• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa birliği vatandaşlığının avantajları nelerdir?

prometheus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.767
7.749
683
Güzel kadınlar merhaba..
Eski eş kişisi AB vatandaşıydı. Çocuğu da oranın vatandaşı yapmak istiyor. Durumun avantaj ve dezavantajları nedir? Şu an AB vatandaşı olup vize alma mecburiyetinden muaf olma dışında bu durumun getirileri nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Güzel kadınlar merhaba..
Eski eş kişisi AB vatandaşıydı. Çocuğu da oranın vatandaşı yapmak istiyor. Durumun avantaj ve dezavantajları nedir? Şu an AB vatandaşı olup vize alma mecburiyetinden muaf olma dışında bu durumun getirileri nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Bence karşı olmanız için sebebiniz yoksa çocuğunuzun gelecek tercihleri için açık kapıdır.
Şuan size anlamsız, önemsiz, gereksiz geliyor olabilir ama ileride çocuğunuz farklı düşünebilir.
Onun bu hakkını desteklemisiniz.

Bence karşı olmanız için sebebiniz yoksa çocuğunuzun gelecek tercihleri için açık kapıdır.
Şuan size anlamsız, önemsiz, gereksiz geliyor olabilir ama ileride çocuğunuz farklı düşünebilir.
Onun bu hakkını desteklemisiniz.
Yoo aksine hiç gereksiz gelmiyor. Muhakkak ileride faydasını göreceğiz ama bunlar nelerdir somut olarak bilmiyorum. Bunları öğrenmek istiyorum.

Bir google baksaniz hepsi cikiyor zaten.
Ab vatandasiyim bi dezavantaji yok.

Egitim konusundada cocugunuz icin büyük avantaj. Istedigi zaman yurtdisina gidebilir
Bunlar muhtemelen ünv dönemindeki avantajları. Peki şu anda bir avantajı var mı bir konsoloslukta dil öğrenme, yurtdışında eğitim- kültür programları gibi.

Istese ögrenci Programlara felan da katilabilir. Ama su anda hangi programlar var bilmiyorim, cünkü okul caginda cocugum yok

Back
X