AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar kargom yola çıkmış değiştiremezmiyim adresi halbuki değiştirmiştim niye böyle oldu yaa 2 koli glyo erken verdiğim sipariş başka adrese gdyoo

off ya sabah 10.30da yaptım ödemeyi hala geçikmiş borç diyor avonu aradım gün içinde faturalanır dedi ama hala geçikmiş borç yazıyor bugun kargoya verilse bari çıldırıcamm:27:

teb she kart çıkmış aslında iyi gibi geldi bana %10 bonus veriyomuş doğrumu ki herkes ne düşünüyor bide hani k4 yaaaaaa

Son düzenleme:
cuma günü siparişimi verdim.. hala sevkiyata hazırlanıyor diyor.. fatura kesişlmiş kargoya verilmemiş.. niye bu kadar uzun sürdü yaaa:20:

Bende perşembe günü vermiştim. Daha gelmedi. Yeni kataloğu merak ediyorum.))

günaydın kızlar k4 katalopu elinde olan veye kargosu bugün gelecek olan var mı:44: varsa yükleyebilir mi acaba:31:

günaydın kızlar k4 katalopu elinde olan veye kargosu bugün gelecek olan var mı:44: varsa yükleyebilir mi acaba:31:

benim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor. bugün gelen veya gelecek olan varsa en azından parfümler hakkında bilgi verse ona göre k3 ten sipariş vericem

kimse yok mu kızlar nerdesiniz yaa:5:pazartesi akşamdan yükleniyordu noldu kimsenin gelmedi mi bu ay gelen varsa biri acilen yüklesin lütfen meraktan çatlıycazzzz:14::18:

benim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor. bugün gelen veya gelecek olan varsa en azından parfümler hakkında bilgi verse ona göre k3 ten sipariş vericem

şuan forumda ikimizden başka yok canım nereye gitti bu hatunlar acaba:1:öğleden sonra belki yüklenir inşallah:106::118:

Son düzenleme:
Back
X