Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar erkekler için traş sonrası balsamı ve traş sonrası balmı arasında bir fark var mı yoksa ikisi aynı şey mi?:44:
paraları toplayamadım yaödeme günü geldi mecburen karttan çektim bakalım umarım hesap kesimine kadar umarım toplarım :44:
anew in bu ay indirimde olan göz kaleminden kullanan varmı memnunmusunuz acaba
0212 473 11 11 canım 1e bas temsilci nonu gir sonra 7 ye bas bekle direk bağlanırsın operatöre
ii geceler kıslar avon delisi olarak temsilci olmak istiyorum sizden akıl almaya geldim
ilk sorum ben edirnedeyim burda kimseyi tanıymıyorum nasıl kayıt olabilirim
bide sadece kendime bi kaç tanıdığıma almak için girmek istiyorum acaba uğraştığma değermi çevremizde avon satan biri yok bende avon ürünlerini çok beğeniyorum
bu ay kampanyda varmmış kayıt ücretide yokmuş eşimde katıl ben satarım dio npim kararsız kaldım
nasıl kayıt olucam siparişleri nasıl vercem bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba![]()
Arkadaşlar dün,salı günü takım öncüsü eve gelip bilgileri kimlik fotokopimi filan aldı,bugün aradım kaydımı yaptınızmı dedim,hayır pazartesiye kadar olur dedi,normalde bu kadar geçmi sürüyo kayıt işlemleri![]()
hayır cnm kargoya verildiğinde 1 gün sonra açılıyor sanırım takım öncün daha kargoya vermemiş kaydını
normal temsilcilerde sisteme girince 9 a basılıyor cnm takım öncülerinde 7
Teşekkür ederim canım,bugün epey bi sipariş aldım,anladığım kadarıyla avonda stok sorunu oluyormuş,inşallah kaydım açılana kadar sipariş aldığım ürünlerde stok sorunu olmaz..
normal temsilcilerde sisteme girince 9 a basılıyor cnm takım öncülerinde 7
Balsam hassas cilt icin canım cildi yumuşatıyo kayganlaştırıyo..
Balm ise normal kolonya gibi ferahlatıyo...
kızlar konuyla alakası yok ama benim c.sürücüsü dolmuş acaba boşaltmak için hangi dosyaları silmem gerekiyor downloaded program filesi tamamen boşaltsam bilgisayarın ayarları bozulurmu bilen varmı acaba:44: