AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Selam kızlar benim de bu ay pek alacağım yok hemen girmek istiyorum siparişleri ama 50ye de tamamlayamadım kargo ödemek zor gelio :27:
k7'den baya bişeyler aldım bunu da 50ye tamamlarsam batarım artık napsam ki :44:

eğer panoramaya yetişirsen little black dress al elinde kalmaz çevrende alan olur satarsın tatlım yada nemlendirici vücut spreylerinden al tavsiye ederim ben menekşeli vişneli ve karpuzlusundan birde krem alıyorsun onlardan alcam

ayyy ben müstakbel kaynana + görümceciğme avondan hediyeler alıcaktım onlar beni bu aralar hediye manyağı yaptılarda:69: ne alsam ki off 1 saat kaldı

merhaba canım,
geçen sayfalarda sorup tereddütte kalmıştım.sen 2 tane yılan derisi çanta giricem sipariş deyince sorayım dedim.çantayı görmüşmüydüğn yakından güzel mi ? ay bende kararsız kaldım :((

evet canım gördüm kaynanama almıştım çok beğenmiştim şimdi de kendime alcam güzel bir çanta şık havalı :34:

Üffff,moralim bozuldu.Sipariş vereceğim diye çok sevinmiştim ama olmadı.Kardeşimin arkadaşının annesi girdi araya ama temsilci aradı,k7 siparişi bitmiş,dörde kadar k8 siparişi verirseniz hemen arayacağım demiş.Birde emin olmak için aramış zaten k7 mi k8 mi diye.Çünkü verdiğimiz siparişler k8 de pahalıymış.Hem katalog yok,avonun sitesinde de k7 var hala,hemde benim ihtiyacım olan şeylerdi tam,fiyatları k8'de yüksek.

Neyse hayırlısı olsun,başka zaman inşallah :((

3 tanesi 12 olan rollonlardan beğendiklerinizi yazar mısınz :1:

far away,celebre olabilir,birde pur blanca yada little black dress canım ben gül kokulu olandan kullanıyorum kampanya 7 arka kapaktaki eşimde deniz kokulu olanını seviyor bende beğeniyorum deniz kokuluyu :54: kızlar ben çıkıyorum biraz işim var hemen gelirim 4 e yetişeyim pc açık ben yokum :16:

Üffff,moralim bozuldu.Sipariş vereceğim diye çok sevinmiştim ama olmadı.Kardeşimin arkadaşının annesi girdi araya ama temsilci aradı,k7 siparişi bitmiş,dörde kadar k8 siparişi verirseniz hemen arayacağım demiş.Birde emin olmak için aramış zaten k7 mi k8 mi diye.Çünkü verdiğimiz siparişler k8 de pahalıymış.Hem katalog yok,avonun sitesinde de k7 var hala,hemde benim ihtiyacım olan şeylerdi tam,fiyatları k8'de yüksek.

Neyse hayırlısı olsun,başka zaman inşallah :((

canım k8 burda ekli bakabilirsin burdan sitede yok ama ilkşah buraya yüklemişti.

canım sadece çanta,parfüm ve takı alabilirsin son karar senin tatlım nelerden hoşlandıklarını sen karar verceksin

panaromadaki çanta hiç onların tarzı değil. katalogdakilerde çok pahalı:50: parfüm alcaım herhalde ama ne alcam bilmiyorum hiç. kafama eseni yazarım sipariş girerken:1:

panaromadaki çanta hiç onların tarzı değil. katalogdakilerde çok pahalı:50: parfüm alcaım herhalde ama ne alcam bilmiyorum hiç. kafama eseni yazarım sipariş girerken:1:

niye canım şu mavi zarf şeklindeki çanta çok hoş bence yaş olarakta uygunsa görümcene onu alabilirsin mesela kaynanada dediğin gibi parfüm:34:

Son düzenleme:
Evet baktım ama ben mi göremedim yoksa allık yok mu bu ay acaba :))

canım sayfa 103 te arabian glow bronzlaştırıcı incileri var ya yanında hem deneme boyu fondöten hediye diğer allıklar 39 tl cik:1:ikil allık ve true colour allık 29.80 bi o bronz inciler indirimde canımcım:27:

Back
X