AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aranızda yıldızlar klübünde olan var mı ?
ne yararı var yıldızlar klübünün kızlar ????
cnm ben yıldızlar kulübünde değilim ama sanırım hediyeleri filan oluyor
kızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu
zaten iyi bir markaydı ben iyi olacağını tahmin ettim ama kazanamıyorum güle güle kullan canım
kızlar benım iadem var herhangi bi poşete koysam olurmu parfüm ve krem iadem var yarın kargom gellecek
olur cnm ben öyle yapıyorum aslında kutu daha iyi ama bazen evde o kadar küçük avon kutusu olmuyo
merhaba kızlar..

acil birşey danışıcam size. Ya iadem var bugün vericem kargom gelince yalnız ürün takı ve kutusunu bulamamışlar, kutusuz versem bir sorun olur mu acaba ?? Lütfen yardım edin :14:
sende başka avon takısı yokmu onun kutusuna koysan mı ki?
ben burada hep yazıyorum neden avon kutusuna deyilde poşetine koyuyorsunuzki avonun gönderdiği kutuların en küçük olanın içine koyup üzerine t.c,tel,temsilci no yazıp ağzını bantlayın en güvenilir böyle oluyormuş ben hep öyle yapıyorum.
ben de öyle yapıyorum sadece tc değil avon temsilci no yazıyorum tcmi her yere yazmak istemiyorum adımı da yazıyorum o kadar
evde her zaman kutu olmuyor ben son iki seferdir avon poşetiyle gönderiyorum zaten iadem de az oluyor

Kızlar ya okulda arkadaşımın kardeşi extra lasting enduring wine rujdan aldı k12deki o dudaklardaki gibimi duruyo kırmızı pembe karışık evet dedim çnkü başkasınada sattım öyle gördümde şimdi gelmiş diyo kahverengi gibi duruyo imkansız demi böyle bişey yarın getir dedim onun dudağına sürdürtcem bakalım nasıl duruyo iade fln diyo sinir etti beni almi,cam iade fln almiyim demi siz nediyosunuz doğru dürüst bakmıyolar iade fln sinir ediyolar sanki benim babamın şirketi ya bide avon kataloglarında ruj sürülen duduaklar pembe şimdi sen dudağın esmer ona göre düşünüp alıcan dicem böyle şeylerde iade olmuyo fln :)

Kızlar ya okulda arkadaşımın kardeşi extra lasting enduring wine rujdan aldı k12deki o dudaklardaki gibimi duruyo kırmızı pembe karışık evet dedim çnkü başkasınada sattım öyle gördümde şimdi gelmiş diyo kahverengi gibi duruyo imkansız demi böyle bişey yarın getir dedim onun dudağına sürdürtcem bakalım nasıl duruyo iade fln diyo sinir etti beni almi,cam iade fln almiyim demi siz nediyosunuz doğru dürüst bakmıyolar iade fln sinir ediyolar sanki benim babamın şirketi ya bide avon kataloglarında ruj sürülen duduaklar pembe şimdi sen dudağın esmer ona göre düşünüp alıcan dicem böyle şeylerde iade olmuyo fln :)

cnm ekstra lasting serisinden ben de almıştım ama iki yakın tonu getirip bakmıştım o seri dudakta cidden farklı duruyo diğer rujlar gibi değil... ama yarın getirir bakarsınız senin de dediğin gibi. sen bilirsin ama ben olsam müşteri kırmazdım yani şimdi bi ruju iade etmek benim için zor değil ama iade etmezsem de bir daha benden bişey alırmı diye düşünürdüm k12de yiz hala, istediği ruju getirip bunu iade ederdim yerinde olsaydım ki geçen ay calming effects fond indirimdeydi ya bi arkdş adını hatırlayamadı onun tahminine göre iki renk istedim birini aldı diğeri iade yine aynı arkdş eternal magic ile little black mini boy edt lerden istedi ama eternal magic i daha önce hiç koklamamış beğenmessen alma dedim hepsini birden aldı 2 tane alcaktı 3 tane aldı yani kazanmış oldum ben onu. ama dedim ya herkesin fikri farklı olbilir sen bilirsin cnm

selam serelim.nasılsın?

ya kızlar ben bu colortrend ürünlerini hiç beğenmiyorum kalitesizler ya.avonun diğer ürünleri daha kaliteli

herve leger nasıl bi parfüm kızlar aranızda kullanan vermı belki gelecek katalogtan almayı düşünüyorumda:44:

ben burada hep yazıyorum neden avon kutusuna deyilde poşetine koyuyorsunuzki avonun gönderdiği kutuların en küçük olanın içine koyup üzerine t.c,tel,temsilci no yazıp ağzını bantlayın en güvenilir böyle oluyormuş ben hep öyle yapıyorum.

gönderdiğim ürün aynı anda 1i geçmedi bu zamana kadar canım hep tek bişey gönderdiğim için hiç koli gelmedi aklıma:44: fazla ürün gönderildiğinde güzel fikir tşkler. diğer arkadaş da poşette gönderiyomuş bundan snra bende öyle yapayım. zaten pek güvenilir gelmiyo bana da ama kargocu poşet vermiyo o anda , biz arabada koyuyuroz diyo sormuştum çünkü bigün veriyorum ama kaybolma riski olur böyle diye. tabi güvenemiyo insan yine de ama bu zamana kadar bu şekilde yapmıştım bi problemle karşılaşmadım bundan sonra poşette yollarım artık daha emniyetli:)))

bugün geldi ürünlerim aldığım rujlar çok çok hoşuma gitti:16: perfect pink ve rose ribbons almıştım bide kış paketinden twinkle pink. perfect pinke bayıldımmmmmmmm tek kelimeyle şeftali tonu ruj arayıp duruyodum çok şükür sonunda buldum iyiki almışım tam benim istediğim renk:16::16::21::21:

selam serelim.nasılsın?

ya kızlar ben bu colortrend ürünlerini hiç beğenmiyorum kalitesizler ya.avonun diğer ürünleri daha kaliteli

iyiyim tatlım sen nasılsın:16: ben colour trend ürünlerinde sadece dudak parlatıcısından start up pink ve angel 'ı kullanıyorum birde pudrasından almıştım fakat çok kullanmadım öyle duruyor

herve leger nasıl bi parfüm kızlar aranızda kullanan vermı belki gelecek katalogtan almayı düşünüyorumda:44:

ben kullanıyorum canım ilk çıktığı zaman almıştım süper bir koku eşimde o kokuyu çok beğeniyor erkeğini de almıştım eşime fazla beğenmedi ama bayanı gerçekten süper çok etkili bir koku bayılıyorum o kokuya :16:

Son düzenleme:
bugün geldi ürünlerim aldığım rujlar çok çok hoşuma gitti:16: perfect pink ve rose ribbons almıştım bide kış paketinden twinkle pink. perfect pinke bayıldımmmmmmmm tek kelimeyle şeftali tonu ruj arayıp duruyodum çok şükür sonunda buldum iyiki almışım tam benim istediğim renk:16::16::21::21:

canım kış paketinde twinkle pink yokki perfect pinkte o pakette değil hangi rujları aldın tatlım isimlerini düzgün yazarmısın bir tanem kafam karıştı tatlım :44:

gönderdiğim ürün aynı anda 1i geçmedi bu zamana kadar canım hep tek bişey gönderdiğim için hiç koli gelmedi aklıma:44: fazla ürün gönderildiğinde güzel fikir tşkler. diğer arkadaş da poşette gönderiyomuş bundan snra bende öyle yapayım. zaten pek güvenilir gelmiyo bana da ama kargocu poşet vermiyo o anda , biz arabada koyuyuroz diyo sormuştum çünkü bigün veriyorum ama kaybolma riski olur böyle diye. tabi güvenemiyo insan yine de ama bu zamana kadar bu şekilde yapmıştım bi problemle karşılaşmadım bundan sonra poşette yollarım artık daha emniyetli:)))

kızlar benim başıma iade ile bir olay geldi anlatayım hemen yaklaşık 2 hafta önce 3 tane iadem vardı bu 3 iademden 1 tanesi şu an avon tarafından bulunamadı takipte diğer iadeyi de aceleden yanlış kodlamıştım geri geldi diğeri de iade olarak düştü bu gün kabul edilmeyen iademi doğru bir şekilde kodlayıp gönderdim daha sonra da 2 tane iade 1 tane değişim yollamıştım değişimim bu seferde kayıp takibe aldı avon diğer iki iademde faturayı kargocunun eline verdiğim için şaşkın kargocular kolye iadesinin içine yüzük faturasını yüzük iadesinin poşetinin içine de kolyenin faturasını koymuşlar onlarda kabul edilmemiş onları da iadeye yolluyucam eğer bu defada geri gelirse yurt içi kargo genel merkeze şikayette buluncam kargocuları :47:

Son düzenleme:
herve leger harika bi koku k13ten bn de alıcam numunesndn bakmştm çok beğenmştimm

perfect pink bnde vardı geçen yıl snrm annem almştı çokgüzel bi rujdu kullanmaya kıyamıyodum şuan çok sık kullanmya başladım colortrendleri braktm:15:

Merhaba aklıma takılan bir şey var neden oriflame ve avon bakım ürünleri satılan yerlerde yer almıyor ve avon sadece tarım bakanlığından onaylıydı bir zamanlar şuanı bilmiyorum ama sağlık bakanlığı onayıda olmalı.Asla tercih etmicem markalar ne heleki yüzüme asla sürmem ruju bir derece ama...

Merhaba aklıma takılan bir şey var neden oriflame ve avon bakım ürünleri satılan yerlerde yer almıyor ve avon sadece tarım bakanlığından onaylıydı bir zamanlar şuanı bilmiyorum ama sağlık bakanlığı onayıda olmalı.Asla tercih etmicem markalar ne heleki yüzüme asla sürmem ruju bir derece ama...

Mart 2005'e kadar tüm kozmetik ürünleri, 23 Şubat 1994 tarihli 3977 sayılı kanun hükmünce Sağlık Bakanlığı'nın ön izni ile ithal edilmekteydi ve Avon Kozmetik Ürünleri de tüm ürünlerinin ithalat izinlerini Yönetmelik gereğince Sağlık Bakanlığı'ndan almaktaydı. 24 Mart 2005 tarihli ve 5324 sayılı yeni Kozmetik Kanunu ile Sağlık Bakanlığı uygulaması değişmiş ve ön izin sistemi yerine pazar içi denetim sistemi yürürlüğe girmiştir.Yönetmelik, Avrupa Birliği Yönetmelikleri ile harmonizasyon amacı ile değiştirilmiştir. Yürürlükte olan yeni uygulama gereğince Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ve Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi dikkatine ürünü pazara sunmadan önce prosedürlere uygun olarak bildirimi yapılmaktadır.Sağlık Bakanlığı, piyasadaki kozmetik ürünlerin güvenliğini gerekli gördüğü durumlarda yaptığı yerinde denetimlerle kontrol etmeye başlamıştır.

canım ben kullanıyorum avon da hiç bir sıkıntı yaşamadım yıllardır...

Tercih meselesi tatlım bu yoksa yazdığım şey kötü anlamda değildi sadece öyle biliyordum birde çevremde kullananlardan duyguklarım zaten çok olumlu şeyler değildi.Ama herkese göre değişir uygun ne ise o kullanılır.Ne güzel ki sorun yaşamıyorsun.

Back
X