Ben de 2-3 parça birşey almayı düşünüyorum .Nasıl olacak temsilci olanlara ucuza geliyorsa ben de öyle yapayım .
Bilen birisi anlatsın lütfen .
Selam arkadaşlar, benim bir sorum vardı, avon sayfasından formu doldurup gönderdiğimde, bana en yakın temilci gelecek ya, yanında parfüm kokularını da diğer ruj olsun şu olsun bu olsun testırlarını da getirecek mi yanında, sonuçta ben dergiye bakıp da alamam, anca çok uzun süre kullanmalıyım, ürünleri iyice ezberlemeliyim ki netten siparişimi vereyim.
Bir sorum daha var, sağlık bakanlığıdan onay alamadı sadece tarım bakanlığı onay var, Avrupa'da yasak gibi yorumlar, söylentiler, konuşmalar duyuyorum. Doğruluk payı ne kadardır?
Arkadaşlar ben internetten bir kozmetik markası buldum meğer bayağı ünlüymüş ve tamamen türk markası adı farmasi haberiniz olsun
sürpriz paket varmış değeri 100 liramış neler var ki içinde fiyatı 15 liraymış????
ben anlamadım acaba neden öyle diyor ki? belki kendi tamamlayamamıştır briazını kendi siparişine eklicek sonra da ürünler gelince seninkielri sana vercek.kızlar daha öncede yazdım ama maalesef bi cvap alamadım ben yeni başladım p.tesi siparişlerimi vericem takım öncüm sürekli arayor siparişlerimi ne zaman vericeğimi soruyor senin yerine senin adına ben veriyim ben veriyimm diyor neden böyle yapıor anlamadım sizce neypıyım kendim mi vereyim ona haber mi vereyim
acaba neler var. kimine güzel koyar kimine kötüsürpriz paket varmış değeri 100 liramış neler var ki içinde fiyatı 15 liraymış????
arkadaşlar bana her ay kırmızı zarf geliyor avondan mesela bu aya ayın 15 ile 18 inde kampanya 8 den erken sipariş verirsem bana saat gönderecekler. Sizlerede bu kırmızı zarftan geliyor mu ?Faturalandırma kampanyanın ilk günü yapılıyor.
gerçekten bende anlamadım kendi tamamlayamamış olabilir ama dürüstce söylemesi lazım yok sen yapamazsın ben veriyim ne zaman vericen gibi sözlerle sürekli rahatsız ediyor.ben anlamadım acaba neden öyle diyor ki? belki kendi tamamlayamamıştır briazını kendi siparişine eklicek sonra da ürünler gelince seninkielri sana vercek.
acaba neler var. kimine güzel koyar kimine kötüparfüm bayan pargümü olsa ne iyi olur şöyle güzel bişey :))
bana da 3 4 aydır geliyor ben her zaman kampanyanın ilk günü sipariş veriyorum sanırım ondan erken sipariş şansı ama çok erken sipariş istiyorlar katalog elime gelir gelmez 3 4 gün içinde bu ay saat kazanacağım inşallah geçen aylarda parfüm çanta gibi hediyeler vardı.daha hiç gelmesi bu kırmızı zarf neyse böyle çok merak ettim
ay ben pazartesı sıparışlerımle vercem mutlaka bu paketınde sıpparışını ay ben gercekten cok merak ettım daha önceden oldumu böle bışey
arkadaşlar bu ay temsilci olmak 1 tl miş olmayı düşünüyorum ama satış, kargo, ürün satamadığım taktirde ne olacagı vs.. hakkında bilgim yok rica etsem bilgi verebilirmiasiniz kati kuralları var mı mesela illaki sipariş vermek zorundamıyım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?