AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben yeni üye oldum daha bugün beni üye yapan bayan açıklama yaptı ama ama yinede kafam karıştı özelliklede bankada ki işlem ücretiyle ilgili ödemeleri ücretsiz nası yapabilirim iş bankasına otomatik ödeme talimatı ver dedi ama nasıl olcak biraz bilgi verirmisiniz

Avon.com dan kredi kartıyla ödeme yaparsanız ücret alınmıyor. Ayrıca takip etmek istemiyorsanız kendi ödensin istiyorsanız temsilci şifreniz ile giriş yaptıktan sonra temsilciye özel sekmesi var ordan bilgilerime tıklayın kredi kartı bilgilerinizi adınıza tanıtın son ödeme tarihine kadar kendiniz ödeme yapmazsanız son ödeme tarihinde limitiniz müsaitse avon kredi kartınızdan kendisi çekiyor ve de hiç bir ekstra ücret almıyor ben öyle yaptım mesela.

Son düzenleme:
tşk ederiim verdiğin bilgiler için fakat kredi kartı kullanmıyorum başka yöntem yok mu

arkadaşlar viva parfüm alanlar var mı aranızda? varsa şu şifre olayı nasıl olcak ben parfüm üzerinde şifre falan göremedim kazıyın falan yazıyo ama kazıncak yer yok :44:

kızlar daha önce avondan kendim siparıs vermedim bana bir yardımcı olur musunuz? nasıl sipariş verecegim üünler temsilciye mi gidecek ondan nasl alacagm vs. bekliyorum

o nasıl oluyor ki bilmiyorum katalogta çantayı gösterdiği yerden aldım

Elinizde mutlaka bir fiyat listesi vardır. Bakın her zaman her kampanyada alış fiyatı söz konusu olmayabilir. Mesela K7 fiyat listesinin 2.sayfasında ANEW sütununun başladığı yerde şöyle bir açıklama bulunuyor :

Sayfa 38-39'da Rejuvenate Gündüz ve Gece Kreminden oluşan paket müşteri fiyatıyla sadece 39.90 TL! (Temsilci fiyatıyla sadece 29.92 TL!) Paket kodu : 08559

Dikkatinizi çektiği üzere müşteri ve temsilci fiyatı ayrı ayrı verilmiş. Gelelim sizin söylediğiniz çantaya. Sanırım K7 nin 6-7 sayfasındaki Altais Plaj çantasından söz ediyorsunuz. 25 tl alışveriş yapana çanta 25 tl denmiş. Böyle durumlarda bazen o çanta sizin dediğiniz gibi alış fiyatına bazen de katalogta yazan fiyata veriliyor. Katalogta bu tip kampanyalar görünce emin olmak için hemen fiyat listesinden ürünü bulup kontrol etmek gerekir ki bu konuda da K7 fiyat listesinin son sayfasında Aksesuarlar sütununun başlangıcında bu konuda bir açıklama var. Şu şekilde :

Süper Teklif

Kampanya 7 Katalogundan müşteri fiyatıyla 25 TL ( Temsilci fiyatıyla 18,75 TL ) alışveriş yapın, Altais Plaj Çantası'na müşteri fiyatıyla SADECE 25.00 TL ödeyerek sahip olun !

Bakınız çantanın fiyatını yazdıktan sonra bir önceki örnek açıklamada olduğu gibi parantez içinde temsilci fiyatıyla şu kadar tl falan yazmamış. Bu da sizin de bu ürünü katalog fiyatıyla alacağınız anlamına geliyor.

Ayrıca küçük bir not daha düşeyim. Fiyat listesiyle uğraşmak istemeyen arkadaşlar alış fiyatına ulaşmak için daima satış fiyatını 0.75 le çarpıyor. Elbette çıkan sonuç doğru. Fakat bu sadece kozmetik ürünler için geçerli. Aksesuarlarda kimi zaman farklı fiyatlandırmalar olabiliyor. Kampanyalarda da bu tip yanlış anlaşılmalar oluyor. Bu sebeple yeni arkadaşlara tavsiyem fiyat listesini iyice inceleyiniz. İyi satışlar dilerim.

Arkadaşlar lütfen yardım edinn
ben nasıl birini üye yapabilirim neler gerekir lütfen yardımmmmmm

Siz kimseyi üye yapmıyorsunuz. Takım öncünüze söylüyorsunuz, o yapıyor. Elbette öneren kişi olduğun uz için hediyenizi alırsınız. Bu konuyla ilgili detaylı bilgi her katalog döneminde Panorama Dergisinde verilmektedir. Bu ayki Panorama sayfa :9

tşk ederiim verdiğin bilgiler için fakat kredi kartı kullanmıyorum başka yöntem yok mu

Garanti Bankası gişelerinde temsilci numaranızı vererek ödeme yapabilirsiniz. İşlem masrafı 5 TL

İş Bankasında hesabınız varsa İnternet bankacılığını kullanabilirsiniz. Bu konuda da detaylı bilgi Avon.com Avon'dan haberler sekmesinde mevcut.

İlk siparişinizle birlikte kolinizden ödeme yöntemlerini anlatan bir broşür çıkmış olmalı.

kızlar daha önce avondan kendim siparıs vermedim bana bir yardımcı olur musunuz? nasıl sipariş verecegim üünler temsilciye mi gidecek ondan nasl alacagm vs. bekliyorum

Öncelikle bu sayfaya gidin :

https://www.avon.com.tr/REPSuite/loginMain.page

Temsilci numaranızı biliyorsunuzdur. Size sms yoluyla bildirilmiştir. Faturanın en üstünde yazar. Ya da takım öncünüzden de öğrenebilirsiniz. Temsilci no biliyorsanız şifrenizi bilmiyorsanız az önce söylediğim temsilci no ve şifre istenen yerde yeni şifre sekmesi de var. Ordan çıkan sayfaya kabul et diyerek devam edin ve yeni şifrnizi alın.

Şifrenizle siteye giriş yaptıktan sonra bilgilerim bölümünde sizin adresiniz ve telefonunuz kayıtlı olmalı. Sizin bilgilerinizse değişiklik yapmadan o sayfadan çıkın eğer sizin bilgilerinizden farklı bilgile mevcutsa kendi telefonunuzu ve adresinizi kayıt edin ve sipariş girişi bölümüne gelin. Oradan sonrası için yardım isterseniz buraya dönüş yapın ben burdayım yardımcı olurum.

Son düzenleme:

uzun uzun anlatmışsınız tesekkür ederim ama temslci degilim müşteri olmak istiyorum.

arkadaşlar k7 kataloğunda orta sayfa broşüründen 15 tl lik ürün alana mini 15 ml lik edt parfümler 1 tl diyor.peki biz istediğimiz sayıda sipariş verebilirmiyiz birde aranızda bu parfümlerden alan oldumu nasıl bişey kokuları güzelmi

uzun uzun anlatmışsınız tesekkür ederim ama temslci degilim müşteri olmak istiyorum.

Avon.com a girin.. Nasıl satın alabilirim sekmesinden müşteri olmak için sekmesine tıklayın. Başvuru formunu doldurun. En yakın temsilci size ulaşır.

Temsilci misiniz bilmiyorum ama her 15 tl lik siparişe 1 adet sipariş verme hakkınız var. Hem Secret Fantasy hem de Secret Fantasy Star şekerli gündüz kokularıdır. Daha çok genç yaşlara yöneliktir. İçeriklerini de söyleyeyim. Secret fantasy : yasemin, sandal,misk ... S. F. star : yasemin, sandal, narenciye, mürdüm

arkadaşlar bana her ay kırmızı zarf geliyor avondan mesela bu aya ayın 15 ile 18 inde kampanya 8 den erken sipariş verirsem bana saat gönderecekler. Sizlerede bu kırmızı zarftan geliyor mu ?Faturalandırma kampanyanın ilk günü yapılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…