Bak bazı satış rakamlarına ulaşılınca bazı hediyeler kazanılıyo. Bi yararı vardır belki kendine. Ama tüm siparişlerini kendin vermeni tavsiye ederim zaten cok basit hemen öğreniliyo.
bu ben,m de aklıma geldi...siparişimi toplayayım kendim vereyim en iyisi .ama kadın illa ilk siparişi ben girecem diyor
Arkadaşlar yardım eder misiniz
eğer yanlış faturalanma yapılırsa avonda onu nasıl düzelticez fazla yazılmışta yardımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?