Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm
ben de kendime alıyorum avon.. kendi kendime sözleşme mi yapıcam..
onun dışında müşteri iadelerini azaltmak açısından iyi olabilir.. yine de göstermelik bi çözüm olmuş..
kızlar müşteri sözleşmesi bizimle ilgili bir olay değil müşterilerimizle ilgili mesela bir müşterimiz ürünü aldı biz ürünü teslim ederken ona bu sözleşmeyi yapıyoruz bir nüshasını müşteriye veriyoruz müşteriye ürünü teslim ettikten 7 güne kadar üründen vazgeçme hakkının olduğunu söylücez eğer müşteri bizden aldığı ürünü iade etmek istiyorsa 7 gün içersinde iade edicek 1 ay sonra ürünü beğenemedim geriye al diyemiyecek yani bu yasal bir zorunluluk olduğu için avon böyle bir olayı yapma gereği duymuş bu olay aslında bizim için avantajlı olmuş bence olay bu
iyi ama 3 kampanya iade etme hakkımız var bu çok saçma! dün bir tanıdığa bir kaç ürün hediye ettim kimin adına doldurcam formu yok ben yapamam
kızlar ben aromadisiacın parfümüyle deosunu kullanıyorum
deo ilk kez denedim oldukça memnunum gayet kalıcı ve hoş kokusu var...
bu arada avon yine saç boya hediyemi göndermiş 2. kez bravo valla eskiden hediye falan görmezdik:129:
bende dün sipariş girmiştim yarın gelicek sanırım faturaya baktığımda boyayı yolladıklarını gördüm bende şaşırdım hayret dedim daha avondan ilk hediyembravo yani göndermezler sanıyodum
kızlar hepsini okumam mümkün olmadığından bişey sorucam,ben avona bugün kayıt oldum henüz temsilci numaramı falan yollamadılar satış yapmak için değilde avonun özellikle parfümlerinden almak istediğim için başvurdum çünkü etrafımda sipariş verebileceğim hiçbi tanıdığım yok daha önce vardı ama istediğim parfüm ve kremlerin yarıdan fazlasını kullanıp getirdiği için kimseye güvenemez oldum,neyse bugün kaydımı yapan takım lideri bana ilk siparişte en az 85 tl.lik ürün sipariş etmemi aksi halde üyeliğimin iptal olacağını söyledi böyle bişey varmı zira biraz parası fazla geldi bana o yüzden kara kara düşünüyorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim![]()
canım öncelikle hoşgeldin aramızaeğer 3 kampanya boyunca sipariş vermessen üyeliğin otomatik olarak silinir ilk kampanya da değil yani
![]()