AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

renk konusunda kararsız kaldığın mesajını yeni gördüm. serelim canım ben buğday tenliyim fondötende de natural beige kullanıyorum ve bana açık renkler daha uygundu ama bilemiyorum senin tenin açık mı koyu mu?

bende buğday tenliyim canım ama fondoten konusunda genelde koyu renkleri tercih ederim kapatıcımda hep en açık renktir fondoten konusunda sorum olmamıştı canım benim standart kullandığım avonun fondoteni var zaten cilt kusurlarını düzgünleştirici palet hakkındaki cevabın içinde teşekkür ederim canım bende light alayım

çılgın salı ürünleri perceıve bayan 21 tl
urban edge 21 tl
karele takı seti 6 tl
naturals ıhlamur saç spreyi 3 tl
ama resimlerini göremiyorum gören varsa yayınlasaya kızlar takı setini bilmiyorum ve bulamıyorum bide göremiyorum:53:

merhaba kızlar k-13 te çıkacak yeni bir serum var ya anew genics. bunu anew +45 yaş gündüz kreminden önce mi sonra mı kullanmak lazım bilen var mı? :26:

sabah ve akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanır cilt bakım rutini anew serisi'nin diğer ürünleri ile tamamlanabilir yazıyor sanırım ilk önce serum kullanılıyor ama emin değilim canım :44:

$Ekran Alıntısı.webp buyrun kızlar

çılgın salı ürünleri perceıve bayan 21 tl
urban edge 21 tl
karele takı seti 6 tl
naturals ıhlamur saç spreyi 3 tl
ama resimlerini göremiyorum gören varsa yayınlasaya kızlar takı setini bilmiyorum ve bulamıyorum bide göremiyorum:53:

takı seti geçen kampanyadaki indirim broşüründe vardı canım gelecek kampanyadaki indirim broşüründe de var

Son düzenleme:
bayanlar bu salı günü fırsatlarından sadece temsilciler mi yararlanıyor?? ben üye olmayı düşünüyorum temsilci olunca sadece salı günü mü geçerli oluyo bu indirimler? yani o gün mü sipariş vermek gerekiyor biraz bilgi verir misiniz birde üyelik ücreti hep mi 8.5 tl fiyat olarak indiği dönemler oluyor mu?? çok soru sordum sanırımm şimdiden teşekkür ederiim :))

bayanlar bu salı günü fırsatlarından sadece temsilciler mi yararlanıyor?? ben üye olmayı düşünüyorum temsilci olunca sadece salı günü mü geçerli oluyo bu indirimler? yani o gün mü sipariş vermek gerekiyor biraz bilgi verir misiniz birde üyelik ücreti hep mi 8.5 tl fiyat olarak indiği dönemler oluyor mu?? çok soru sordum sanırımm şimdiden teşekkür ederiim :))

bu gün başladı canım bu salı fırsatı belki salı gününe de kalmayabiliyor canım salı gününe kadar bu ürünler biterse farklı ürünler eklenebiliyor üyelik ücreti şu an 8.5 ama belki üyelik ücreti değişebiliyor 1 tl de olduğu zamanlar olmuştu

"eğer 3 ay boyunca hiç sipariş vermessen üyeliğin iptal oluyor ama 3 ay içinde mutlaka sipariş çıkıyor sorun olmaz sanırım kredi kartıyla da ödemesi var ama ben genelde atmden havale ediyorum bazı ları otomatik ödeme talimatı veriyorlar. bunlar üye olduğunda sana gönderilen formlarda filan ayrıntılı yazıyor"

2 ay hiç sipariş vermesem sorun olmuyor yani öyle mi?avon her ay en az şu kadar liralık sipariş vereceksin gibi bir şart koyuyor mu?bir de diyelim ki bu işi beceremedik istediğimiz zaman bırakabiliyor muyuz bu konuda herhangi bir şart var mı?

"eğer 3 ay boyunca hiç sipariş vermessen üyeliğin iptal oluyor ama 3 ay içinde mutlaka sipariş çıkıyor sorun olmaz sanırım kredi kartıyla da ödemesi var ama ben genelde atmden havale ediyorum bazı ları otomatik ödeme talimatı veriyorlar. bunlar üye olduğunda sana gönderilen formlarda filan ayrıntılı yazıyor"

2 ay hiç sipariş vermesem sorun olmuyor yani öyle mi?avon her ay en az şu kadar liralık sipariş vereceksin gibi bir şart koyuyor mu?bir de diyelim ki bu işi beceremedik istediğimiz zaman bırakabiliyor muyuz bu konuda herhangi bir şart var mı?

85 tlnin altında sipariş verirsen kargo ücreti ödemek zorunda kalırsın istediğin zamanda bırakabilirsin herhangi bir şart yok canım

ben yeni temsilci oldum bi banka hesabı açmadan kredi kartı kullanmadan nasıl ödeme yapabilirim acil yardım edebilir misiniz acaba ona göre hesap açmam gerekiyorsa açacağım? duyduğuma göre akbanktan yatırılıyormuş ats ile ama onun için orda hesabım olması gerekiyor mu biri detaylıca bana açıklama yapabilir mi acaba ?

Back
X