ayyyyyyy birde tabiki herve leger onu nasıl unuttum bayılıyorum o kokuyaaaa![]()
onu hiç bilmiyorum adınıda duymadım bi bakayım katalogdan heralde pahalı bir parfümdür görmediğime göre

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyy birde tabiki herve leger onu nasıl unuttum bayılıyorum o kokuyaaaa![]()
Selam kızlar benim de bu ay pek alacağım yok hemen girmek istiyorum siparişleri ama 50ye de tamamlayamadım kargo ödemek zor gelio
k7'den baya bişeyler aldım bunu da 50ye tamamlarsam batarım artık napsam ki :44:
merhaba canım,
geçen sayfalarda sorup tereddütte kalmıştım.sen 2 tane yılan derisi çanta giricem sipariş deyince sorayım dedim.çantayı görmüşmüydüğn yakından güzel mi ? ay bende kararsız kaldım(
3 tanesi 12 olan rollonlardan beğendiklerinizi yazar mısınz![]()
3 tanesi 12 olan rollonlardan beğendiklerinizi yazar mısınz![]()
Üffff,moralim bozuldu.Sipariş vereceğim diye çok sevinmiştim ama olmadı.Kardeşimin arkadaşının annesi girdi araya ama temsilci aradı,k7 siparişi bitmiş,dörde kadar k8 siparişi verirseniz hemen arayacağım demiş.Birde emin olmak için aramış zaten k7 mi k8 mi diye.Çünkü verdiğimiz siparişler k8 de pahalıymış.Hem katalog yok,avonun sitesinde de k7 var hala,hemde benim ihtiyacım olan şeylerdi tam,fiyatları k8'de yüksek.
Neyse hayırlısı olsun,başka zaman inşallah(
evet canım gördüm kaynanama almıştım çok beğenmiştim şimdi de kendime alcam güzel bir çanta şık havalı![]()
canım perceive almada ne alırsan al ben bi müşterime sattım perceiveden çok iğrenç kokuyordufar away güzel onu biliyorum tek
![]()
perceive almam zaten canım ıykkaynana ve görümceme ne alcm bn fikir verin lütfen
![]()
canım sadece çanta,parfüm ve takı alabilirsin son karar senin tatlım nelerden hoşlandıklarını sen karar verceksin
panaromadaki çanta hiç onların tarzı değil. katalogdakilerde çok pahalıparfüm alcaım herhalde ama ne alcam bilmiyorum hiç. kafama eseni yazarım sipariş girerken
![]()
niye canım şu mavi zarf şeklindeki çanta çok hoş bence yaş olarakta uygunsa görümcene onu alabilirsin mesela kaynanada dediğin gibi parfüm![]()
canım k8 burda ekli bakabilirsin burdan sitede yok ama ilkşah buraya yüklemişti.
o çantayı kendime düşünüyorum ondan ona alamam kusura bakmasınay çok kararsız kaldım :44:
Evet baktım ama ben mi göremedim yoksa allık yok mu bu ay acaba :))