Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım.artık ürünlerin gelişlerini bile ezberlemişim farketmeden.iadem vardı tutar eksik geldi hemen hesapladım aradım iade işlemi devam ediyor dediler.
![]()
kızlarya ben sipariş verirken k10 katalogunu seçiceğime k9 seçmişim varmı bunun bi hal çaresi
takım öncümle konuştum ve bunu sordum o da daha belli olmadığını ama avonun haftaya belki böyle bir kampanya yapabileceğini ve takip etmemi söyledi.Kızlar
avonun sitesinde geçen ay hergüne bi hediye koymuştu bu uygulama her ay oluyormu
takım öncümle konuştum ve bunu sordum o da daha belli olmadığını ama avonun haftaya belki böyle bir kampanya yapabileceğini ve takip etmemi söyledi.
takım öncümle konuştum ve bunu sordum o da daha belli olmadığını ama avonun haftaya belki böyle bir kampanya yapabileceğini ve takip etmemi söyledi.
canım demek istediğim katalog siparişi vericektim siparişlerimle birlikte yanlışlıkla k9 katalogu seçmişim..gelince iade edicem artık yapıcak bişey yok
ben k9 dan daha sipariş vermedim hediye koyar diye bekliyorum ama siparişlerimin içinde şu 3 lü erkek parfümüde var ben hediyeyi bekleyince sonrada o parfümlerde kalmama gibi bi durum olurmu stoklarda kalmadı dermi bide napsam acaba beklesemmi versemmi siparişi
ne kadarlık sipariş vereceksin sen canım ? ben indirim broşüründen de sipariş verdiğim için mecbur verdim 325 liralık sipariş yine topluyorum 70 liralık oldu. takım öncüme de eğer hediye verecekse biraz daha sipariş toplamaya çalışayım avonun var mı hediye verme gibi bir durumu diye sorunca o da belli değil dedi.. o parfümlerden 1 tane sipariş aldım, stokta kalır mı kalmaz mı bilemiyorum canım
Kızlar merhaba sorum var sizlere,
kampanya 9da sayfa 13teki ışıltılı olan farlardan hangisi daha güzel?kullanan var mı?Cevabınız bekliyorum canlar
Birde far awaymi incandessence mi?
Selam kızlar
İndirim broşüründeki kapak sayfadaki göz kalemlerinden ve vücut spreyinden kaldımı acaba sipariş veren varmı?
ben k9 dan daha sipariş vermedim hediye koyar diye bekliyorum ama siparişlerimin içinde şu 3 lü erkek parfümüde var ben hediyeyi bekleyince sonrada o parfümlerde kalmama gibi bi durum olurmu stoklarda kalmadı dermi bide napsam acaba beklesemmi versemmi siparişi
k10 panaromadaki ruj ve dudak parlatıcısı var ya şu aynalı olan oradaki mankenin dudağındaki hangi renkbilen tahmin eden paylaşabilir mi
hepinizin yorumlarını bekliyorum canlarım hangi renk çoğunlukta olursa onu alıcam mankendeki renk hoşuma gitti ne çok koyu ne çok açık rujumun rengi sizin ellerinizde:)))
canım katalogu bekle derim orda muhtemelen mankenin dudagındakı rengı koyarlar sayfaya tahmın edemıyorum su an :)
iyi akşamlarkızlar biliyorsunz ki avonu bıraktım. arkadaşlarımdan alışveriş yapıcaktım ama herkes ya tatilde ya şehir dışında yada avonu bırakmış benim gibi
k9 ve k10dan alacağım şeyler var izmirde ikamet eden arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. çevremde temsilci kimse bulamadım. istiyooooooom![]()