- Konu Sahibi kahveninrengi
-
Canım şuan özenti moduna ayarlıBu dünyanin öteki tarafida var düsündün mü hic ?
Avrupada yasayan biri olarak oyle imrenilecek bir guzellik gormedim....
bizim turkiye nin kizlari daha guzel....
ozgur rahat yasadiklari dogru...,
ama ben cocuklarimin oyle yasamasini asla istemem....
sorumsuz mutsuz ailelerde buyuyorlar...
bircogu ya nikahsiz dunyaya geliyor yada bosanan anne babalarin cocugu yada alkolik....
Ben cocuklarimi asla onlara ozenerek yasamalarini istemem...
nher firsattada soylerim biz muslumaniz onlar degil ayni olamayiz....
Gecen bir komsumun evine gittim sozde aileli ev demeye bin sayit ister....
en basit ornek ev duzenimiz bile cok farkli....
hicbirsey gorundugu gibi degil icerden tanimak lazim....
Katılıyorum. Hiçbir şey tvde dizilerde göründüğü, özendirildiği gibi değil maalesef, öyle bir dünya yok derler ya aynen öyle
Bir gidip görseydi konu sahibi bu kadar özenmezdi sanırım
Bu dünyanin öteki tarafida var düsündün mü hic ?
Allah başka dert vermesin tabi bunlar dert sayılmaz ama . Kızlar size önemli değilmiş gibi gelebilir ama bu alanyadaki isveç'li norveç'li danimarkalı'lı yada hangi memleketse kızları neden bu kadar güzel ha ? Anlamadım ki hepside çok uzunlar sarı saçlarını savuruyolar sürekli dik yürüyolar kendilerinde acayip bi özgüven var mesela benim yaşıtım kızlar acayip kendine güvenli herşeyi giyoyorlar rahatça yürüyorlar sonra saçları başlaları acayip güzel . Bende onlar gibi olmak istiyorum . Boyu kısa olanların da fiziği o kadar güzel ki küçücük sevimli bi popo hafif bronz bacaklar kalkık minicik bi burun kaşları yüzlerini enfes gösteriyo . Siyah saçlı bayanlarda çok güzel . Onlardan neyim eksik benim yaşıtım kızlar kola almaya bikiniyle gidiyo garsonlarla fingirdiyo ben sadece bi merhaba bi personele desem annem kıyameti kopartıyo . Neden ha neden ??? Onlar böyle rahat özgüvenli herşeyi yaparak bilerek hayatı yaşıyarak yetişiyolar ama bizim ailelerimiz onların tam tersi . Allah'a şükürler olsun afrikada bi yerde de doğabilirdim . Ama neden avrupa iskandinavya bu kadar açık görüşlüyken bizim ailelerimz değiil anlamıyorum
B konuda kitap yazılır:) slav ırkı hayatım:) yapacak birşey yok :)
Ailesi çok ileri görüşlü olan kızlar da dünya güzeli değil
Yani çok ileri görüşlü olacaksak olayı temelden çözmek en güzeli orda beşik kertmiyolar kan davası yok berdel hiç yok tecavüz bu kadar yaygın değil kadın hakları daha geniş dha ilkokuldan bazı hayat görüşleri ve felsefeleri geliştirmeye başlıyorlar kurallar net ve uyulmayınca cezadan kaçamıyorsun yeteneğine göre işe alınıyorsun burdaki gibi üni. Mezunu işsiz kpss veya tusla upraşmıyorsun.yani iş ailelerin rahatlığına gelene kadar bizim aşmamız gereken çoooook şey var, bu yüzden namus % 99 bacak arasında bu ülkede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?