Ya eklenen K2 kataloğu eksik mi ? K1!in panaromasında mercan rengi çanta ve taraklı maskara vardı. onları göremedim.
k2 katalogu eklendi mi nerden baktın ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya eklenen K2 kataloğu eksik mi ? K1!in panaromasında mercan rengi çanta ve taraklı maskara vardı. onları göremedim.
Bende takım öncüsüydüm sürekli temsilcilerimle siparişiniz varmı diye aramaktan hem faturama zarar hemde zamanıma yazık oldu. şimdi aday takım öncüsüne düştüm. böyle daha mutluyum sipariş veremiyorlar sürekli ara yada sen ilave et git ürünlerini al tekrar git parasını öde. sürekli cebimden para çıktı. iadelerimde yanısıra cabası. bir ay indirimli bir ay yüksek fiatlı olması çok saçma çünkü herkes alacağı ürünün indirime girmesini bekliyor yada stok yapan birisi olursa ondan uygun fiata alıyorlar. eee milletde haklı neden fazla para versinki. Yönetmenlerin arıyor işte şunu ara bunu ara yoksa düşeceksin zaten çalışıyorum zamanım yok. zaten aldığım prim benim avona yatırdığım paradan daha az o yüzden hiç gerek yok. boş vakti olan için belki ama helede çalışıyorsan avona koşturmak zor.![]()
yok mu kızlar k2 ekleyen yaa![]()
kızlar k-2 yüklenmedi mii___???????
benim karqom GELDİ
ben yüklerim istiosanız.. ama makinam yanımda deil arabada kalmış
telefonumla çekip yüklerim
benim karqom GELDİ
benim karqom GELDİ
tmm kızlar çekiorum..
panaroma hediyeleri
10 adet solutions gündüz veya gece kremi sipariş verene 10 katalog ekleyene
fakir saç kurutma makinası kazanıo..
300 tl ve üzeri satış yapıp 10 kataloq ekleyende
atkı bere eldiven seti verio
pek mühim dikkat çeken bişey yok yani :))
ben kendi adıma beğenmedim hediyeleriii