ALLAHTan benim öyle bi derdim yok, cünkü uzakta akrabam yok...
cekmezdi kafam hic siz iyi dayaniyorsunuz.
Benimde bu geceki menum yaprak sarmasiydi bide havuc salatasi afiyetle huplettim hepsini:)))
allahtan yani duyan olmadiyalniz rabiacim ben senin niyetini anladim azönce bana hali yikatip cam sildiriyodun simdi kizlari toplayip ev isi yaptiracan yemezzlleeeerrr
ohhh iyisin valla kiskandim birgün bende böyle diyebilirmiyim acababizim büyük ihtimal nikah 2013 gibi dügünü 2014te yapicaz aceleye getirmek istemedim hersey yavas yavas olsun 6sene bekledik 1bucuk sene daha bekleriz napalim
iyi yapmissin söyle misafirlerine hep kuzeninde kalsinlar
kavurmayi cidden yapcam ama
tamam canim sen git uyu yarin görüsürüz,bizim nevresteyide gece alir gelirim bulursamondaki cene kimsede yok bunu okursa keser beni
ALLAHA emanetsin güzel uykular
Benim kafaya sorsan oda cekmiyorda bu mecburiyetlik isi bozuyor
iyi yapmissin söyle misafirlerine hep kuzeninde kalsinlar
kavurmayi cidden yapcam ama
tamam canim sen git uyu yarin görüsürüz,bizim nevresteyide gece alir gelirim bulursamondaki cene kimsede yok bunu okursa keser beni
ALLAHA emanetsin güzel uykular
yaprak sarmasimi dedin acil adres istiyorum
ayip ettin rabiacim buyur gelde ama hep sen is yaptiracak degilsin benim ev berbat misafirlerden sonra sende benim eve bi el atarsin artik okadar sarma yiyecen o kalorileri harcaman lazim yoksa hepsi lop lop et olur
kavurmayi yapicanda neyin karsiliginda, sende misafire belese bisey yok
ALLAH sabir versin ne diyeyim. öyle bi aileye gelin düsmemisim iyi, 2 günde kapiya koyarlardi beni
Kız burda beni mi çekiştiriyorsunSende ki çene peki
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim
ayip ettin rabiacim buyur gelde ama hep sen is yaptiracak degilsin benim ev berbat misafirlerden sonra sende benim eve bi el atarsin artik okadar sarma yiyecen o kalorileri harcaman lazim yoksa hepsi lop lop et olur
zor bi sürecti, kursuyla vizesiyle, testiyle, konsolosluguyla... ama asilmayacak seyler degil
piskolojik baskisi cok oluyor sadece
ahhh canim benim hic cekistirmim seni nekadar temiz kalpli oldunu anlatiyordum kizlara
kizlarrrr beni saklayin nevrste gebertcek beni
aynen canim 3 kurusa 5 köfte yokbeni 2 saate atalardi kapinin önüne 2 gün dayanamazlardi
ahhh canim benim hic cekistirmim seni nekadar temiz kalpli oldunu anlatiyordum kizlara
gelirim tabiki topicdeki tüm kizlari alirim yardim ederler canim üzülmebenim oturmam lazim et lazim
kizlarrrr beni saklayin nevrste gebertcek beni
kizlar bakin kabak sizin basiniza patladi yine rabiadan kurtulus yokk
Tabi bilmez miyim hep iyi söylersin
Yok burda gebertmeyeceğim ayıp olur senle işimi sonra göreceğim
buseferlik birsey yapma bende ömüre senin baska topiclere kactini demicemanlastikmi canim
yoksa ne var ne yok gider herseyi yetistiririm
kizlar bakin kabak sizin basiniza patladi yine rabiadan kurtulus yokk
Birde tehdit
kizlar bana müsade
kizlar bana müsade
zaten bendede inanacak goz yok canimbana et lazim olmassa kizlari hic yorarmiydim yerlerinden kaldirmazdim bile desemde inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?