AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar birkaç bişey sormam gerek
1... iade nasıl yapılıyor? ürünü faturada doldurulması gerekli yerleri doldurup bi avon poşetiyle kargo görevlisine teslim etmek yeterli mi?
2... o ürünün parasını nasıl alıcam? ben kredi kartıyla işlem yapmıyorum ki hesaptan düşsün.
3... müşteri sözleşmesinde tarih kısmına ne yazılacak? ben ne zaman sipariş vereceimi bilmiyorum ki alınan tarihi yazayım.
4... o sözleşmeyi kargo görevlisine mi vericem poşete falan koymadan?
bildiğim kadarıyla:
1. iade için faturanın aslı veya suretinde hangi ürünü iade edeceksen karşısına kaç adet fiyatı ne kadar yazıyorsun bir de sebep kodu var a b c d gbi nden iade ediyorsan onu da yazıyorsun sonra altta isim imza kısmı var oraya mutlaka imza atmalısın eğer ürün fazla ise kolileyip kolinin içine bu faturayı koyuyorsun iyice bantla üstün müşteri numaranı adını yaz tamam sipariş in geldiğinde kargocuya iadem var demen yeterli o ne yapacağını biliyor zaten senden kolini alıp gidiyor eğer kolilemediysen kargocu poşet veriyor ona koyabilirsin ben bi kere avon poşetine sımsıkı sardım bantladım verdim o da oldu sorun olamz merak etme yni
2. cnm ben de kredi kartından ödemiyorum ki msela bu ay iaden var iadeni yaptın sonraki siparişinde iade tutarın düşüyor örneğin 30 tl lik iaden oldu bu ay da 100 tl lik sipariş verdin senin borcun 70 tl oluyor sen avona o kadar para yatırıyorsun
3. cnm müşteri sözleşmesinde müşterin senden diyelim parfüm aldı onun parfümü eline geçtiğinde sözleşmenin tarihini o gün olarak atabilirsin sonra müşterine teslim edersin önceden yazılması sanırım şart değil
4. sözleşme nasıl gönderilcek bilmiyorum ama gönderdikleri yazıda sözleşmeyi kargocuya verin diyorlardı biz öyle yaparız sanırım ama ben o sözleşmeyi kullanmadım henüz,
cnm 7 gun uygulaması yenı degılkı musterı ısterse 7 gun ıcınde ıade edebılıyordu zaten

cnm öyle de sözleşmede yazıyor arrtık öncesinde bizim iade süremiz 3 ay diye müşteri 2. ayda getiriyordu ya onu kastettim ama tam ifade edemedim sanırım:)

arkadaşlar k12'de 80. sayfada yer alan yeni çıkan göz çevresi roll-on'undan alıp kullanmış olanınız var mı?
yani göz altı morluklarını hafifletmede işe yarıyor mu??

cnm öyle de sözleşmede yazıyor arrtık öncesinde bizim iade süremiz 3 ay diye müşteri 2. ayda getiriyordu ya onu kastettim ama tam ifade edemedim sanırım:)

ben 2007de basladım avopna ozamanda sozlesme vardı ve ozamanda yazıyodu uzerınde cnm 7 gun dıye. ama ben hıc kullanmadım onları oyle gelırdı hatta eskı sozlesmeler hala durur elimde ama sımdı zorunluluk geldı o ayrı..

4 de siparişi yoladım sipariş takipten bi bakayım dedim site gitti ve hala düzelmemiş ek katalogta yok bu ay ne bakımıysa artık:44:

deli oldum bu ne ya hala girilmiyor avona :(( saat 4den beri uğraşıyorum girmeye dizim başlıycak ben rahatla izlerim diyordum off off

kızlar Pro-To-Go Ruj - Baby Lips
rujdan kullanan oldumu rengi pembemsi de dudakta renk veriyor demi unuttum da o yüzden sorayım dedim

ben 2007de basladım avopna ozamanda sozlesme vardı ve ozamanda yazıyodu uzerınde cnm 7 gun dıye. ama ben hıc kullanmadım onları oyle gelırdı hatta eskı sozlesmeler hala durur elimde ama sımdı zorunluluk geldı o ayrı..

cnm ya peki bu sözleşme işi ne olacak siz yapıyor musunuz herkese? benden alan bi kişi var o da beni bu tür kağıtlarla uğraştırma dedi çıktı işin içinden:(
ben daha önce kullanmıştım buraya bu sene taşındık zaten müşterim de yok kendime alıyorum ben bazen 2 ay vermiyorum sipariş ne yapayım düzene girene kadar böyle gidecek:( ne yapıcam ben sözleşmeyi kendimle mi yapıcam?
ben de k12 siparişlerimi sepete koydum bekliyorum kızlar belki o arkadaş bişey ister salı filan anca girerim acelem yok

2 tane de Avon Care Kalsiyum ve E Vitamini ile Zenginleştirilmiş Gliserinli El ve Tırnak Kremi - 150ml sipariş vereyim sipariş veren müşterilerime hediye olsun çok müşterim var ya sanki :1:

kızlar sipariş vericem birazdan kafam karıştı bu bir alana bir bedava 3ü bir arada tonik temizleyici nemlendiriciyi girerken bir adet girince o ikincisini mi ekliyor yoksa iki tane giricem o diğerinin parasını mı kesicek ?

kızlar sipariş vericem birazdan kafam karıştı bu bir alana bir bedava 3ü bir arada tonik temizleyici nemlendiriciyi girerken bir adet girince o ikincisini mi ekliyor yoksa iki tane giricem o diğerinin parasını mı kesicek ?

canım 1 tane girceksin 2.sini otomatik ekliyor sipariş sonunda fatura tahmini tutara bakınca 2.sinin de eklendiğini görceksin :16::16:

Back
X