AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

salı günü yeni kataloğu kim yükleyecek canlarım salı kargosu gelecek:10: olan gönüllü aranıyo:52:bu ay indirim broşürüde var hem:46:yaşasıınnn:32:

kızlar avonun sitesinde Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılacak bakım çalışması nedeniyle 14 ekim cuma günü saat 16.00 itibariyle yaklaşık 3 saat boyunca internet sitemizde kesinti yaşanacaktır yazıyor bilginize...

cnm benm ben de okudum onu artık 19dan i,tibaren yeni kampanya için sipariş girebilcez demek kiiii

Sağolasın cnm ya peki müşteri kullanmış ürünü genede iade edebiliyorum demi yksa kullanmanında bir sınırı flnmı vr :) yksa parfümü sipariş et kullan iade et olmaz yni :)

evet cnm çünkü bi ürünü açıp kullanmadan sana hitap edip etmediğini nasıl öğrenebilirsin ki?
mesela bazen de kargoda problemli hasarlı gelebiliyor benm bi kere açılıp kapanan göz kalemim kırılmıştı iade ettim sorun olmadı
ama 3 ay süresi bvar gene de müşterilere 3 ay sürem var demek doğru olmaz avonun yeni uygulamasındaki gibi 7 gün demek lazım sonra sıkıntı olabilir

salı günü yeni kataloğu kim yükleyecek canlarım salı kargosu gelecek:10: olan gönüllü aranıyo:52:bu ay indirim broşürüde var hem:46:yaşasıınnn:32:

benim siparişler tamam ama kodlarına internetteki katologdan bakmam lazım.katolog yok elimde.ne zaman gelir bilmiyorum ama erken gelirse ben ekleyebilirim :34:

valla canım ben uzun süredir bu siteleri takip ediyorum orda gördüğüm takı makyaj malzemelri bizde neredeyse 4-5 kataloğ sonra çıkıyo ve bizde altın rengi olan takılar onlarda gümüş rengi yani sadece fark değişik ürünler değil renkleride farklı açıkcası ben pek beğenmiyorum altın renkli ürünleri gümüş daha cazip geliyo bana:8:

evet bende gümüş renkli olanları daha çok beğeniyorum canım ben bu katalogları gördükten snra bizimkini beğenmedim onlarda daha çok çeşit var hem:19:

lider takım öncülerine falan kataloglar önceden geliyor diye biliyorum aranızda üst seviyede olan biri varsa katalogu yükleyebilirmiiiiiiiiiiiiiii?????:40::40::40::40::40::54:

kızlar birkaç bişey sormam gerek
1... iade nasıl yapılıyor? ürünü faturada doldurulması gerekli yerleri doldurup bi avon poşetiyle kargo görevlisine teslim etmek yeterli mi?
2... o ürünün parasını nasıl alıcam? ben kredi kartıyla işlem yapmıyorum ki hesaptan düşsün.
3... müşteri sözleşmesinde tarih kısmına ne yazılacak? ben ne zaman sipariş vereceimi bilmiyorum ki alınan tarihi yazayım.
4... o sözleşmeyi kargo görevlisine mi vericem poşete falan koymadan?

cnm benm ben de okudum onu artık 19dan i,tibaren yeni kampanya için sipariş girebilcez demek kiiii

evet cnm çünkü bi ürünü açıp kullanmadan sana hitap edip etmediğini nasıl öğrenebilirsin ki?
mesela bazen de kargoda problemli hasarlı gelebiliyor benm bi kere açılıp kapanan göz kalemim kırılmıştı iade ettim sorun olmadı
ama 3 ay süresi bvar gene de müşterilere 3 ay sürem var demek doğru olmaz avonun yeni uygulamasındaki gibi 7 gün demek lazım sonra sıkıntı olabilir

cnm 7 gun uygulaması yenı degılkı musterı ısterse 7 gun ıcınde ıade edebılıyordu zaten

Back
X