kızlaar şu locket kalpli kolye satıştan kaktı mı? ürün kodunu giriyorum yanlış ürün diyor. tam da toplu sipariş almıştım olacak iş mi yaa :)
kızlar ben yeni üye oldum daha bugün beni üye yapan bayan açıklama yaptı ama ama yinede kafam karıştı özelliklede bankada ki işlem ücretiyle ilgili ödemeleri ücretsiz nası yapabilirim iş bankasına otomatik ödeme talimatı ver dedi ama nasıl olcak biraz bilgi verirmisiniz
k7 de çanta aldım 25 tl yazıyor normalde temsilci fiyatıyla 18.75 değil mi bende 25 tl olarak faturalanmış
25 tl olarak faturalanmış nasıl düzeltticem?
tşk ederiim verdiğin bilgiler için fakat kredi kartı kullanmıyorum başka yöntem yok muAvon.com dan kredi kartıyla ödeme yaparsanız ücret alınmıyor. Ayrıca takip etmek istemiyorsanız kendi ödensin istiyorsanız temsilci şifreniz ile giriş yaptıktan sonra temsilciye özel sekmesi var ordan bilgilerime tıklayın kredi kartı bilgilerinizi adınıza tanıtın son ödeme tarihine kadar kendiniz ödeme yapmazsanız son ödeme tarihinde limitiniz müsaitse avon kredi kartınızdan kendisi çekiyor ve de hiç bir ekstra ücret almıyor ben öyle yaptım mesela.
25 tl olarak faturalanmış nasıl düzeltticem?
o nasıl oluyor ki bilmiyorum katalogta çantayı gösterdiği yerden aldım
Arkadaşlar lütfen yardım edinn
ben nasıl birini üye yapabilirim neler gerekir lütfen yardımmmmmm
tşk ederiim verdiğin bilgiler için fakat kredi kartı kullanmıyorum başka yöntem yok mu
kızlar daha önce avondan kendim siparıs vermedim bana bir yardımcı olur musunuz? nasıl sipariş verecegim üünler temsilciye mi gidecek ondan nasl alacagm vs. bekliyorum
Öncelikle bu sayfaya gidin :
https://www.avon.com.tr/REPSuite/loginMain.page
Temsilci numaranızı biliyorsunuzdur. Size sms yoluyla bildirilmiştir. Faturanın en üstünde yazar. Ya da takım öncünüzden de öğrenebilirsiniz. Temsilci no biliyorsanız şifrenizi bilmiyorsanız az önce söylediğim temsilci no ve şifre istenen yerde yeni şifre sekmesi de var. Ordan çıkan sayfaya kabul et diyerek devam edin ve yeni şifrnizi alın.
Şifrenizle siteye giriş yaptıktan sonra bilgilerim bölümünde sizin adresiniz ve telefonunuz kayıtlı olmalı. Sizin bilgilerinizse değişiklik yapmadan o sayfadan çıkın eğer sizin bilgilerinizden farklı bilgile mevcutsa kendi telefonunuzu ve adresinizi kayıt edin ve sipariş girişi bölümüne gelin. Oradan sonrası için yardım isterseniz buraya dönüş yapın ben burdayım yardımcı olurum.
uzun uzun anlatmışsınız tesekkür ederim ama temslci degilim müşteri olmak istiyorum.
arkadaşlar k7 kataloğunda orta sayfa broşüründen 15 tl lik ürün alana mini 15 ml lik edt parfümler 1 tl diyor.peki biz istediğimiz sayıda sipariş verebilirmiyiz birde aranızda bu parfümlerden alan oldumu nasıl bişey kokuları güzelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?