AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu sözleşmeleri yapmzasak nolur ya benim zaten hep akrabalarım alıyo hatalı olmadıkca iademde olmaz anlamadım ben bişey ya:26:

kızlar bişe sorcam ben katalog 11 den sipariş verdim ve geldi fakat şimdi bana tekrar kargo geliyor avon K11 TO PROGRAM BROSURU diye bir şey yolluyor bu nedir bilen varmı

kızlar slm

ben de kendime alıyorum avon.. kendi kendime sözleşme mi yapıcam..

onun dışında müşteri iadelerini azaltmak açısından iyi olabilir.. yine de göstermelik bi çözüm olmuş..

kızlar slm

ben de kendime alıyorum avon.. kendi kendime sözleşme mi yapıcam..

onun dışında müşteri iadelerini azaltmak açısından iyi olabilir.. yine de göstermelik bi çözüm olmuş..

valla müşteri beğenmediği ürünü kullanmak istemez sözleşme falan dinlemez iade olduğunda bu sözleşme ne olacak ben bişi anlamadım ilk üye olduğumda sözleşme yapıyordum baktım kimse yapmıyor sanki eşya taksiti yapar gibi :52: bende yapmıyorum şimdi salla gitsin

bu arada avon yine saç boya hediyemi göndermiş 2. kez bravo valla eskiden hediye falan görmezdik:129:

kızlar müşteri sözleşmesi bizimle ilgili bir olay değil müşterilerimizle ilgili mesela bir müşterimiz ürünü aldı biz ürünü teslim ederken ona bu sözleşmeyi yapıyoruz bir nüshasını müşteriye veriyoruz müşteriye ürünü teslim ettikten 7 güne kadar üründen vazgeçme hakkının olduğunu söylücez eğer müşteri bizden aldığı ürünü iade etmek istiyorsa 7 gün içersinde iade edicek 1 ay sonra ürünü beğenemedim geriye al diyemiyecek yani bu yasal bir zorunluluk olduğu için avon böyle bir olayı yapma gereği duymuş bu olay aslında bizim için avantajlı olmuş bence olay bu

iyi ama 3 kampanya iade etme hakkımız var bu çok saçma! dün bir tanıdığa bir kaç ürün hediye ettim kimin adına doldurcam formu yok ben yapamam

Son düzenleme:
kızlar ben aromadisiacın parfümüyle deosunu kullanıyorum

deo ilk kez denedim oldukça memnunum gayet kalıcı ve hoş kokusu var...

iyi ama 3 kampanya iade etme hakkımız var bu çok saçma! dün bir tanıdığa bir kaç ürün hediye ettim kimin adına doldurcam formu yok ben yapamam

tatlım bu sözleşmenin iademizle bir ilgisi yok yine iade yapabiliyoruz 3 kampanya süremiz var bu olay müşterilerle ilgili bir olay tanımadığımız müşteriler olabiliyor bazen yani hani aldığı üründen memnun kalmayıp ta uzun zaman sonra iade de bulunup bizi zor durumda bırakan müşterilerimiz için geçerli bir durum bu ürünü mesela biz 10 gün önce müşteriye teslim ettik bu sözleşmede yazan tarih 10 gün öncesinin müşteri geldi ben bu ürünü beğenmedim al geriye derse elimizde sözleşmemiz var alamayız 7 gün geçerliydi bu sözleşmeden vazgeçmeniz deyip iade etmekten kurtuluyoruz şu şekilde de yaparız müşteriye 1 kampanya 2 kampanya 3 kampanya sonra ulaşabildik mesela teslim tarihini o zaman yaparız 7 gün geçmeden de müşteri vazgeçerse iade alırız bizim iadelerimizi etkilemiyor bu durum bu sadece müşterilerle ilgili bir olay ayrıca bu olay ya da bir nebi şu şekilde de düşünün müşteriye fatura kesiyoruz gibi düşünün yani kızlar biz kime satış yaparsak bu sözleşmeyi kescez ya da kesmicez neticede bize zararı yok aksine sözleşmeyi yaparsak bize yararı var zaten kendi iadelerimiz oluyor bir de müşterilerin iadeleriyle uğraşmayalım demi ama bizim iadeler yeterince oluyor zaten yani o kadar büyütülcek bir durum yok kesip kesmemek bize kalmış :) yine yazıyorum bu durum bizim iadelerimizle ilgili bir durum değil iadelerimizi asla etkilemiyor rahat olun kızlar müşteri iade etsede bizi etkilemiyor etmesede etkilemiyor bu sadece müşteriye aldığı üründen 7 güne kadar vazgeçme hakkının olduğunu gösteren bir belge yani

Son düzenleme:
selam kızlarr ben döndüm sonunda...
aromadisiac benim en favori kokum her zaman ama hiç deosunu kullanmadım geçen ay indirimdeydi iki tane alıp stokladım:)

Arkadaşlar bu avon color trend sweet twist parlatıcı dudak dolgunlaştırıyo mu ? yani ben sürünce değişik hissediyorum dudaklarımı sanki sızlamaya başlıyo falan değişik hissediyorum . Sizlerde de oluyo mu :97:

bu arada avon yine saç boya hediyemi göndermiş 2. kez bravo valla eskiden hediye falan görmezdik:129:

bende dün sipariş girmiştim yarın gelicek sanırım faturaya baktığımda boyayı yolladıklarını gördüm bende şaşırdım hayret dedim daha avondan ilk hediyem:1: bravo yani göndermezler sanıyodum

bende dün sipariş girmiştim yarın gelicek sanırım faturaya baktığımda boyayı yolladıklarını gördüm bende şaşırdım hayret dedim daha avondan ilk hediyem:1: bravo yani göndermezler sanıyodum

Kızlar bu hediye muhabbeti nedir bana hiç böyle şeyler yollamıyor avon bir kampanya olduğunda haber yollamıyor ne iş anlamadım :D

kızlar hepsini okumam mümkün olmadığından bişey sorucam,ben avona bugün kayıt oldum henüz temsilci numaramı falan yollamadılar satış yapmak için değilde avonun özellikle parfümlerinden almak istediğim için başvurdum çünkü etrafımda sipariş verebileceğim hiçbi tanıdığım yok daha önce vardı ama istediğim parfüm ve kremlerin yarıdan fazlasını kullanıp getirdiği için kimseye güvenemez oldum,neyse bugün kaydımı yapan takım lideri bana ilk siparişte en az 85 tl.lik ürün sipariş etmemi aksi halde üyeliğimin iptal olacağını söyledi böyle bişey varmı zira biraz parası fazla geldi bana o yüzden kara kara düşünüyorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim:59:

kızlar hepsini okumam mümkün olmadığından bişey sorucam,ben avona bugün kayıt oldum henüz temsilci numaramı falan yollamadılar satış yapmak için değilde avonun özellikle parfümlerinden almak istediğim için başvurdum çünkü etrafımda sipariş verebileceğim hiçbi tanıdığım yok daha önce vardı ama istediğim parfüm ve kremlerin yarıdan fazlasını kullanıp getirdiği için kimseye güvenemez oldum,neyse bugün kaydımı yapan takım lideri bana ilk siparişte en az 85 tl.lik ürün sipariş etmemi aksi halde üyeliğimin iptal olacağını söyledi böyle bişey varmı zira biraz parası fazla geldi bana o yüzden kara kara düşünüyorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim:59:

canım öncelikle hoşgeldin aramıza :16: eğer 3 kampanya boyunca sipariş vermessen üyeliğin otomatik olarak silinir ilk kampanya da değil yani :16:

Back
X