Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şeftali ben bayıldım arkadaşımı görürsem resmini çekeri koyarım canım buraya
kızlar avon beni şaşırtıyor bu aralar geçen takı seti hediye göndermişti bugunku kolimde kampanya 12 de çıkacak olan dina yüzük göndermiş 6 yıldır böyle hediyesini görmek beni çok mutlu etti![]()
![]()
kızlar ben bu ay sipariş vermedim vermeyeceğim de fakat bır daha kı ayın katoloğu yani k12 kataloğu bana gelir mi kargoyla acaba
Teşekkürler kızlar..
Benimde aklım bademli olanda kaldı fakat cildim cok kuruyu bırak nerdeyse hiç kuru değil. Sanırım pembe olanı alıcam.
hoşbulduk şekerim:)Bnm de de kargom geldi birkaç bşy almıştım ürün hakkında yorumlara geçeyim.
Pink sunrise ruj rengi açık bi renk sequin e benziyo ama açmadım tabi siparişti. Erikli ve vanilyalı vücut spreyi güzel kokuyodu sanki ama sıkmadm o da siparişti.sIKIŞTIRILMIŞ PUDRAYI KENDİME ALMIŞTIM güzeldi rengi fln uydu ten rengime açık rengi.onu beğendim.beau çantayı da çok beğendim ama pek kullanışlı sayılmaz bi de basit geldi birazcık o fiyatın a göre yani 5 tl olsa alırdım 8küsura geldiama yine de hoş takip edicem düşmez ama olsun belki kafama eser de pahalıyken alırım
şu üçlü takılan yüzüklerden kuzenime ve kendime almıştm kendimnk,leri açtım ve taktım çok zarif duruyolar.yasmine takı setini pek beğenmedim bvileklik büyük geldi kolyesi güzel küpelerini takmadım.yüz için ağda bandı aldım ama henü z kullanmadım.graphite ve black göz kaleminden aldım dha önce kullanmştm ztn güzeller gayet. 2 tane colortrend maskara siparişti bi de bu kdr.haa bi de silver maskara mı ne vardı meraktan aldım kullanrm değişik bşy diye ama pek bi fark göremedim belli olmuyo yani çok dikkatli bakması lazım birinin diye düşünüyorum gerçi akşam sürdüma ama bilemicem bn iade ediyorum onu.
Şekercik hoşgeldin.Ben kk ya yeni üyelerden sayılrıım ama başalrda bütün sayfaları okuduğumdan snn de yorumlarını görmüştüm o yüzden pek yabancı sayılmam sana:79:
cnm süperschok bana fazla yapay duruyor gibi geliyor ben spectra las (hani 3 kademeli ayarlana rimel) aldım geçen ay gerçekten beğendim 3 kademeyi de kullanıyoru kirpiklerim kocaman oluyor:) takma kirpiğim var gibi. ortamına uygun olarak kullanmak da iyi yanı.Yeni supershock hakkında düşünceleriniz neler kızlar ? Titreşimli mascara aldım daha yeni ama hiç memnun kalmadım. Eğer bu güzel değilse boşuna almıyım dıye dusunuyorum ..![]()
benim müşterilerim iade etmiyor hiç çok şkrr aman bende kendim doldurur kendim imzalar yollarım bide uyuyanı uyandırıpda iadelerle uğraşmayımm hiçç
fırçaları güzeldir şahsen ben müşterilerim çok beğenirler
selam canım hoşgeldin hangi fondöteni soruyorsun tatlım
calming effects bu ay indirimde ya 13 küsur mu ne fiyatı bu katalogdan 25 tl lik alışveriş yapanlara. bi arkadaşım istedi ben de kullanmıştım sanki creamdi diye hatırlıyorum ama natural beige farklı bişey miydi ki ya=_
calming effects bu ay indirimde ya 13 küsur mu ne fiyatı bu katalogdan 25 tl lik alışveriş yapanlara. bi arkadaşım istedi ben de kullanmıştım sanki creamdi diye hatırlıyorum ama natural beige farklı bişey miydi ki ya=_
Rahatlatıcı Etkili Ve Işıltı Veren Fondöten miş tam adı:)
valla katalogda da yok arkdş yanlış mı hatırlıyor nedir ondan cevap gelene kadar sipariş vermiyim baricalming effects diyince anladım o fondötende natural beige yok farklı bir fondöten sanırım senin dediğin
ben calming effects fondötende cream almıştım bir kaç kere kullandım duruyor öyle en çok beğendiğim fondöten cilt tonuyla uyumlu likit fondöten onu tek geçerim
ohhh ohh süpermiş ya senin adına sevindim canım da bize niye hiç göndermiyo o kadar takı sipariş ettik insan bi hediye yollar demi sağolsun hiç göremiyoruz böyle bişey avondanBi tek hediyesi şu saç boyası oldu başka da yok
![]()
kızlar bu ay siparişlerimin arasında kendime aldığım solutions perfect tone gündüz kremi vardı resimlerdede ekledim zaten iki gündür bunu kullanmaya başladım gece kremi olarakta yine solutions serisinden hassas ciltler için olanı kullanıyodum.. iki gündür buna ilave gündüzleri perfect tone kullanmaya başladım ilk kullandığımda cildimde çok hafif yanma hissettim ama çok değildi ve beni rahatsız etmedi kremi sürdükten sonra hoşuma gitti hatta cildim yumuşacık oldu sandım aradan 3 gün geçti bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım sadece burnum ve burun çevrem alnım ve çenemde kızarıklıklar ve müthiş bir gerilme vardı ki benim cildim yağlıdır..şuan yüzün yanıyor ve kızarıklık içinde üstelik kaşınıyor baya..ancak merak ettiğim bu kremi yanaklarıma ve boyun bölgemede sürdüm ama orda herhangi birşey yok başka birşey dokundu dicem ama her zamankinden farklı hiçbişey yapmadım bu kremlerden kullanıpta aynı durumu yaşayan varmı acaba aranızda ?
merak ettiğim sadece perfect tone mu bunu yaptı yoksa aynı seri olmadıkları halde birini sabah diğerini akşam kullandığım için mi böyle oldu acaba..??
bnde allık fırcası almştm daha kullanmadm ama iyi diorlar.kabukide dağılma flan varmı özellkle ?
cnm ben de bi ara solutıons almıştyım benm de cildim yağlı ama ben de memnun kalmadığydım sivilcelerim artmıştı hemen bıraktım kullanmıyorum bi daha da o seriden almadım bence sen de kremi bırakmalısın solutıons tan kuru cildi olanlar memnun ama ben açıkçası krem kullanmıyorum