AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm bende avona üyeyim kızlar 2.ci siparişimide verdim kargodaymış cuma günü elimde olur sanırım gelirse yüklemeye çalışırım ..bu topiği yeni farkettim çokta iyi olmuşş bazen kafam karışıyo sorcak kimse bulamıyorum burda birbirimize yardımcı olalım

Arkadaşlar avonun anlaşmalı bankaları hangilerii otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum ben teb bankası için avantajlı diyolar ama bize çok uzak hangi banka var başkaa ....ilk siparişimin son ödeme talimatı dün idi ama ben 2.ci siparişi hemen verince ikisini bi arada öderim dedim kargom yarın elimde olcak peki sorun olurmuu faiz filan işliyomu beni üye yapan arkadaşa soruyorum ama yarım yamalak cevap aldığım için kafam karışıyoo..

Avona giriş yapinca haberler kisminda ayrıntılı olarak anlatiyo.ama ücret kesiyorlar çoğunda. ben kredi kartıyla dyorum .bence gününü gecirme çünkü faiz olabilir...

ilk siparişi beni üye yapan bayan giriyormuş.2.den itibaren ben internetten kendim verecekmişim.sizinde öylemi oldu?

Birinci sipariş onuncu sipariş farketmez onun kafasında bi planı olmasa öyle söylemez. Bak bazı satış rakamlarına ulaşılınca bazı hediyeler kazanılıyo. Bi yararı vardır belki kendine. Ama tüm siparişlerini kendin vermeni tavsiye ederim zaten cok basit hemen öğreniliyo.

Avona giriş yapinca haberler kisminda ayrıntılı olarak anlatiyo.ama ücret kesiyorlar çoğunda. ben kredi kartıyla dyorum .bence gününü gecirme çünkü faiz olabilir...

tşk ederim canım cevabın için benim kargomda yarın gelcek 2sini bi arada cuma günü öderim dedim ya kredi kartıyla güvenemiyorum ama öylemi yapsam bende acabaa ..

kızlar panoroma var ama ben şehir dışındayım panoroma evime geldi ablama katalog gelmişti o yüzden sadece katalogu yükledim bende görmedim panoromayı

işbankasından da otomatik verebilirsin cnm

bu ben,m de aklıma geldi...siparişimi toplayayım kendim vereyim en iyisi .ama kadın illa ilk siparişi ben girecem diyor

Arkadaşlar yardım eder misiniz
eğer yanlış faturalanma yapılırsa avonda onu nasıl düzelticez fazla yazılmışta yardımmmmmmmmmm

kızlaar şu locket kalpli kolye satıştan kaktı mı? ürün kodunu giriyorum yanlış ürün diyor. tam da toplu sipariş almıştım olacak iş mi yaa :)

bu ben,m de aklıma geldi...siparişimi toplayayım kendim vereyim en iyisi .ama kadın illa ilk siparişi ben girecem diyor

İnternet şifrenizi almadıysanız avon.com un temsilci girişi bölümüne tıklayıp ordan alabilirsiniz. Adıysanız şifrenizi hiç ona haber vermeden girin siparişinizi daha sonra aradıgında da teşekkür ederim ben verdim zaten dersiniz. O zaman anlar. Zaten bu saatten sonra onu ilgilendiren sizi ona bağlayan bi şey yok. Onun üstünden bir şey kazanmayacaksınız. Başınızın çaresine kendiniz bakın bence. Tavsiyem bu ama siz bilirsiniz.

Arkadaşlar yardım eder misiniz
eğer yanlış faturalanma yapılırsa avonda onu nasıl düzelticez fazla yazılmışta yardımmmmmmmmmm

Gerçekten bi yanlış hesap varsa müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirin onlar ordan faturanızın kopyasını görürler zaten. Eğer varsa hata hemen düzeltilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…