avon üyeliği yapan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi..

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhaba arkadaşlar ..
ben avona daha dün üye oldum amanasıl yapacağımıda bilmiyorumaçıkçası..zorlukları neler kolaylıkları neler hiç bilmiyorum ..ve en önemlisi kazanıyomusunuz gerçekten uğraştığınıza deydimi..yardımcıolursanız sevinirim.okuyan yardımcıolan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Hemen cevap vereyim.

Üniversitede 3.5 yıl yaptım.

Ama 300 kişilik kız yurdunda kalıyordum ve atılgandım-konuşkandım.

Bu yüzden çok başarılı oldum kendi çapımda.

Şu an evliyim tüm küçük ev eşyalarımı, günlük çatal- bıçak-tabak- tava tencre aklına gelebilecek her türlü çeyizimi avonun yolladığı hediyelerle dizdim.

Benim için çoooooooook karlı oldu.

Eğer çevren genişse, çalıştığın yerde çok bayan varsa falan çok karlı.

Sattığının 4te 1i senin zaten.

20tl lik ürün satsan sana 15tl ye geliyor.

Aylık limitleri doldurursan hediyeleri de alıyorsun.

Yıllık hedefler de cabası.

Bana 1 yıl hedef tutturunca altın takı seti gelmişti mesela.

Taa kaç sene önce,henüz yaygın değilken yapmıştım.
Çevreye sorunca,"aaa ben X markadan başkasını kullanmıyorum" veya "bende alerji var,sadece antialerjik ürünler kullanıyorum" şeklinde cevaplar aldım.
O yüzden satış yapmayıp kendime aldım.Sonra bekleme süresi,kargo ücreti derken bırakmıştım.

Birkaç yıl önce işyerinde bir kız katalog getirmişti.Ben kırmamak için aldım ama başkaları bakmadı bile.
Artık marketlerde bile kozmetik satılıyor.İnsanlar görmeden-denemeden almak istemiyor.
Bir de bu dert var.Ürün gösteriyorsun,deniyorlar,kullanılmış oluyor.
Son yapan kişiden duyduğum,parasını peşin almayınca,ürün elimde patlıyor,vazgeçiyorlar dedi.
Bir de iade eden çok oluyormuş.

Hemen cevap vereyim.

Üniversitede 3.5 yıl yaptım.

Ama 300 kişilik kız yurdunda kalıyordum ve atılgandım-konuşkandım.

Bu yüzden çok başarılı oldum kendi çapımda.

Şu an evliyim tüm küçük ev eşyalarımı, günlük çatal- bıçak-tabak- tava tencre aklına gelebilecek her türlü çeyizimi avonun yolladığı hediyelerle dizdim.

Benim için çoooooooook karlı oldu.

Eğer çevren genişse, çalıştığın yerde çok bayan varsa falan çok karlı.

Sattığının 4te 1i senin zaten.

20tl lik ürün satsan sana 15tl ye geliyor.

Aylık limitleri doldurursan hediyeleri de alıyorsun.

Yıllık hedefler de cabası.

Bana 1 yıl hedef tutturunca altın takı seti gelmişti mesela.

sağol canım cevabın için..bnde yeniyimhenüz bir tane sipariş aldım.sen şanslıymışsın çevrende varmış malesef benim öyle bir şansım yok evdeyimçokta gezmem bilemiyorum nasıl altından kalkıcam.

valla canım ben de yapptım lise döneminde , sana senet gibi birşey veriyolar , her üründe onu imzalat kime sattıysan..bana borcunu ödemeyen birkaç kişi oldu , e arkadaşımdı da iste iste nereye kadar , vermedi kız , ben de zarar ettim , kendim ödedim..ayrıca avon ödeme konusunda çok hassas,direk mahkeme olaylarına girebilirler..yapıcaksan sadece güvendiğin insanlara ver..

ha hediyeleri çok fazla ben bile çok etkili yapmadığım halde fritöz almıştım..arkadaşın söylediği gibi çeyizlikleri çıkarırsın uzun süre yaparsan..

Kasam ayında başladım suana kadar eletrıklı fırından tutun caycısın yemek takımına elektrıklı ızgarasını ekmek kızartma makınasını her hedıyesını aldım ustelık 1:5 yasında kızım war onunla ben hedıyelerı alıyorsam sende alırsın tek yapman gereken gıttıgın gordugun her kısıyı degerlendır ve bıraz kazanıncada sıcak satıs yap ındırımlı getırtıp normal fıyatna veye ındırlmı sat ..subat ayındada uzman takım oncuusu oldm bırıkım olarak suan 10 ceyrek altınım war kendı kullandıgım sampuan rool on parfumlerede para odemıyorum senın takım oncun senı motıve etsn kendıne guvenmesen olmaz kendını guvenn yakın cevrenden basla ve paaranı muhakak 15 gn ıcınde odemnı al eger bırkaırsan zor toplarsn mumkunse urunu verrken alamaya calsı

Taa kaç sene önce,henüz yaygın değilken yapmıştım.
Çevreye sorunca,"aaa ben X markadan başkasını kullanmıyorum" veya "bende alerji var,sadece antialerjik ürünler kullanıyorum" şeklinde cevaplar aldım.
O yüzden satış yapmayıp kendime aldım.Sonra bekleme süresi,kargo ücreti derken bırakmıştım.

Birkaç yıl önce işyerinde bir kız katalog getirmişti.Ben kırmamak için aldım ama başkaları bakmadı bile.
Artık marketlerde bile kozmetik satılıyor.İnsanlar görmeden-denemeden almak istemiyor.
Bir de bu dert var.Ürün gösteriyorsun,deniyorlar,kullanılmış oluyor.
Son yapan kişiden duyduğum,parasını peşin almayınca,ürün elimde patlıyor,vazgeçiyorlar dedi.
Bir de iade eden çok oluyormuş.

malesef herkes ilgilenmiyor.bnde evdeyim çalışmıyorum pek öyle gezmelerede gitmem.etrafımdakilere göstereceem başka şansım yok .

Kasam ayında başladım suana kadar eletrıklı fırından tutun caycısın yemek takımına elektrıklı ızgarasını ekmek kızartma makınasını her hedıyesını aldım ustelık 1:5 yasında kızım war onunla ben hedıyelerı alıyorsam sende alırsın tek yapman gereken gıttıgın gordugun her kısıyı degerlendır ve bıraz kazanıncada sıcak satıs yap ındırımlı getırtıp normal fıyatna veye ındırlmı sat ..subat ayındada uzman takım oncuusu oldm bırıkım olarak suan 10 ceyrek altınım war kendı kullandıgım sampuan rool on parfumlerede para odemıyorum senın takım oncun senı motıve etsn kendıne guvenmesen olmaz kendını guvenn yakın cevrenden basla ve paaranı muhakak 15 gn ıcınde odemnı al eger bırkaırsan zor toplarsn mumkunse urunu verrken alamaya calsı

maşallah sana.çok iyi yapmışın o zaman . bi kaç hediye kapsam yanıma kar kalır benimde becerebilirsem.işin eksi tarafı beni üye yapan arkadaşla aynı yerdeyiz. sağolsun yaparsın falan diye söylüyo ama çevrede önemli tabi..

ne kadar süre içinde sipariş vermen gerekiyo ve ne kadar sürede ücretini yatırıyosun .katolok eline geçtikten sonra yani..

ne kadar süre içinde sipariş vermen gerekiyo ve ne kadar sürede ücretini yatırıyosun .katolok eline geçtikten sonra yani..

katalog uzerınde 12 temmuz 2 agustos dıe zaman war o sure zarıfında sıparıs gırıyorsun sıparısın geldıkten sonra 15 gun ıcınde odemnı yapcaksnız odemeyı uzatman ıcın avon sıtesnden kart numaranı tanımlıcan (otamatık odeme ) onlarda 15 daha vade verıcek 1 ay sonra odemenı yapıcaksın

katalog uzerınde 12 temmuz 2 agustos dıe zaman war o sure zarıfında sıparıs gırıyorsun sıparısın geldıkten sonra 15 gun ıcınde odemnı yapcaksnız odemeyı uzatman ıcın avon sıtesnden kart numaranı tanımlıcan (otamatık odeme ) onlarda 15 daha vade verıcek 1 ay sonra odemenı yapıcaksın

ödeme için zaman şart zaten bazıları hemen vermeyebilir. sen hala yapıyomusun canım .ilk 100 tl için ikinci içinde hediye var 20 yıla özel alabildinmi sen öyle hediye bakalım benim 100 geçti ama gelirmi bilemem.

Ben bu beladan zamanında çok çektim. Elini verdin mi kolunu kaptırıyorsun.
Çevrene sattığın için herkes eş dost geliş fiyatına ver diyolar aman vermezsen şunun kızı, şunun gelini geliş fiyatından veriyo ondan alırım diyenler bile çıkıyor. Yani orda göründüğü fiyata satmak gibi bişey yok.
Milletin hamallığını yapmak yetmezmiş gibi parasını zamanında vermeyenlere yalvarmaya aramaya başlıyorsun. Maaşımı alınca vercem diyolar sen cebinden yatırmak zorunda kalıyosun. Maaşı alınca da azcık bişey veriyolar eline geliş fiyatından verdiğin şeyden daha az para verdikleri için yine zarardasın.
Daha sonra kargo bedavaya geldin diye gerekli gereksiz herşeyi almaya başlıyorsun. Elinde olan şeylerden bile aa yenisi çıkmış diye gaza gelip alıyor sonra da fazla geldiğinden dolayı atmak zorunda kalıyorsun. Senden bi üst kademedeki sürekli arayıp bu ay şu kadar daha sipariş ver bak şu hediye gelcek diye baskı yapıyo.
Ben avondan üyelik iptali istediğimde benim adıma üç ay daha başımdaki kadın sipariş vermiş bide devam etsene bak senin yerine sipariş verdim üyeliğin silinmedi diye arıyo çok iyi yapmış gibi. Yahu istemiyorum diyorum gel bak bi konuşalım şöyle şöyle yapcan diye güya akıl veriyor. Gelmek istemiyorum diyorum saat başı arıyolar. İldeki başkanlarıyla görüştürmek için zorluyorlar. Bir ay telefonlar kapanmadı cepten açmıyodum evi arıyolardı delirmiştim sonunda kadına telefonda bağırdım bi daha istemiyorum adıma da sakın sipariş vermeyin avukata gitcem artık dedim anca öyle bıraktılar aramayı.

ödeme için zaman şart zaten bazıları hemen vermeyebilir. sen hala yapıyomusun canım .ilk 100 tl için ikinci içinde hediye var 20 yıla özel alabildinmi sen öyle hediye bakalım benim 100 geçti ama gelirmi bilemem.

bence urunu verırken parayı almaya bak en azndan gelıs fıyatını al magdur olma ..bir alışverıs marketıne gıttıgımızde suan paramzı yok sonra verelım dıyebılıyormuyuz deıyemıyoruz luksun bedavası olmaz arkadaslar peynır degıl ekmek degıl lutfen urunu verrken alın paralarınız ben kendım oyle yapıyorum ve baya kaznaıyorum masallahh dıyın evet 3 adet kartm geldı ıkısı aynı cıktı aynı gun gırdıgım ıcın 3 farklı cıktı agustos sıparıslemle dıger hedıyem gelır

Ben bu beladan zamanında çok çektim. Elini verdin mi kolunu kaptırıyorsun.
Çevrene sattığın için herkes eş dost geliş fiyatına ver diyolar aman vermezsen şunun kızı, şunun gelini geliş fiyatından veriyo ondan alırım diyenler bile çıkıyor. Yani orda göründüğü fiyata satmak gibi bişey yok.
Milletin hamallığını yapmak yetmezmiş gibi parasını zamanında vermeyenlere yalvarmaya aramaya başlıyorsun. Maaşımı alınca vercem diyolar sen cebinden yatırmak zorunda kalıyosun. Maaşı alınca da azcık bişey veriyolar eline geliş fiyatından verdiğin şeyden daha az para verdikleri için yine zarardasın.
Daha sonra kargo bedavaya geldin diye gerekli gereksiz herşeyi almaya başlıyorsun. Elinde olan şeylerden bile aa yenisi çıkmış diye gaza gelip alıyor sonra da fazla geldiğinden dolayı atmak zorunda kalıyorsun. Senden bi üst kademedeki sürekli arayıp bu ay şu kadar daha sipariş ver bak şu hediye gelcek diye baskı yapıyo.
Ben avondan üyelik iptali istediğimde benim adıma üç ay daha başımdaki kadın sipariş vermiş bide devam etsene bak senin yerine sipariş verdim üyeliğin silinmedi diye arıyo çok iyi yapmış gibi. Yahu istemiyorum diyorum gel bak bi konuşalım şöyle şöyle yapcan diye güya akıl veriyor. Gelmek istemiyorum diyorum saat başı arıyolar. İldeki başkanlarıyla görüştürmek için zorluyorlar. Bir ay telefonlar kapanmadı cepten açmıyodum evi arıyolardı delirmiştim sonunda kadına telefonda bağırdım bi daha istemiyorum adıma da sakın sipariş vermeyin avukata gitcem artık dedim anca öyle bıraktılar aramayı.

sizinde cok yapısmıs takım oncusunuz :D para kazanmak ısteyen yapar ama nedense bana cok berektlı geldı herhalde parayı peısn aldıgımdan dolayı olsa gerek bırde bu aylarda 5 lırlaık urunu 10 lıraya saatım ıkı sfer felan borcu odedm uzerıne 140 lıra bı ceyrek parası bıle kaldı duznelı 10 musterın olcak yeter. sizi bıraz yormuslarr kesın tavırlı olucaksınz bu işte cunku babamızın malı degıl

Son düzenleme:
arkadaşlar avon un tüy dökücü kıremlerinden kullanan varmı nasıl işe yarıyormu.kaç günde çıkıyo..
bn yeni başladığım için henüz bir tane satabildim ve hiç çevremde kullanan duymadım o nedenle sizlere sorma ihtiyacı duydum kullananlar yardımcı olursa sevinirim .şimdiden teeeşekkürler.

Avon , PETA'ya göre hayvanlar üzerinde test yapan markalardan biri artık. Yıllarca satış temsilciliğini yaptım ve kullandım.Bunu duyup, internette resimlere baktıktan sonra kendimden utandım. Artık elimi bile sürmem Avon'a.

Back
X