Avrupa’nın en obez kadınları Türkler

evet katılıyorum sana ipek. 15-25 arası gençler dal gibi. yemek yemeye korkuyolar. ama 3-9 yaş arası çocuklar öyle değil maalesef. okulda öğleci gurba bakıyorum şöyle bi baya tombiş çocuk var(

valla arkadaşlar şehir merkezlerini tamamda, anadoluda çoğu kadınlarımız tombiş ya, sadece giyimleri kiloları kapatıyor, yazın gezerken geçtiğiniz yererde, köylerde falan dikkat edin, sadece gençler ve çok yaşlılar zayıf ya da normal kilolu, arada kalan kadınların çoğu normal beden kitle indeksinin üstünde bence

Son düzenleme:

böreklerr bendennnnn
neyli istiyonuz yazın bakem ablalarım

Slm kızlar artık obezite sorun değil bu iş bukadar ilerlemiş çekmek niye ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim beni cerrahimal tanıştırdı lar iyikide tanışmış im kızıma sonraki en iyi kararın ameliyat sonrasında çok sıkı takip etti gi için çok güzel kilo verdim

Fazlalık her 1 gram fazlalıklarımıza tek tek kurban olsun o emperyalistler. Ayyyy çokta bu konu hakkında konusmasınlar, onların fast food bağımlısı gelecek nesillerini de görüyoz

He gülüm he...
1.59 boya 54 kiloyum,çıtı pıtıyım kendinize bakın.

Çalışan kadın sayısı az ev hanımı çok %70 ev hanımı

Tontislik kadeerrrrrr deggiillll !!!

benim canım da puf börek çekti.

dalga geçiyorlar herhalde,dünyanın en obez kadınları amerikalı ve ingilizlerdir.niye sürekli her konuda bize b.k atmaya çalışıyorlar yahu,kızdırmasınlar adamı

Avrupada ne hikmetse en kötü anketlerin olumsuz yönlerinde başı çekiyoruz.
Valla Almanyada yaşayan arkadaşlarım var, biz Almanların yanında Afrikalı gibi kalıyoruz diyorlar..
Hepsi çok kiloluymuş, hormonlu gibi
İlk önce kendilerine baksın tosuncuklar

Vauuuvvv MAŞALLAH size

fransız kadınlar neden zayıf diye bi kitap vardı ya, okuyan var mı neden zayıflarmış, o kadar da kruvasan yiyolar

Hareket etmek istesek de hareket edecek alanimiz da yok malesef sahil ayagimin dibinde ama bi kac denemeden sonra vazgectik. Garip garip laflar aletlerde çalışırken oturup seni izleyen adamlar

hahah süper anlatmışsın gerçekten öyle dahası araba altında kalma yada çılgın motorlar tarafından ezilme riski de cabası tombik ama hayatta kalmayı tercih ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…