- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benimki pazar günü faturalandırıldı dün kargoya verilmiştir diye beklemiştim ama bana hala kargodan teslim edileceğine dair mesaj gelmedi halbuki bugün bekliyordum anlamadım yarınmı gelecek acaba?
kimseye gelmedimi şimdi k4 öldük meraktan![]()
sende de sevkiyata hazırlanıyo mu yazıyor...?
selam:) avon satış temsilcisi olmayı düşünüyorum ama sorularım olacak bı konuda bana yeterli bilgi verirseniz çok mutlu olurum
- forum doldurdum dün, ne zaman cevap gelir ve cevap gelmeme ihtimali varmı?
- yakın çevreme, arkadaşlarım için ürün siparişi nasıl veriliyor ve siparişler ne zaman elime ulaşır?
- gelen sipariş kargosunun fiyatını ben mi ödüyorum bu fiyat ne kadar? 75 tl ürün saatığımız zaman kargo ücreti ödemediğimiz söyleniyor doğrumu?
- örneğin 100 tl'lik ürün sipariş ettim ben burdan ne kadar kazanırım ?
- 100 lik siparişin ödemesini avona nasıl, hangi yollarla yapacağım?
- şimdilik sorularım bukadar.
en kısa zamanda sana cevap verirler....
siparişleri netten veriyoruz yoğunsa 3 gün değilse 2 güne elinde oluyoo
85 tl siparişe kargo ücreti yok
kazancın sattığın fiyata göre değişir indirim yaparsan yada katalog fiyatına satarsan
150 tlnin altında siparişler 15 günde üstünde siparişler 1 ayda anlaşmaları olan bankalara ödeniyor :)
Peki öneriyormusunuz bana. zarara uğradım diyenler var bu durum gözümü korkuttu. durduk yere zarara uğramak istemem çünkü. başka yerden kazancım yok malesef.
siparişleri dışında ürün almazsan stok yapmazsan sorun olmaz bence... indirimde diye bazen stok yapılıyor satamayınca elimizde kalıyor sen sadece sipariş alır onları verirsen zararın olmaz..
Teşekkür ederim bilgileriniz için. :)
dün doldurduğum foruma umarım olumlu yanıt alırım :)
bu arada kolim geliyormuş mesaj geldi![]()
bu arada kolim geliyormuş mesaj geldi![]()
Bana k4 geldi bence ben hiç satış yapamıcam bi arkadaşı parfüm ve duş jeli ii inşallah satış yaparım
Bana k4 geldi bence ben hiç satış yapamıcam bi arkadaşı parfüm ve duş jeli ii inşallah satış yaparım