yarin konussak ?
Günaydın bayanlar
anca uyanabıldım
Günaydın demeden geçmek istemedim..Gerçi akşama dogru oldu ama bende geç uyananlardanım bugünGünaydın,tünaydın,iyi akşamlar Avrupadaki arkadaşlarıma ..Bende Almanya dogumluyun,azıcık sizden sayılırım orada olamasamda
tünaydın dıyım ozaman bende
olsun bak almanyada doğmuşsun beklerız senıde sohbete
bızım kızlar daha uyanamadı ama galıba
Gelirim tabiSohbete bayılırım Bu gün herkes geceden kalma galiba,kimse kendine gelememiş Ben bile zor ayıldım,dün gece eglencedeydik,fenaydı
benim feiertaglarda ya calismiyor gec uyaniyorum ona güvenerekden
kiz ben hep böyle deli doluyumbenimki ha az gayret timarhanelik olmana az kaldi der
6 ay fazla uzun süreli olmadi ailem duydundan dolayi cok olaylar oldu zorrrrr evlendik
hayir öldürmüyor dahada güclendiriyor
3 cocugumuz oldu hala sarilmadan uyku tutmaz benimkinde ,el ele dolasiriz,disarda saka yapariz cocuklar gibi
INSALLAHda degizmez :18:
hahah aynen. bende almanca konusurak mesafe koymaya calisiyorum, asla türkce konusmam.
yasli neneler dedeler olur baska, onlara cok üzülüyorum bazen birsey istemeye korkuyorlar almanca bilmiyorum diye.
bi onlara kiyamiyorum.
burdada öyle, istesem heryerde is bulurum.
ama ispat edemem, mektuba bile yanlis sey yazdiysalar
kendi evraklarina neler yazmislardir :26:
tskler cnm, gecicek insallah...
ben esimle 2-3 ay ciktiktan sonra evlendim desem
ben burda yaşamak ıstemıyorum bırazda o sorun aslında ya
hem o buraya gelse ne ış yapacak
adam dükkandan dışarı çıkmamış bı ış bılmez ne yapsın burda almancasıda yok :44:
ben hıç ızlemem korku fılmı
yabancı fılmde ızlemem hep türk yapımı olcak romantık duygusal dram severım
en son annemle evım sensıne gıttık ağla ağla öldüm yanımda bı kız oturuyordu tanımam etmem
bı o bana mendıl verıyor bı ben ona
fılm odacığına konu aç bak kızlar hemen buluyor
Merhaba
Profilinde avrupa olarak işaretleyen üyelere sizin bu başlığın linkini mailing yapalım mı ? yani tanıtalım mı ?
Kız VefalıEn çok buraya takıldıgın için yazıyorum.. Mesaj kutunu temizle hayatım
Günaydın demeden geçmek istemedim..Gerçi akşama dogru oldu ama bende geç uyananlardanım bugünGünaydın,tünaydın,iyi akşamlar Avrupadaki arkadaşlarıma ..Bende Almanya dogumluyun,azıcık sizden sayılırım orada olamasamda
tünaydın dıyım ozaman bende
olsun bak almanyada doğmuşsun beklerız senıde sohbete
bızım kızlar daha uyanamadı ama galıba
ho$geldin vefali
çocuklar noel tatilinde vakit geçmiyormu çabukmu geçiyor çozemedim :)
ho$geldin vefali
çocuklar noel tatilinde vakit geçmiyormu çabukmu geçiyor çozemedim :)
tatil çok çabuk geçıyor bence maral
bak benım ıznım bıtıyor bıle az kaldı sankı yıne çalışcam offf
sıkıntı bastı yıne
vefalı hoşgeldın canım nerelerdesın
akşam hepınızı beklıyorum
tatil çok çabuk geçıyor bence maral
bak benım ıznım bıtıyor bıle az kaldı sankı yıne çalışcam offf
sıkıntı bastı yıne
vefalı hoşgeldın canım nerelerdesın
akşam hepınızı beklıyorum
hosbulduk kvalla ben hala misafirlikteyim cocuklar da burda oynuyorlar bi de sabahtan pasta falan yaptik, vakit bulamadim nete girmeye
yarin kutlama var
burdayim yemek falan yedik anca vakit buldum :) burdakilerde benle dalga geciyorlar kk kadinlarla kaynatiyorum diye
sen i$e ab$liycan tabi çabuk geçiyor:)
biz evdeyiz çocuklarla
hava soguk çok di$ari çikamiyoruz
CANLARI SIKILIYO ya bana ya birbirlerine sariyolar :)
yarin bizde amcamiza gidiyoz ertesi gun geri gelcez ama yinede degi$iklik olur i$te
Gelirim tabiSohbete bayılırım Bu gün herkes geceden kalma galiba,kimse kendine gelememiş Ben bile zor ayıldım,dün gece eglencedeydik,fenaydı
kiz ben geç yatiyom saniyordum ama siz hepden gece ku$umuy$unuz, benden bu kdr performans beklemeyin $ekerimm
ayni bende romantik komedi baska film kesmez, hele korku filmi bence cok gereksiz, simdi rabia kizar belki bana
o da ne ki canim :26:
herkese MERHABA
niye kiziyimki canim renkler ve zevkler tartisilmaz
kazene canim demissin yakazen erkek
anlamadim kazen erkek mi nasil yani
anlamadim kazen erkek mi nasil yani
kizlar nerdesiniz ya yalniz kaldim :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?