AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar kmpanya 1 panorama degisine nasıl ulaşalirim? eğer imkanınız varsa k1 panoraması 06031 kodlu loving moment kolye ve 06021 kodlu chic embllished takı setinin satş fiyatını yazabilir miiniz?

kızlar kmpanya 1 panorama degisine nasıl ulaşalirim? eğer imkanınız varsa k1 panoraması 06031 kodlu loving moment kolye ve 06021 kodlu chic embllished takı setinin satş fiyatını yazabilir miiniz?

canım loving momend panaroma fiyatı 8.60 k2 de 11.50 chic takı seti panaromada 11.10 k2 14.8 canım:30:

Son düzenleme:
arkadaşlara merhaaba :16:

bi ürün hakkında kullanan varsa bilgi isticektm ben. Bilyalı göz çevresi bakım ürününü kullanan var mı? İşe yarıyor mu yani bana pek inandırıcı gelmedi ama doğruysa çok işe yarayan bişe:)

sizden gelen cevaplara göre sipariş vericemde

slm kızlar sensesın k2 deki roll omlarından hangilerini tavsiye edersiniz??hangisi gusel kullanaıpta memnun kalan varmı:26:

ben internetten üye oldum satış temsilcime bi faydam yok galiba beni hiç aramıyor zaten aramasınıda istememde internetten üye olunca ona bi getirim oluyormu acaba?

tabiiki getirisi var prim alıyor satışlarından internetten olman falan bşy değiştirmez yani..

tavalarım geldi daha öncede cem tava kazanmıştım orta boy o daha kaliteliydi bunlar çok ince idare eder işte

panorama hediyesi fiyasko ulaşırsakda dursun bi kenarda

şal harika alıcağımm

geçen ayın panoramasındaki mercan çanta daha ucuzdu şimdi katolokta pahalı dikkat ettiniz mi?

aynen ya benım de tavalarım geldı ınceler.onceden bende vok tava kazanmıstım onu cok begenerek kullanıyorum.ama bunlar cem ın protıkosu ınce baya.bu aykı panatroma hedıyesı cok sac ma geldı bana 10 tane o kremlerden satmamın ımkanı yok.valla sac kurutma makınasında gozumde yok:D hele atkı bere takımı cok kotu geldı bana ya.avon ılk aylarda bu sekılde mı hedıye verıyor ya ? ben uye oldugumda yıne sonbahardı ve kampanya sonlarına dogru ydu hedıyeler hep guzeldı.sal demısken hangı sal kızlar ya?

Fırsat Kataloğundaki Ruj Stoklarda Bitmiş.. :14:
Gıcık Oldum :57:

Turuncu Ruj Yok mu Başka ?:26:

aa evet bende wok tava kazanmıştım çok seviyorum onu..memnunum.. tavaya baktımda o mehtapınmış daha önceki kaliteliymiş

bişi soracam avonun satıcılara hediyeleri nasıl veriyo

Son düzenleme:
canım satıcı derken temsilcileri mi kastediyorsun?ayrıca hediye derken de belli bi limitde satış yapanlara verilen hediyeler mi?

tabiiki getirisi var prim alıyor satışlarından internetten olman falan bşy değiştirmez yani..

tavalarım geldi daha öncede cem tava kazanmıştım orta boy o daha kaliteliydi bunlar çok ince idare eder işte

şal harika alıcağımm

geçen ayın panoramasındaki mercan çanta daha ucuzdu şimdi katolokta pahalı dikkat ettiniz mi?

canım ne şalı nerde biz göremedik

şal harika alıcağımm

canım ne şalı nerde biz göremedik
sayfasını söylersen sevinirim

şal harika alıcağımm

bende şimdii internetten takım öncüsü olmak için form doldurdum benimle irtibata geçerlermi şartlar neler takım öncüsü olmam için bilgi verirlermi bana neler gerekiyor sizede sorayım dedim

Back
X