AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bende takım öncüsüydüm sürekli temsilcilerimle siparişiniz varmı diye aramaktan hem faturama zarar hemde zamanıma yazık oldu. şimdi aday takım öncüsüne düştüm. böyle daha mutluyum sipariş veremiyorlar sürekli ara yada sen ilave et git ürünlerini al tekrar git parasını öde. sürekli cebimden para çıktı. iadelerimde yanısıra cabası. bir ay indirimli bir ay yüksek fiatlı olması çok saçma çünkü herkes alacağı ürünün indirime girmesini bekliyor yada stok yapan birisi olursa ondan uygun fiata alıyorlar. eee milletde haklı neden fazla para versinki. Yönetmenlerin arıyor işte şunu ara bunu ara yoksa düşeceksin zaten çalışıyorum zamanım yok. zaten aldığım prim benim avona yatırdığım paradan daha az o yüzden hiç gerek yok. boş vakti olan için belki ama helede çalışıyorsan avona koşturmak zor.:50::50:

aynen canım ya katılıyorum.degmıyor hele de calısan ıcın.hanı calısmıyor olsam bır ugrası olur zamanım olur ama suanda 4te eve gel 20 aylık yaramaz bır bebekle ılgılen yemek yap ev ısıı ..keısnlıkle bana gore degılmıs.satıs yapayım ben en ıyısı:)

ıyı geceler arkadaslar ya.ben ım bır sorum olucak sızlere.ben kredı kartı guncellememı ypammasıtım postaneden odeyeyım dıye ama ılk uye oldugumdan kredı kartı bılgılerım avonda mevcutmus.(oncedende uey olup bırakmıstım)ve sılınmemıs.ılk sıparısımı kredı kartından cekıme bırakmıslardı.bugun son tarıh olunca gunclelleme yaptım cekılsın dıye musterı hızmetlerını aradım cektırdım ama soyle bır sorun oldu bugun yenı sıparısım faturalandı ve avon yıne yaptı yapacagını bu faturamıda karttan cekmeye kalktı ustelık taksıte bolerek.nefret edıyorum ya kartla calısmaktan.ve ıınadına von bana sorun cıkarıyor ben napabılırım bu parayı taksıtsız ceksınler ıstıyorum?basına boyle bır durum gelen varmı?

ıyı geceler arkadaslar ya.ben ım bır sorum olucak sızlere.ben kredı kartı guncellememı ypammasıtım postaneden odeyeyım dıye ama ılk uye oldugumdan kredı kartı bılgılerım avonda mevcutmus.(oncedende uey olup bırakmıstım)ve sılınmemıs.ılk sıparısımı kredı kartından cekıme bırakmıslardı.bugun son tarıh olunca gunclelleme yaptım cekılsın dıye musterı hızmetlerını aradım cektırdım ama soyle bır sorun oldu bugun yenı sıparısım faturalandı ve avon yıne yaptı yapacagını bu faturamıda karttan cekmeye kalktı ustelık taksıte bolerek.nefret edıyorum ya kartla calısmaktan.ve ıınadına von bana sorun cıkarıyor ben napabılırım bu parayı taksıtsız ceksınler ıstıyorum?basına boyle bır durum gelen varmı?

forum iyice unutulmuş :50:
çok mu zor arkadaşlar iki fotoğraf çekip buraya eklemek paylaşım ruhu kalmamış kimsede :20:

k2 nerdesiiiiiiiiin :52::52::52::52:
bu ay yılbaşı yüzünden kimse kavuşamadı sanırım kataloğuna :43::43:

çatlamassak iyidir:1:

kızlar 3 kolimin 1 tanesi bugun gelecek akşama dogru katalog çıkarsa hemen çekip yüklerim tamamı kızlar:3:

Son düzenleme:
kızlar k-2 yüklenmedi mii___???????
benim karqom GELDİ
ben yüklerim istiosanız.. ama makinam yanımda deil arabada kalmış
telefonumla çekip yüklerim

tmm kızlar çekiorum..
panaroma hediyeleri
10 adet solutions gündüz veya gece kremi sipariş verene 10 katalog ekleyene
fakir saç kurutma makinası kazanıo..

300 tl ve üzeri satış yapıp 10 kataloq ekleyende
atkı bere eldiven seti verio

pek mühim dikkat çeken bişey yok yani :))
ben kendi adıma beğenmedim hediyeleriii

tmm kızlar çekiorum..
panaroma hediyeleri
10 adet solutions gündüz veya gece kremi sipariş verene 10 katalog ekleyene
fakir saç kurutma makinası kazanıo..

300 tl ve üzeri satış yapıp 10 kataloq ekleyende
atkı bere eldiven seti verio

pek mühim dikkat çeken bişey yok yani :))
ben kendi adıma beğenmedim hediyeleriii

çok heyecanlandım yaa:52::52::52:

Heyecan tavan yaptı herkesde vallahiiiiiiiii:1::1::1:

Resimleri çektimmm pc attımm...
ve şuan yükleniorrrrrrrrr takipte kalınn :52:

Back
X