AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar erkekler için traş sonrası balsamı ve traş sonrası balmı arasında bir fark var mı yoksa ikisi aynı şey mi?:44:

paraları toplayamadım ya :47::47: ödeme günü geldi mecburen karttan çektim bakalım umarım hesap kesimine kadar umarım toplarım :44:

ii geceler kıslar avon delisi olarak temsilci olmak istiyorum sizden akıl almaya geldim
ilk sorum ben edirnedeyim burda kimseyi tanıymıyorum nasıl kayıt olabilirim
bide sadece kendime bi kaç tanıdığıma almak için girmek istiyorum acaba uğraştığma değermi çevremizde avon satan biri yok bende avon ürünlerini çok beğeniyorum
bu ay kampanyda varmmış kayıt ücretide yokmuş eşimde katıl ben satarım dio npim kararsız kaldım
nasıl kayıt olucam siparişleri nasıl vercem bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba:kkk:

ii geceler kıslar avon delisi olarak temsilci olmak istiyorum sizden akıl almaya geldim
ilk sorum ben edirnedeyim burda kimseyi tanıymıyorum nasıl kayıt olabilirim
bide sadece kendime bi kaç tanıdığıma almak için girmek istiyorum acaba uğraştığma değermi çevremizde avon satan biri yok bende avon ürünlerini çok beğeniyorum
bu ay kampanyda varmmış kayıt ücretide yokmuş eşimde katıl ben satarım dio npim kararsız kaldım
nasıl kayıt olucam siparişleri nasıl vercem bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba:kkk:

canıımm edirne kelimesi duydum ne kadar sevindm bilemezsin :) bende edirneliyim yardımcı olalım tabi

Arkadaşlar salı günü takım öncüsü eve gelip bilgileri kimlik fotokopimi filan aldı,bugün aradım kaydımı yaptınızmı dedim,hayır pazartesiye kadar olur dedi,normalde bu kadar geçmi sürüyo kayıt işlemleri:53:

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün,salı günü takım öncüsü eve gelip bilgileri kimlik fotokopimi filan aldı,bugün aradım kaydımı yaptınızmı dedim,hayır pazartesiye kadar olur dedi,normalde bu kadar geçmi sürüyo kayıt işlemleri:53:

hayır cnm kargoya verildiğinde 1 gün sonra açılıyor sanırım takım öncün daha kargoya vermemiş kaydını

hayır cnm kargoya verildiğinde 1 gün sonra açılıyor sanırım takım öncün daha kargoya vermemiş kaydını

Teşekkür ederim canım,bugün epey bi sipariş aldım,anladığım kadarıyla avonda stok sorunu oluyormuş,inşallah kaydım açılana kadar sipariş aldığım ürünlerde stok sorunu olmaz..

Teşekkür ederim canım,bugün epey bi sipariş aldım,anladığım kadarıyla avonda stok sorunu oluyormuş,inşallah kaydım açılana kadar sipariş aldığım ürünlerde stok sorunu olmaz..

indrm broşürü ürünlernde stoklar tükenio cnm zaten onlarda outlet ürün gbi bişi o yüzden normal katalogta fazla olmuyor 300 üründen en faz 3-veya 5 ürün stokta kalmıo

bu arada kayıt yaptıklarında her 2 kayıtta 20 tl alıyoruz ya yaptığımız kayıtların ikiside 85 tl lik sipariş girmesi gerekiyor mu 20 tl yi almak için

kızlar konuyla alakası yok ama benim c.sürücüsü dolmuş acaba boşaltmak için hangi dosyaları silmem gerekiyor downloaded program filesi tamamen boşaltsam bilgisayarın ayarları bozulurmu bilen varmı acaba:44:

kızlar konuyla alakası yok ama benim c.sürücüsü dolmuş acaba boşaltmak için hangi dosyaları silmem gerekiyor downloaded program filesi tamamen boşaltsam bilgisayarın ayarları bozulurmu bilen varmı acaba:44:

Program files'e dokunma sakına.
Yerel Disk C> Windows/Temp dosyasındakilerin içine olanların hepsini sil.
Yerel Disk C> Documents and Settings/User/Local Settings/Temp dosyasındakilerin içinde olanların hepsini sil.

Bu geçici çözüm tabi bir müddet sonra onlar tekrar dolar bu yüzden format en iyisi.

Son düzenleme:
Back
X