AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bişey sorıcam bugun siparişim faturalandırılmış ve kodunu girmediğim bir ürün var MARTHA 3 PIECE GIFTSET diye bir ürün ve fiyatı sıfır bu hediyemi oluyor öyleysede ne oldugunu bilen varmı? bir tane daha var DINA CIRCLE RING diye ama o gönderilmeyen ürünlerde duruyor

DINA CIRCLE RING siyah taşlı bir yüzük olması lazım öyle bir sipariş vermiydin tatlım bende pek emin değilim ama :44:

kızlar bişey sorıcam bugun siparişim faturalandırılmış ve kodunu girmediğim bir ürün var MARTHA 3 PIECE GIFTSET diye bir ürün ve fiyatı sıfır bu hediyemi oluyor öyleysede ne oldugunu bilen varmı? bir tane daha var DINA CIRCLE RING diye ama o gönderilmeyen ürünlerde duruyor

canım indirim broşüründe 12. sayfadaki incili takıseti var onda gift set yazıyor:34:

acaba panoramadaki güzellik seti hediyesi olabilirmi?:44:bir hediye seti de ne hediye seti acaba

Son düzenleme:
Dün geceden beri bir türlü siparişlerimi giremedim bende sinir oldum erkenden girip bakıyım dedim ama hala aynı düzelmemiş...:95:

Back
X