gider tabiki canım öyle bir şey sakın yapma
off ya bi kere de şu hediyelerden ben yararlanabilsem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gider tabiki canım öyle bir şey sakın yapma
kızlar kmpanya 1 panorama degisine nasıl ulaşalirim? eğer imkanınız varsa k1 panoraması 06031 kodlu loving moment kolye ve 06021 kodlu chic embllished takı setinin satş fiyatını yazabilir miiniz?
ben internetten üye oldum satış temsilcime bi faydam yok galiba beni hiç aramıyor zaten aramasınıda istememde internetten üye olunca ona bi getirim oluyormu acaba?
sayfasını söylersen sevinirimtabiiki getirisi var prim alıyor satışlarından internetten olman falan bşy değiştirmez yani..
tavalarım geldi daha öncede cem tava kazanmıştım orta boy o daha kaliteliydi bunlar çok ince idare eder işte
panorama hediyesi fiyasko ulaşırsakda dursun bi kenarda
şal harika alıcağımm
geçen ayın panoramasındaki mercan çanta daha ucuzdu şimdi katolokta pahalı dikkat ettiniz mi?
canım ne şalı nerde biz göremedik
tabiiki getirisi var prim alıyor satışlarından internetten olman falan bşy değiştirmez yani..
tavalarım geldi daha öncede cem tava kazanmıştım orta boy o daha kaliteliydi bunlar çok ince idare eder işte
panorama hediyesi fiyasko ulaşırsakda dursun bi kenarda
şal harika alıcağımm
geçen ayın panoramasındaki mercan çanta daha ucuzdu şimdi katolokta pahalı dikkat ettiniz mi?
slm kızlar sensesın k2 deki roll omlarından hangilerini tavsiye edersiniz??hangisi gusel kullanaıpta memnun kalan varmı:26: