Canim doktor randevun olursa kesinlikle olmaz buradsn cok kisi is amacli giderlerdi sinirlar ilk kapandiginda. Sansini dene bir bu doktor bakmayla anliyor sorunu tek kotu yani biraz sert birisi ama isinin ehli. Prof.dr.Kaan Osmanagaoglu yazinca hepsi cikiyor.Doktorun adını ögrenebilir miyim?
Yarın bi arayayım, eger sınırda sorun olmazsa direkt giderim
Çok teşekkür ederim yarın hemen arayacağımCanim doktor randevun olursa kesinlikle olmaz buradsn cok kisi is amacli giderlerdi sinirlar ilk kapandiginda. Sansini dene bir bu doktor bakmayla anliyor sorunu tek kotu yani biraz sert birisi ama isinin ehli. Prof.dr.Kaan Osmanagaoglu yazinca hepsi cikiyor.
Sansini birde bu doktorda dene derim canim. Bu arada doktor raporuyla cikabiliyorsun yurt disina icin rahat olsun yinede sor sen doktora. Insallah guzel seyler olur senin icinÇok teşekkür ederim yarın hemen arayacağım
Çok teşekkür ederimSansini birde bu doktorda dene derim canim. Bu arada doktor raporuyla cikabiliyorsun yurt disina icin rahat olsun yinede sor sen doktora. Insallah guzel seyler olur senin icin
Insallah guzel haberini aliriz haberdar et canim gelismelerdenÇok teşekkür ederim
İnşallah bu kez güzel olur sonu canım .. sizin sorun ne ?selam kizlar bende norvecte 2.denemeye basladim. transferimden bu yana 1 hafta gecti. artik yoruldum umarim basarili olur bu kez
hicbir sorun yok canim. sebepsiz yani. ama yasim 38 oldu zamanim cok yok be u beni strese sokuyorİnşallah bu kez güzel olur sonu canım .. sizin sorun ne ?
bende 1 sene inat edip bkledim ama maalesef gidemedim cok akillica degildi . yasadigim yerde baslamak zorunda kaldim tedaviye 2.kezSuan pandemi döneminde gidebilir miyiz bilmiyorum. Normal bi zaman olsa hiç düşünmeden giderdim.
Cok gecmis olsun canim insallah bu defa tutar o yorgunluk hepimizde var inan bana az omce soyls baktim karnim davul gibi sismis insallah emegimize degerselam kizlar bende norvecte 2.denemeye basladim. transferimden bu yana 1 hafta gecti. artik yoruldum umarim basarili olur bu kez
Anladım inşallah güzel sonuçlar olsun bu sefer .. ama stres yapma canım . Zor biliyorum ama diğer türlü kendimizi yiyip bitiriyoruzhicbir sorun yok canim. sebepsiz yani. ama yasim 38 oldu zamanim cok yok be u beni strese sokuyor
Elimden geleni yapiyorumAnladım inşallah güzel sonuçlar olsun bu sefer .. ama stres yapma canım . Zor biliyorum ama diğer türlü kendimizi yiyip bitiriyoruz
sansin bol olsunSelam arkadaslar bu sabah yumurtalarim toplandi toplamda 3 tane yumurtam toplandi sali yada carsamba cagiricaklar transfer icin. Eger 3ude dollenirse 3unude transfer ediceklermis . Merakla bekliyorum
Tesekkurler canim amin hepimizin insallahsansin bol olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ikiz olurSelam arkadaslar bu sabah yumurtalarim toplandi toplamda 3 tane yumurtam toplandi sali yada carsamba cagiricaklar transfer icin. Eger 3ude dollenirse 3unude transfer ediceklermis . Merakla bekliyorum
Insallah hepimizin canim. Ikiz nasil olur nasil bas ederim bilemiyorumHakkında hayırlısı olsun canım inşallah ikiz olur
Benim başka bir tüp bebek merkezinde perşembe , randevum var ona göre karar vericeğim herşey yolunda giderse 4 cünayda ancak başlıya biliyoruz kağıt işlemleri ancak tamamlanıyor .ben embriyo kanunu anlamadım almanyada olan , bunu anlayan varmıArkadaslar gelismeleriniz varmi?
Aaaa neden o kadar gec tarihe randevu verildi ? Ben basladim 2 subatta iki tane embriyo transferi oldu 12 subatta doktora gidecegim sonuc icin.bekliyorum bakalim.Benim başka bir tüp bebek merkezinde perşembe , randevum var ona göre karar vericeğim herşey yolunda giderse 4 cünayda ancak başlıya biliyoruz kağıt işlemleri ancak tamamlanıyor .ben embriyo kanunu anlamadım almanyada olan , bunu anlayan varmıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?