bende atilanlardan ödüm kopuyor ondan disari bile cikmam saat 00.00 olunca hatta korkumdan camdan bile bakmam
bende atilanlardan ödüm kopuyor ondan disari bile cikmam saat 00.00 olunca hatta korkumdan camdan bile bakmam
ilgin icin sagol bitanem, pringelste muhasebe isine bakacagim, Allah yuzumu kara cikartmasin
yok belcika :)
ilgin icin sagol bitanem, pringelste muhasebe isine bakacagim, Allah yuzumu kara cikartmasin
esinin yorumuda süper ama
allah allah sen cilginsin yahu neden korkacan cik bie sen patlat hatta sana korkmaz yakismaz
oh neinbende etki etmiyor eskiden kendim bile atiyordum ama bi ara resmen o yerde dönen ufak seyler oluyorya o sacima gelmisti ne bagirmistim korkudan dayimyerden kar alip sacima sürmüstü yanmasin diye...
insan kk´da hergün yeni birseyögreniyor ögrenmis oldumbu bildigimiz cips pringelsmi`??
Amin canim INSALLAH
bencede
kiz ben ufakken elimde bi patladi odur budur ödüm kopuyor :18:
o can halviyle elimi kara koydum sonra daha cok aci cekmemmi
evet bildigimiz pringles :)
oh neinbende etki etmiyor eskiden kendim bile atiyordum ama bi ara resmen o yerde dönen ufak seyler oluyorya o sacima gelmisti ne bagirmistim korkudan dayimyerden kar alip sacima sürmüstü yanmasin diye...
ohhh kutu kutu isteriz bak rabia ya thirtfour´a bana
hmm anladim canim, gecmis olsun, korkularinla yuzle ve yen, kk kadinina bu yakisir biz hic biseyden korkmayiz (diyene bak kendi köpekten köpek gibi korkuyor)
artik korkmuyormusun ?
benimde dayimin kizinin eteginde bomba patlamisdi etegide inceydi tutusmusdusöndürdük
esinin yorumuda süper ama
yok herseyden korkan ben daha ondan korkmuyorum ama tabi yakinimda o yerde dönen ufak seylerden atildimi o saga gidiyorsa ben sola gidiyordum ama bir kac senedir artik aileden kimse bomba atmadigindan sorun yok (bu bomba sözüde sirf biz alamancilara ait ha tr den biriokusa ne bombasi diyecek)
bende camdan bakiyorum, kukumav kusu gibi
yok herseyden korkan ben daha ondan korkmuyorum ama tabi yakinimda o yerde dönen ufak seylerden atildimi o saga gidiyorsa ben sola gidiyordum ama bir kac senedir artik aileden kimse bomba atmadigindan sorun yok (bu bomba sözüde sirf biz alamancilara ait ha tr den biriokusa ne bombasi diyecek)
atom bombasi derizTürkiyedikler ne diyorki :44: bomba degilmi ?
camin arkasindan benim gibi yoksa acipmi bakiyorsun
artik korkmuyormusun ?
benimde dayimin kizinin eteginde bomba patlamisdi etegide inceydi tutusmusdusöndürdük
1 kutu yetmez bana 5 kutu isterim
köpekmi dedinköpek görünce yolumu degistiriyorum okadarki tirsiyorum :18:
bende camdan bakiyorum, kukumav kusu gibi
cok güldürmüstü beniöyle takilir bana miskin
canim cekti iyi misabahtir bi corba yedim simdi atesim düstü ve istahim acildi... olsa bi kutu yerim simdi
buyur bacim afiyet olsunEki Görüntüle 590973
kizlar kuru kuru sohbet gitmez,birseyler ikram edeyim dedim
hepmize afiyet olsun
kizlar kuru kuru sohbet gitmez,birseyler ikram edeyim dedim
hepmize afiyet olsun
pringleslar dolmalar börekler
gece gece oturdum pc basinda barbunya yiyorum, hep sizin yüzünüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?