AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

true force alan varmı kalıcılığı ve kokusu nasıl

eşime almıştım canım almadan önce kokusu çok güzel gelmişti yazın kullandı sonra eşim beğenmedim bir an önce bitirsin diye uğraştık ama tabiki bitmedi:1: bu aralar güzel geliyor kokusu bence yazın değilde kışın giden bir koku o:16:

meraba kızlar bugun siparişlerim geldi little red dressi herkese öneririm çok hoş kokusu var ve çok kalıcı.
Yalnız size sormak istediğim bir şey var ben banya köpüğü istemiştim ama koliden cıkmadı ve hiç sipariş vermediğim bi saç serumu gibi bişey geldi faturada benim istediğim gibi yazıyordu sanırım bir yanlışlık oldu yarın avonu arayıp sölicem. birde altın fırsattakı fondotenden ıstemistim sıkma yerınden fondoten bı turlu cıkmadı bende içindeki borusuna baktım sankı biri orayı ısırmıs gibi :) bozuk yani anlıycagınız... ben şimdi avonu arayıp solıcem yanı onların hataları yuzunden ben 1-2 ay iadeyde değişim beklemek zorundamıyım??

true force alan varmı kalıcılığı ve kokusu nasıl
ben de önce bi arkadaşa sattım bayıldım eşimde çok beğenmişti sonra 3lü kış paketinden aldım bence de çok güzel bende tavsiye ederim kalıcı böyle hoş :) hoş yanii eşimde daha hoş :)))

signature kızlar mükemmeeeel yemine derim bayıldım yani bütün favori parfümleri es geçtim yani bence süper :)

cnm raziye diye bir arkadaş almıştı ondan
bence benim görüşüm yani onu alıcana gümüş sadce harf al 3 4lira daha ver

bnm değildi cnm siparişti bi arkdşın ama resim koyma yeri tam kapanmıyormuş snırım bana da öyle geldi biraz kapansada hemen açılıyor bize gelende mi bi sorun var hepsi mi öyle dedim acaba:44:

:72::72::72::72::72:
şu taşlı bileklik ve kolyeden alan yok mu

Son düzenleme:
kızlar bu parfüm hediyesi telden sipariş veren herkese mi geliyor yoksa illa kırmızı zarf cıkması mı gerkiyor kutundn. ben 2 yıldr avon temsilcisiyim hala kırmızı zarf göremedim:)

kızlar bu parfüm hediyesi telden sipariş veren herkese mi geliyor yoksa illa kırmızı zarf cıkması mı gerkiyor kutundn. ben 2 yıldr avon temsilcisiyim hala kırmızı zarf göremedim:)

bana her ay geliyor cnm :)
siparişlerini naısl veriyosun ben kamnpanya açıldığı gün hemen veririm belki o yüzdendir

kızlar avından bana mesaj geldi yılbaşı hediyesi veriyomuş bugün 16dan pazar günü 16ya kadar 500liralık satışa king tost makinası vericekmiş
bilginizeee

bende genelde öyle yapıyorum ilk günler giriyorum ama acaba yıldızlar klubü üyesi falan mı olmak gerekiyor. bi de ben daha hiç telden siparş vermedim onla ilgili olablr mi acaba bilemedim ki :)

kızlar benim 1000tllik siparişim var yani 2 tost makinesi kazanacak kadar. ben 500ünü şimdi girip tost makinesi kazansam acaba ilerde yeni bi hediye verirler mi 500tllik siparişimi de ona saklasam

kızlar benim 1000tllik siparişim var yani 2 tost makinesi kazanacak kadar. ben 500ünü şimdi girip tost makinesi kazansam acaba ilerde yeni bi hediye verirler mi 500tllik siparişimi de ona saklasam

maşşallahhhhhhh canım süpersin ben daha 300 ü geçemedim.ayrıca bana da kırmızı zarf her ay geliyo.kampanyanın ilk günleri hep sipariş veririm belkide ondandır.

Back
X