AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

CANIM 2124731111i arıosun onlar hesabı kontrol edip siliolar aramazsan 1 gün sonra silinio

ek katalogta bikaç ürün seçtim bile :1:
panaromadaki dudak parlatıcılarını merak ediyorum erkek saatiyle kol düğmesinide tamda bi ablam sormuştu saat varmı diye ek katalogtada vardı bir saat ama panaromadaki daha güzel gibi...

sağol ilkşahcım ya kargo gelene kadar çatlardık burda:46:

ben konu açana kadar burdan bakın

ImageShack(TM) slideshow

indirim broşürüyle panoramaya bayıldım çok teşekkürler cnm..hakkını ödeyemeyiz valla :69:
yalnız tek üzüldüğüm k5 sonunda kalkacak ürünler arasında skın so soft&smooth tüz azaltmaya yardımcı seriden çok memnundum kaldırcak olmalarına çok üzüldüm acaba tekrar yenileyip satışa sunarlar mı yoksa bir daha hiç satılmayacak mı ..:50::50::50:

indirim broşürüyle panoramaya bayıldım çok teşekkürler cnm..hakkını ödeyemeyiz valla :69:
Yalnız tek üzüldüğüm k5 sonunda kalkacak ürünler arasında skın so soft&smooth tüz azaltmaya yardımcı seriden çok memnundum kaldırcak olmalarına çok üzüldüm acaba tekrar yenileyip satışa sunarlar mı yoksa bir daha hiç satılmayacak mı ..:50::50::50:

kaldırılmayacak onlar cnm ambalajı değişecekmiş

tamamını ekledim kızlar anewler hariç hadi ben kaçar size bol satışlar

emeğine sağlık ilkşahcım
eliada yüzüğü keşke kataloğa koysalardı yaf şimdi stok sorunu çıkacak:( çok müşterim var o yüzüğe talip

Hanımlar ben avon ürünlerinden satmak istiyorum. Nasıl avon dünyasına katılcam yapmam gereken şey ne :)

Hanımlar ben avon ürünlerinden satmak istiyorum. Nasıl avon dünyasına katılcam yapmam gereken şey ne :)

Canım bak bu başvuru formunun olduğu sayfa. Buraya gerekli bilgilerini gir, Avon sana en yakın takım öncüsü aracılığıyla seninle irtibata geçicektir.

Son düzenleme:
:nazar:
tamamını ekledim kızlar anewler hariç hadi ben kaçar size bol satışlar

çok teşekkürler cnm emeğine sağlık..
kızlar yeni çıkan bileklik ve küpe çok hoşuma gitti şu şeftali renginde olan panoromada bu setten sipariş eden var mı acaba ?
Birde mayıs kataloğundaki gece çantasına bayıldım ne şık birşey o öyle..:69:

aman allahım avon hediyelre boğmuş beni çok şaşırdım yeni çıkacak olan cilt bakım ürünü tam boy profesyonel clearskin serisinin 5 adet numunesi :37:kampanya 5 e bayıldım çok beğendim örnek ürünlerdeki ikili allık süper çok beğendim burada bir arkadaş sormuştu hiç tereddüt etmeden alabilirsin cnm :34:

Ultra Colour Rich Moisture Seduction Ruj kızlar bu rujlardan 4 tane sattım devamı gelecek gibi ama siparisimide vermek istiyorum kendim renklerinden istesemmi yoksa sadece kırmızı mı istesem cünkü 3 tanesi zaten o su saati cok istiyorum değer mi acaba

K5'i koymuşsunuz (: ellerinize sağlık.. bekliyodum merakla.
Bu kataloğu çok beğendim.:64: k4'ten pek birşey satamadım kimse kataloğu beğenmemişti bende öyle.. Bundan satıcam gibi görünüyor (: bakalım...

Son düzenleme:
Back
X