cnm ben yıldızlar kulübünde değilim ama sanırım hediyeleri filan oluyoraranızda yıldızlar klübünde olan var mı ?
ne yararı var yıldızlar klübünün kızlar ????
zaten iyi bir markaydı ben iyi olacağını tahmin ettim ama kazanamıyorum güle güle kullan canımkızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu
olur cnm ben öyle yapıyorum aslında kutu daha iyi ama bazen evde o kadar küçük avon kutusu olmuyokızlar benım iadem var herhangi bi poşete koysam olurmu parfüm ve krem iadem var yarın kargom gellecek
sende başka avon takısı yokmu onun kutusuna koysan mı ki?merhaba kızlar..
acil birşey danışıcam size. Ya iadem var bugün vericem kargom gelince yalnız ürün takı ve kutusunu bulamamışlar, kutusuz versem bir sorun olur mu acaba ?? Lütfen yardım edin![]()
ben de öyle yapıyorum sadece tc değil avon temsilci no yazıyorum tcmi her yere yazmak istemiyorum adımı da yazıyorum o kadarben burada hep yazıyorum neden avon kutusuna deyilde poşetine koyuyorsunuzki avonun gönderdiği kutuların en küçük olanın içine koyup üzerine t.c,tel,temsilci no yazıp ağzını bantlayın en güvenilir böyle oluyormuş ben hep öyle yapıyorum.
evde her zaman kutu olmuyor ben son iki seferdir avon poşetiyle gönderiyorum zaten iadem de az oluyor