AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Avonu bugün bırakmaya karar verdim istemediğim ürünler ekleniyor sürekli bu kadar olmaz zehir zıkkım haram olsun sipariş veriyorum tam kar yapıcam diyorum bir bakıyorum pakette abuk subuk ürünler var meğersem bölge satış temsilcisi yapıyormuş bunu ve ben buna çok ayar oldum yemek nasip olmasın hakkımı ne diyeyim....:47::47:

avonu bugün bırakmaya karar verdim istemediğim ürünler ekleniyor sürekli bu kadar olmaz zehir zıkkım haram olsun sipariş veriyorum tam kar yapıcam diyorum bir bakıyorum pakette abuk subuk ürünler var meğersem bölge satış temsilcisi yapıyormuş bunu ve ben buna çok ayar oldum yemek nasip olmasın hakkımı ne diyeyim....:47::47:

şikayet et sende avona arayıp

kızlar, bende avon temsilcisiydi ama birkaç aya sipariş vermeyince iptal tabi..

Neyse şimdiki katalogda en arka sayfadaki açılır kapanır göz kaleminin ve göz makyajı teizleyicisi+ kalemli far'ın temsilci fiyatları neler?

Yeniden temsilciliğimi buna göre aktif etmeyi düşünüyorm da :)

kızlar ya yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. özelden de mesaj atabilirsiniz

katalogu ekledğiimi kimse memnun olmamış çok üzüldüm şuan gerçekten nasıl yoruldum anlatamam çekip atmak yorulmak eksik diyorsunuz sadece çok satışmayan ürünleri çekemedim o kadar ama gerçekten çok üzüldüm o kadar emek veriyorsun ama malesef

olurmu canım hiç öyle sey günlerdir sabırsızlıkla bekliyoruz tekrar tekrar eline emegine sabrına saglık:71::71:hiç te kolay bişey degil okadar sayfagı hem cek hem yükle:16::16:

katalogu ekledğiimi kimse memnun olmamış çok üzüldüm şuan gerçekten nasıl yoruldum anlatamam çekip atmak yorulmak eksik diyorsunuz sadece çok satışmayan ürünleri çekemedim o kadar ama gerçekten çok üzüldüm o kadar emek veriyorsun ama malesef

canım eksik olanlarıda kataloğu gelen arkadaşlar açıp bakarlar artık yarında gelmeyen arkadaşlara gelir üzme canını kızlarda kötü niyetli seni kırmak adına yazmamışlardır meraklanıyorlar işte onlarda kendi çaplarında haklılar sende haklısın ama sen görevini yaptın bizden sana düşen teşekkür etmek kalıyor teşekkür ederiz tatlım ellerine sağlık canım benim üzülme bakayım :16::16::16::16:

Son düzenleme:

bi tek panaroma eksik sanırım diğerlerinde dediğin gibi pahalı olan şeyler çekilmemiş lüzum da yok yani yoruldun bir sürü resim sonuçta eline sağlık canım benim:16: asıl önemli olanlar çekilmiş ama arkadaşlar panaromadan bahsediyolar sanırım bi tek o kalmış zaten onu da yüklerler yarın

Son düzenleme:
k1 süper demi kızlar ben çoooooookkkkk beğendim :16::16::16:indirim broşürü de süper bi tek glazewear rujlardan sunseti koymamışlar ona üzüldüm ben sunset istiyodum:((( apricot nasıldır acaba? şeftali mi o da kullanan oldu mu aranızda??

Serelim çok tşk ederim canım iyiylik meleğim panoroma bana gelmedi yarı siparişimde yarın gelecek yoksa onuda çekip koyacaktım

canım benim doğrudur tabiki sen o kadar emek verdin koskoca kataloğu yükledin asıl sen bizim iyilik meleğimizsin tatlım seviyorum seni :16: :16: :16: :16:

Son düzenleme:
Back
X