AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben tecrübesizim sizlere bişey danışmak istiyorum ben ilk siparişlerimi 1-2 gün sonra vericem bugün takım öncüm aradı bana sen belki yanlışlık yaparsın bilemezsin bana söyle yaparım diyor sen sadece sepete at diyor bende böyle bişeye gerek var mı sormak istedim

Ben de 2-3 parça birşey almayı düşünüyorum .Nasıl olacak temsilci olanlara ucuza geliyorsa ben de öyle yapayım .
Bilen birisi anlatsın lütfen .

kızlar size daha ucuz gelicek avon ürünleri ama kargo parası ödiceksiniz bi dünya
75 tl üstü alışverişte kargo ücreti vermiyorsunuz

Selam arkadaşlar, benim bir sorum vardı, avon sayfasından formu doldurup gönderdiğimde, bana en yakın temilci gelecek ya, yanında parfüm kokularını da diğer ruj olsun şu olsun bu olsun testırlarını da getirecek mi yanında, sonuçta ben dergiye bakıp da alamam, anca çok uzun süre kullanmalıyım, ürünleri iyice ezberlemeliyim ki netten siparişimi vereyim.

Bir sorum daha var, sağlık bakanlığıdan onay alamadı sadece tarım bakanlığı onay var, Avrupa'da yasak gibi yorumlar, söylentiler, konuşmalar duyuyorum. Doğruluk payı ne kadardır?

Ben de 2-3 parça birşey almayı düşünüyorum .Nasıl olacak temsilci olanlara ucuza geliyorsa ben de öyle yapayım .
Bilen birisi anlatsın lütfen .

evet canım üye olunca ürünlerimizi %25 indirimli alıyorsun 85 liranın altında olursa siparişin 8,5 lira kargo parası ödüyoruz 85 in üstündekilerde ödemiyoruz bu 85 olan limit önümüzdeki ay 50 lira olacak kayıt ücreti bu ay 1 lira ürünler yurtiçi kargo ile evine geliyor ödemeyide bankaya yapıyoruz yada kredi kartın varsa otomatik ödeme talimatı verebilirsin hem o zaman 150 lira ve üstü siparişlerini 1 ay sonra ödeyebilirsin bu şekilde

O temsilcisine göre değişir. Kimisi elinde sadece katalogla gider. Ben bir bavul örnek ürünle giderim. Katalogta olup da denetmediğim şey yoktur. Ama bi de açılmış dahi olsa iade hakkınız var bunu bilin.

Sağlık bakanlığı onayı konusuna gelince... Bu konuyla ilgili Avon'un kendi sitesindeki açıklamasını aynen iletiyorum :

Mart 2005'e kadar tüm kozmetik ürünleri, 23 Şubat 1994 tarihli 3977 sayılı kanun hükmünce Sağlık Bakanlığı'nın ön izni ile ithal edilmekteydi ve Avon Kozmetik Ürünleri de tüm ürünlerinin ithalat izinlerini Yönetmelik gereğince Sağlık Bakanlığı'ndan almaktaydı. 24 Mart 2005 tarihli ve 5324 sayılı yeni Kozmetik Kanunu ile Sağlık Bakanlığı uygulaması değişmiş ve ön izin sistemi yerine pazar içi denetim sistemi yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik, Avrupa Birliği Yönetmelikleri ile harmonizasyon amacı ile değiştirilmiştir. Yürürlükte olan yeni uygulama gereğince Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ve Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi dikkatine ürünü pazara sunmadan önce prosedürlere uygun olarak bildirimi yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı, piyasadaki kozmetik ürünlerin güvenliğini gerekli gördüğü durumlarda yaptığı yerinde denetimlerle kontrol etmeye başlamıştır.

Ayrıca şu açıklamalar da mevcut :

Avon hayvanlar üzerinde herhangi bir test yapmamaktadır. Hayvanlar üzerinde test yapımını durduran ilk kozmetik firması Avon'dur. Ayrıca Avon, hayvanlar üzerinde testlere alternatif bulmaya çalışan bir organizasyon olan FRAME üyesidir.

.....

Avon cilt bakım ürünlerinin dermatolojik testi yapılmıştır. Avon ürünlerinin alerji yapma riski en aza indirilmiş olup hipoalerjeniktir. Hassas ciltlerin kullanımına uygun ürünlerde 'hassas ciltlerin kullanımına uygundur' bilgisi yer almaktadır.

Arkadaşlar ben internetten bir kozmetik markası buldum meğer bayağı ünlüymüş ve tamamen türk markası adı farmasi haberiniz olsun

kızlar daha öncede yazdım ama maalesef bi cvap alamadım ben yeni başladım p.tesi siparişlerimi vericem takım öncüm sürekli arayor siparişlerimi ne zaman vericeğimi soruyor senin yerine senin adına ben veriyim ben veriyimm diyor neden böyle yapıor anlamadım sizce neypıyım kendim mi vereyim ona haber mi vereyim

ben anlamadım acaba neden öyle diyor ki? belki kendi tamamlayamamıştır briazını kendi siparişine eklicek sonra da ürünler gelince seninkielri sana vercek.

sürpriz paket varmış değeri 100 liramış neler var ki içinde fiyatı 15 liraymış????
acaba neler var. kimine güzel koyar kimine kötü parfüm bayan pargümü olsa ne iyi olur şöyle güzel bişey :))

daha hiç gelmesi bu kırmızı zarf neyse böyle çok merak ettim

gerçekten bende anlamadım kendi tamamlayamamış olabilir ama dürüstce söylemesi lazım yok sen yapamazsın ben veriyim ne zaman vericen gibi sözlerle sürekli rahatsız ediyor.

daha hiç gelmesi bu kırmızı zarf neyse böyle çok merak ettim
bana da 3 4 aydır geliyor ben her zaman kampanyanın ilk günü sipariş veriyorum sanırım ondan erken sipariş şansı ama çok erken sipariş istiyorlar katalog elime gelir gelmez 3 4 gün içinde bu ay saat kazanacağım inşallah geçen aylarda parfüm çanta gibi hediyeler vardı.

arkadaşlar bu ay temsilci olmak 1 tl miş olmayı düşünüyorum ama satış, kargo, ürün satamadığım taktirde ne olacagı vs.. hakkında bilgim yok rica etsem bilgi verebilirmiasiniz kati kuralları var mı mesela illaki sipariş vermek zorundamıyım ???

85 tl geçemezsen 8.50 tl kargo ödüyorsun eğer geçersen ödemezsin üç ay üst üste sipariş vermezsen iptal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…