- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
Tamam canım,çok teşekkür ederim,hakkını helal et yeniyim..:)
helal olsun canım ne demek:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım,çok teşekkür ederim,hakkını helal et yeniyim..:)
Hmm teşekkür ederim canım,başka sistemlerle karıştırdım ozaman :)ya birde şunu sorayım Secret Fantasy Bayan EDT 1 adet 18 2 adet 30 yazıyor ya katalogta,sepete ekledim toplam fiyat 36 yazıyor,:S
cnm sepete atınca öyle yazıyo ama fatura çıkınca 22.50 diye çıkıyo merak etme bende sipariş ettim ondan benmde ilk öyle yazıyodu ama sonrada düzeliyo :)
bana yardım eder misiniz?
ben sorunu açıkladım canım burada:)iade edecegin ürünün bulundugu faturanın sadece suret veya aslını dolduracaksın .. iade kısmına çarpı tutar kısmına ürünün tutarını sebep kodunada aşagıda ki sbeplerden hangiisi ise onu işaretleyeceksin .. sonra alt kısma iade edenin adı soyadı kısmına imzanı at üst kısımlardan boş bi yere tc kimlik numarası yaz ve kargo teslimi için geldiklerinde gelen görevliye iadem var de ver pakey yap faturayı ve ürünü koy
)
ben sorunu açıkladım canım burada:)
kızlar p.tesiye kadar faturanlamaz dimi benim siparişler.?
hayır hafta sonu şirket hiç bir işlem yapmıor:)![]()
arkadaşlar slm ...satış temsilcisi üyelik ücreti 1tl mi yoksa 8.5 tl mi
Eğer nisanın 22 sine kadar üye olup sipariş verirsen 1 tl![]()
Eğer nisanın 22 sine kadar üye olup sipariş verirsen 1 tl![]()
illa sipariş şartı var mı? sipariş vermezsem gene de 1lira olmuyo mu![]()
Kızlar satışın yüzde yirmibeşi bize kalıyor ya,katalog fiyatı üzerindenmi hesaplamalıyız yoksa temsilci fiyatı üzerindenmi.?
Katalog fiyatının üzerinden %25 bize kalıyo