Avrupa’nın en obez kadınları Türkler

Ben buna çok katılmıyorum ülkemizde o kadar çok obez yok:44:Yanlış araştırma

hep bu kısır partilerinin yüzünden yoksa türk kadınları 10 basarız

çok şükür ben o kategorıye dahıl degılım
kendımı bıldım bılelı aynıyım hep. ne yersem yıyeyim degısmıyor.

nisbet mi yapıyosun, Türk kadınlarının en sevdiği arkadaş tipisin desene, bi tarafta su içse yarayanlar bi tarafta vallahi yerim yerim kilo almam diyenler

araştırmaya göre su içse yarayanlar oldukça fazla

ben de önce yiyip yiyip kilo almazken, artık nedense ipin ucunu kaçırınca kilo almaya başladım, yaşlılık....

Son düzenleme:

evet nispet
türk kadınları da mı kiloya bakıyor artık arkadas olurken
evet allah su içse bile yarayanlara yardıcı olsun

Kucucuk bebeler bile evlerinde telefonla, ipadlerle oynayarak buyuyor. Kosan, oynayan cocuk nesli kapandi. Cocuklar obez buyuyup, obez yetiskinlere donusuyor. Bizim zamanimiz gibi degil. Ben habere inandim, ve sasirmadim.

Birtek Turkiye'de degil, tum dunya teknolojinin buyusune fazla kapildi, hareket etmek ozel caba istiyor artik. Dunyada obezite orani gittikce artacaktir diye tahmin ediyorum.

Evet bu haber yanlış,ben daha birçok araştırma okudum İngiliz kadınları yada Britanya da olabilir obezitede birinci Avrupa'da.Zaten yolda yürürken bile anlıyor insan genç nüfusta bile o kadar obez,ya da balık etli,kilolu var ki İngiltere'de.Türkiye'dekini 2'ye katlar çok ciddiyim.Bizim 30 yaş altı kadınların çoğu ince dediğin gibi,hakkımız yeniyorŞimdi başlamıştır Ekşi'de Türk kızına saldırı bu haberle,fırsatı kaçırmazlar.

Ben buna çok katılmıyorum ülkemizde o kadar çok obez yok:44:Yanlış araştırma

Evet ben de daha bu ay yabancı bir gazetede İngiltere diye okudum,valla üstümüze çok geliyorlar,ne çektik be Türk kadınları olaraktan

boşverr ablam çekemiyorlar bizim inceligimizi
iftira atyorlarr bak hele

Heee valla kıskanıyorlar bizi işte

Müdürüm,sarmayı nevoş yapsın,böreğide yapsın hatta gerçi nevoş gene diyett ama olsun yapsın işte elveda demesek yaaa malum kilo yapıyorama idare ederiz artık..
Bak bana menapoz yüzünden kilo almaya başladım,yoksa dal gib hatunum yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…