AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet rujlar biraz yumuşuyor,çok uyuz bir durum sürerken çat diye kırılıyor bide bir ara bende dolaba koyuyordum hiçbirşeycik olmuyordu...

Evet canım çok sinir bozucu birşey ya oysa koyalı iki hafta falan olmuştu açıp bakmamıştim direk koydum dün canım sıkıldı bi bakayım dedim gördüğüm manzara karşısında sol oldum çok şükür kırılma falan yok incelmiş o şekilde incel desem olmazdı valla:) bi kaç kişi parfümleride koymami söyledi onları da koydum valla elime ne geçtiyse parfüm krem maske makyaj malzemeleri falan hepsi buz gibi duruyorlar şimdilik:)

kızlar ben k9 u hiç beğenmedim ya hatta hiç bir şey satamadım.siz neler alcaksınız

Niye ki canım bende pek satamadın arka kapaktaki kremler den bi kaç tane de şampuan falan ışte limiti doldursam yeter:/ kimse yok millet tatil de ama k10 dan satarız artık herkes geri dönüyor:)bugün de burası çok sakin nerdesiniz kızlar herkes nerde:(

Niye ki canım bende pek satamadın arka kapaktaki kremler den bi kaç tane de şampuan falan ışte limiti doldursam yeter:/ kimse yok millet tatil de ama k10 dan satarız artık herkes geri dönüyor:)bugün de burası çok sakin nerdesiniz kızlar herkes nerde:(

ya tatilden falan değilde katalog beğenilmedi çevremde satamadım limitide geçemedim daha :/

kızlar ben k9 u hiç beğenmedim ya hatta hiç bir şey satamadım.siz neler alcaksınız

Aksine Kendime ait olan limitlerimi zorlamak üzereyim k9da baştaki paketten alıcam Jet fem kullanyrm parfümüm azaldı. 14.90 Tl olan almond fondötenim Var Nar özlü şampuan alıcam indrm broşrndeki kavonzlar çk cici. Blue individual 2 tane almyı düşnyrm kayınlarıma nişan bohçasına koymak için. Dahada alasım varrr ben çk bgndm :)) k9u. müştermlerden de 170 e yakn siprş aldım.

merhabalar günaydınlar:))

ben hem avon gümüş temsilcisi hem oriflame direktörüyüm =)

seviyorum ürünlerini..yardım almak isteyen olursa mesaj atabilir her konuda :)

izmir deki arkadşlara sesleniyorum özellikle ;):54:

Aksine Kendime ait olan limitlerimi zorlamak üzereyim k9da baştaki paketten alıcam Jet fem kullanyrm parfümüm azaldı. 14.90 Tl olan almond fondötenim Var Nar özlü şampuan alıcam indrm broşrndeki kavonzlar çk cici. Blue individual 2 tane almyı düşnyrm kayınlarıma nişan bohçasına koymak için. Dahada alasım varrr ben çk bgndm :)) k9u. müştermlerden de 170 e yakn siprş aldım.

Açıkçası bn de beğendim en çok satış yaptığım katalog oldu şmdilik her şey uygun ztn daha ne olsun:16:

gunaydn kızlar:)

Günaydın cnm:16:

Ya kızlar kredi kartıyla alışveriş yapıyorum da ben avondan parça parça sipariş verdim 1. sipariş 104'tü ikincisi 55ti 3.sü 60 fln taksit istiyorumu seçiyorum herseferinde şimdi baktım da sadece 104ü çekmiş normalde öyle mi oluyor 150 tek bi sipariş için mi geçerli böyle 150ye tamamlayınca olmuyor mu yani:44:

arkadaşlar takım öncünüzü çok iyi tanımadan sakın avona üye olmayın. başıma gelen tam bi felaket ve işin içinden çıkamıyorum. sizlerede anlatayım dikkatli olun lütfen.
2007 yılında ankarada temsilciydim. takım öncümü tanımıyodum adını bile bilmiyorum. son siparişimin borcunu ödeyip bıraktım ama arayıp üyeliğimi iptal edin demedim. kendi kendine düşer diye bekledim. 15 mayısta ankaradan ayrıldım 19 mayısta adıma 125 tllik sipariş girilmiş. ve ödenmemiş. geçen temmuz ayında şu an yaşadığım ilde yeniden başvuru yaptım sorunsuz temsilciliğim kabul edildi ama bölge satış sorumlusuyla anlaşamadım. ilkşahın bölgesinde yeniden üye olabilmek için üyeliğimin düşmesini bekledim. geçen ay düştü. ilkşaha bilgilerimi gönderdim. bugün onu arayıp benim icralık ve yasaklılar listesinde olduğumu söylemişler. hemen avonu aradım bana 2007 yılından borcunuz var icradasınız dediler. avukatın numarasını verdiler.avukat borcun 650 tl olduğunu ve en geç bu ayın 15ine kadar zaman verebileceğini söyledi. kredi kartına 4 taksit yapabileceklerini söyledi. ama benim kredi kartım yok. çünkü atamam yeni yapıldı göreve henüz başlamadım. ay sonuna kadar müsade etseniz dedim. mümkün değil dedi ne yapacağımı bilemiyorum. siparişi benim girmediğimi ispatlayamıyorum. lütfen üyelikten ayrılmak istediğinizde kendiliğinden düşmesini beklemeyin. arayın gerekirse kavga edin ve kapattırın.

ve internetten başvurarak üye olmayın arkadaşlar çevrenizden üye olun ben şoklardayım meltemin olayı beni şok etti
hepimiz mail atalım avona bu takım öncü sipariş girme işini kaldırsınlar

arkadaşlar takım öncünüzü çok iyi tanımadan sakın avona üye olmayın. başıma gelen tam bi felaket ve işin içinden çıkamıyorum. sizlerede anlatayım dikkatli olun lütfen.
2007 yılında ankarada temsilciydim. takım öncümü tanımıyodum adını bile bilmiyorum. son siparişimin borcunu ödeyip bıraktım ama arayıp üyeliğimi iptal edin demedim. kendi kendine düşer diye bekledim. 15 mayısta ankaradan ayrıldım 19 mayısta adıma 125 tllik sipariş girilmiş. ve ödenmemiş. geçen temmuz ayında şu an yaşadığım ilde yeniden başvuru yaptım sorunsuz temsilciliğim kabul edildi ama bölge satış sorumlusuyla anlaşamadım. ilkşahın bölgesinde yeniden üye olabilmek için üyeliğimin düşmesini bekledim. geçen ay düştü. ilkşaha bilgilerimi gönderdim. bugün onu arayıp benim icralık ve yasaklılar listesinde olduğumu söylemişler. hemen avonu aradım bana 2007 yılından borcunuz var icradasınız dediler. avukatın numarasını verdiler.avukat borcun 650 tl olduğunu ve en geç bu ayın 15ine kadar zaman verebileceğini söyledi. kredi kartına 4 taksit yapabileceklerini söyledi. ama benim kredi kartım yok. çünkü atamam yeni yapıldı göreve henüz başlamadım. ay sonuna kadar müsade etseniz dedim. mümkün değil dedi ne yapacağımı bilemiyorum. siparişi benim girmediğimi ispatlayamıyorum. lütfen üyelikten ayrılmak istediğinizde kendiliğinden düşmesini beklemeyin. arayın gerekirse kavga edin ve kapattırın.

:53: Canım çok geçmiş olsun başına gelen şeye çok üzüldüm ama senin yerinde olsam ödemem o kadını da bulur yakasına yapışırdım snde sadece hata sayılmaz gerçi ama şu var keşke bildirseydin bırakacağını o zmn her şey daha kolay olurdu belki de ama bul bnce o kadını hemen bilgileri mevcuttur 2007 takım önsünün bölgendeki. Konuş böyle böyle ya da en yetkili kişiye şikayet et kanıtlayamıyosun maalesef kanıt olmynca doğru ama şansını dene her yönden 15ine kdr peşini bırakma olayın olan oldu deme cnm bn de tanımıyorm takım öncümü arkdşım yaptı üye ama bn arkdşıma tembihledim bak kadın böyle böyle yaparsa aynı gün içinde babamla ensesine yapışırız diye fln korktu resmen arkdşım dedi valla yapmayalm o zmn başına bşy glrse fln kadın sorumlu olr dye neyse yaptırdım şu sıralar bşy sormuyorm yardımcı bi kadına benziyo telefonda knuştuğm kdryla ama en ufak bşyde direkt giderim yol dinlemeden bulurum o kadını ama Allah göstermesin sn de iyi öğüt verdin cnm tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm snn adına inşallah bir yolu bulunur.:50:

Avon artık bu güvenlik açığını kapatmalı.
Takım öncülerinin temsilci sayfasına girmesi ne saçma bişeydir ya o zaman şifre denen bişey de olmasın temsilci numarasını bi biz bi de takım öncüsü bilio zaten takım öncüsü de şifresiz bizim sayfamıza giriosa şifrenin anlamı ne?

Ben ilk siparişimi sepette bekletiodum bikaç şey daha alacaktım bi de ablam bişeyler alacaktı geldiğinde kataloğa bakacaktı o yüzden bekliodu sepetimde,ablam geldi istediklerini gireyim siparişi vereyim diye girdim sayfama bi baktım sipariş girilmiş kargolanmış bile.
Şoka girdim aradım takım öncümü aa neden ki senin elin çarpmıştır kendin yanlışlıkla girmişsindir dedi.
Ben de inandım direkt sipariş gönderilio sandım daha önce sipariş girmemiştim hiç yeni temsilciydim,2.girişimde anladım ki siparişi verme sayfasından önce bi sürü sayfa çıkıo önüne fırsatlar bilmemne hepsine mi elim çarptı da devama tıkladım.
O zaman anladım zaten benim adıma sipariş girdiğini,bikaç kere aradı açmadım bidaha beni aramıo ben de onu aramıyorum alakam yok şuan takım öncümle

arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim ama o kadınla hoş kadınmı erkekmi onu bile bilmiyorum aynı ilde değilim. bulsam bile hiç birşey ispatlayamam. o sipariş verdi bende girdim der çıkar kenara. elimde tek bi belge bile yok. hiç birşey bilmiyorum yani. bi yandan şükrediyorum ki faiz milyarları bulmadan farkedildi. çok şaşkınım. çünkü yasaklı listeye alınmışım ama geçen yıl üyelik başvurusu yaptım aylarca üye kaldım takım öncüsü oldum. üyeliğim yeni düştü. madem borçluydum neden o zaman üye yaptılar. o zaman çıksaydı ortaya daha az öderdim. ne bileyim ya ilkşahada dediğim gibi vardır bi hayır. canımız sağolsun. örnek olsun bu durum temsilci başvurusu yapanlara. kesinlikle tanıdğınız olsun sistemden başvuru yapmayın. yani evini telefonunu herşeyini bildiğiniz biri olsun. ve çıkmak istediğinizdede arayıp sonlandırın üyeliğinizi.

Ben eski topiği istiyorummmmm Sabahları neşelendiğimiz Gün içindeki hızlı hızlı yazışmalarımızı Gece kuşu gibi Saatlerde topik başında oldugumuz zamanları özledimmm ama. Dersana,ilkşah,hwa, karenim,cagin,qalpsiz,generosity,_Hiranur_ SiremimS , helenim,68ozthen, CLeOpaTRa,kuncuk,sekercik, Nerelerdesiniz ? ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım Lütfen topiğimizi bukadar sessiz bırakmayalım.:43:

Hevesim kaçıyor anacım Satış yapmak istemiyorum:36:

:54: öpüldünüz

merhaba canım,
geçmiş sayfalara bakma fırsatın olduysa benim takım öncümde benden habersiz sipariş yollamıştı.ben avon müşteri hizmetlerini aradığımda sistemden kontrol edin bu siparişi ben girmedim ancak takım öncüm kendi sayfasından girmiş olabilir dedi.ve kontrol ettiklerinde evet giriş takım öncünüzden yapılmış gözüküyor dediler.ben görüşme anında onay verseydim şikayet kaydı açıp sonunu yasal takibe kadar götürebileceklerini belirttiler.bi defaya mahsus direk bu boyuta getirmedim olayı ancak böyle bir durumda benim yerime sipariş verirse iicra takibine bana gelmeyecekmisiniz diye sorduğumda evet doğru dediler.sonrasında böyle bir durumda benim hakkım nasıl korunacak diye sordum.müşteri temsilcisi de bunun takibini yapabileceklerini söyledi.
bence senin almadığın bi malın ödemesini yapmadan önce sakince yarın avon müşteri hizmetlerini ara.geçmiş sistem kayıtları sistemlerinde saklanmak zorunda.ve ilk kişi değilsin.internette senin durumuna düşmüş en az 3 kişinin şikayet kayıtlarını farklı sitelerden okudum.sistem kayıtlarından senin temsilci sayfandan mı takım öncünün sayfasından mı raporlanıyor.ayrıca takım öncüm her defasında manuel alternatif adres girmiştir o da sipariş takbinden çıkacaktır.ara araştırılmasını talep et.mağduriyetini anlat borcun malı çekene devrini kaydının temizlenmesini ve mağduriyetinin giderilmesini talep et.yoksa haksız kazanç ve habersiz borçlandırma yaptıkları için dava açacağını tüketici hakem heyetine gideceğini belirt...naçizane benim önerilerim bu yönde.umarım tez zamanda sonuçlanır.aynı zamanda internetteki şikayet sitelerinden de durumu sakince anlatan dilekçe benzeri şikayet kayıtlarını aç canım..

ve internetten başvurarak üye olmayın arkadaşlar çevrenizden üye olun ben şoklardayım meltemin olayı beni şok etti
hepimiz mail atalım avona bu takım öncü sipariş girme işini kaldırsınlar

sonuna kadar katılıyorum ilkşah cım,
bizden habersiz mal çekme hakkı sunuyorlar resmen.sonra uğraş dur :47::47::20::20::20::20:

Back
X