avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

Benimde bu geceki menum yaprak sarmasiydi bide havuc salatasi afiyetle huplettim hepsini:)))

yaprak sarmasimi dedin acil adres istiyorum

allahtan yani duyan olmadi yalniz rabiacim ben senin niyetini anladim azönce bana hali yikatip cam sildiriyodun simdi kizlari toplayip ev isi yaptiracan yemezzlleeeerrr

kiz ne var bi isin ucundanda sen tutuverirsin

ohhh iyisin valla kiskandim birgün bende böyle diyebilirmiyim acaba bizim büyük ihtimal nikah 2013 gibi dügünü 2014te yapicaz aceleye getirmek istemedim hersey yavas yavas olsun 6sene bekledik 1bucuk sene daha bekleriz napalim

zor bi sürecti, kursuyla vizesiyle, testiyle, konsolosluguyla... ama asilmayacak seyler degil
piskolojik baskisi cok oluyor sadece

kavurmayi yapicanda neyin karsiliginda, sende misafire belese bisey yok

Benim kafaya sorsan oda cekmiyorda bu mecburiyetlik isi bozuyor

ALLAH sabir versin ne diyeyim. öyle bi aileye gelin düsmemisim iyi, 2 günde kapiya koyarlardi beni

Kız burda beni mi çekiştiriyorsunSende ki çene peki
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim

ayip ettin rabiacim buyur gelde ama hep sen is yaptiracak degilsin benim ev berbat misafirlerden sonra sende benim eve bi el atarsin artik okadar sarma yiyecen o kalorileri harcaman lazim yoksa hepsi lop lop et olur

ha söyle dinsizin hakkindan imansiz gelirmis

kavurmayi yapicanda neyin karsiliginda, sende misafire belese bisey yok

ALLAH sabir versin ne diyeyim. öyle bi aileye gelin düsmemisim iyi, 2 günde kapiya koyarlardi beni

aynen canim 3 kurusa 5 köfte yok beni 2 saate atalardi kapinin önüne 2 gün dayanamazlardi

Kız burda beni mi çekiştiriyorsunSende ki çene peki
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim

ahhh canim benim hic cekistirmim seni nekadar temiz kalpli oldunu anlatiyordum kizlara

ayip ettin rabiacim buyur gelde ama hep sen is yaptiracak degilsin benim ev berbat misafirlerden sonra sende benim eve bi el atarsin artik okadar sarma yiyecen o kalorileri harcaman lazim yoksa hepsi lop lop et olur

gelirim tabiki topicdeki tüm kizlari alirim yardim ederler canim üzülme benim oturmam lazim et lazim

kizlarrrr beni saklayin nevrste gebertcek beni

zor bi sürecti, kursuyla vizesiyle, testiyle, konsolosluguyla... ama asilmayacak seyler degil
piskolojik baskisi cok oluyor sadece

inanirmisin o baski bende simdiden var napsakki nasil olcak olcakmi falan derken iyice strese sokuyorum kendimi hayirlisi ama artik...bi yandanda benmi gitsem diyorum türkiyede yasamayi hep cok istemisimdir ama korkuyorum iste

kizlar bakin kabak sizin basiniza patladi yine rabiadan kurtulus yokk

Tabi bilmez miyim hep iyi söylersin
Yok burda gebertmeyeceğim ayıp olur senle işimi sonra göreceğim

buseferlik birsey yapma bende ömüre senin baska topiclere kactini demicem anlastikmi canim

yoksa ne var ne yok gider herseyi yetistiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…