avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

bende atilanlardan ödüm kopuyor ondan disari bile cikmam saat 00.00 olunca hatta korkumdan camdan bile bakmam

oh nein bende etki etmiyor eskiden kendim bile atiyordum ama bi ara resmen o yerde dönen ufak seyler oluyorya o sacima gelmisti ne bagirmistim korkudan dayimyerden kar alip sacima sürmüstü yanmasin diye...

ilgin icin sagol bitanem, pringelste muhasebe isine bakacagim, Allah yuzumu kara cikartmasin

yok belcika :)

insan kk´da hergün yeni birseyögreniyor ögrenmis oldum bu bildigimiz cips pringelsmi`??

ilgin icin sagol bitanem, pringelste muhasebe isine bakacagim, Allah yuzumu kara cikartmasin

Amin canim INSALLAH

esinin yorumuda süper ama

bencede

allah allah sen cilginsin yahu neden korkacan cik bie sen patlat hatta sana korkmaz yakismaz

kiz ben ufakken elimde bi patladi odur budur ödüm kopuyor :18:

o can halviyle elimi kara koydum sonra daha cok aci cekmemmi

evet bildigimiz pringles :)

Amin canim INSALLAH

bencede

kiz ben ufakken elimde bi patladi odur budur ödüm kopuyor :18:

o can halviyle elimi kara koydum sonra daha cok aci cekmemmi

hmm anladim canim, gecmis olsun, korkularinla yuzle ve yen, kk kadinina bu yakisir biz hic biseyden korkmayiz (diyene bak kendi köpekten köpek gibi korkuyor )

oh nein bende etki etmiyor eskiden kendim bile atiyordum ama bi ara resmen o yerde dönen ufak seyler oluyorya o sacima gelmisti ne bagirmistim korkudan dayimyerden kar alip sacima sürmüstü yanmasin diye...

artik korkmuyormusun ?

benimde dayimin kizinin eteginde bomba patlamisdi etegide inceydi tutusmusdu söndürdük

artik korkmuyormusun ?

benimde dayimin kizinin eteginde bomba patlamisdi etegide inceydi tutusmusdu söndürdük

yok herseyden korkan ben daha ondan korkmuyorum ama tabi yakinimda o yerde dönen ufak seylerden atildimi o saga gidiyorsa ben sola gidiyordum ama bir kac senedir artik aileden kimse bomba atmadigindan sorun yok (bu bomba sözüde sirf biz alamancilara ait ha tr den biriokusa ne bombasi diyecek)

bende atilanlardan ödüm kopuyor ondan disari bile cikmam saat 00.00 olunca hatta korkumdan camdan bile bakmam

bende camdan bakiyorum, kukumav kusu gibi

esinin yorumuda süper ama

cok güldürmüstü beni öyle takilir bana miskin

ohhh kutu kutu isteriz bak rabia ya thirtfour´a bana

canim cekti iyi mi sabahtir bi corba yedim simdi atesim düstü ve istahim acildi... olsa bi kutu yerim simdi

atom bombasi deriz Türkiyedikler ne diyorki :44: bomba degilmi ?

camin arkasindan benim gibi yoksa acipmi bakiyorsun

Suiskast planliyoruz

atom bombasi deriz Türkiyedikler ne diyorki :44: bomba degilmi ?

camin arkasindan benim gibi yoksa acipmi bakiyorsun

türkiyede havai fisek atiyolar cnm sadece, bomba falan yok orda...
onuda belediyeler veya oteller anca.
normal kisiler bizim gibi bombaymis havai fisekmis ugrasmiyor, o bize has bi delilik

yok acmiyorum, aman mazallah camdan iceri giriverir

ohhh kutu kutu isteriz bak rabia ya thirtfour´a bana

yahu siz isteyin ben fabrikayi ayaginiza getireyim

artik korkmuyormusun ?

nasil beceriyorsunuz oyle seyleri

1 kutu yetmez bana 5 kutu isterim

köpekmi dedin köpek görünce yolumu degistiriyorum okadarki tirsiyorum :18:

yahu sana 40 cesit pringles getiririm ben
bende ayni canim kopek korkumu yenemiyorum :18:

cok güldürmüstü beni öyle takilir bana miskin

canim cekti iyi mi sabahtir bi corba yedim simdi atesim düstü ve istahim acildi... olsa bi kutu yerim simdi

ay canim ya

hahaha :)

kizlar kuru kuru sohbet gitmez,birseyler ikram edeyim dedim

hepmize afiyet olsun

pringleslar dolmalar börekler

gece gece oturdum pc basinda barbunya yiyorum, hep sizin yüzünüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…