- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi kahveninrengi
-
Bir arkadaş yorum yapmış yukarıda . Yabancı çocuk öğlen yemeğini beğenmezse başka yemek verilmez, akşam yemeğine kadar beklemek zorunda kalırmış. Ben bunda yanlış bir şey göremedim açıkcası...Doğru olanda bu bence. Aile bireyleri ne yiyorsa çocukta onu yemeli.Çocuğun aç kalması umurlarında değilmiş. Hiç bir çocuk 5 saatlik açlıktan ölmez merak etmeyin.
avrupa düşmanları doluşmuş gene kültürümüzden uzaklaşıyoruz geyikleriyle hangi kültürden bahsediyorsunuz kadının söz hakkının olmadığı köle olduğu bir hayatı özlüyor bazıları herhalde bakın irana bakın arabistana oralardaki kadınlar gibi olmak istemiydiniz avrupada medeniyet olmasa 5 milyon türk orada yaşamazdı oradakiler kültürlerinden kopmuşlarmı? Tonla arap ve afrikalı göçmen de salaktı zaten orada yaşamak için teknelerde sürünmeye bile razılar..
Bazı şeyler sabittir. Demokrasi kıvılcımı fransada çıktı tüm batıya yayılıyor.
evet o nedenle bu dine mensupların yaşadığı ülkelerde hayat kadınlara cehennem olabiliyor. sadece bizde okutulmayan kızlar ve çocuk gelin sayısı bir şeyleri açıklar herhalde..
fazıl sayın başardığının %1'ini yaparsan seni dinlerim ama kaybedenlerle işim olmaz.. fazıl say olmak kolay olsaydı herkes olurdu değilmi.
Allah başka dert vermesin tabi bunlar dert sayılmaz ama . Kızlar size önemli değilmiş gibi gelebilir ama bu alanyadaki isveç'li norveç'li danimarkalı'lı yada hangi memleketse kızları neden bu kadar güzel ha ? Anlamadım ki hepside çok uzunlar sarı saçlarını savuruyolar sürekli dik yürüyolar kendilerinde acayip bi özgüven var mesela benim yaşıtım kızlar acayip kendine güvenli herşeyi giyoyorlar rahatça yürüyorlar sonra saçları başlaları acayip güzel . Bende onlar gibi olmak istiyorum . Boyu kısa olanların da fiziği o kadar güzel ki küçücük sevimli bi popo hafif bronz bacaklar kalkık minicik bi burun kaşları yüzlerini enfes gösteriyo . Siyah saçlı bayanlarda çok güzel . Onlardan neyim eksik benim yaşıtım kızlar kola almaya bikiniyle gidiyo garsonlarla fingirdiyo ben sadece bi merhaba bi personele desem annem kıyameti kopartıyo . Neden ha neden ??? Onlar böyle rahat özgüvenli herşeyi yaparak bilerek hayatı yaşıyarak yetişiyolar ama bizim ailelerimiz onların tam tersi . Allah'a şükürler olsun afrikada bi yerde de doğabilirdim . Ama neden avrupa iskandinavya bu kadar açık görüşlüyken bizim ailelerimz değiil anlamıyorum
Arkadaşlar gelenek görenek aile kavramlarından bahsetmişler yazmayacağım bile ama şunu yazmadan edemedim;
Hani avrupalı kızlar garsonla konuşabiliyorlar demişsin ya o konuştuğu garsonda avrupalı aynı rahatlıkla büyümüş ama burası Türkiye ve kızlar kurallarla büyürken, erkekler elinin kiri mantığı ile büyür ve bu sebeple ilk selam verdiğin garsonun sana tecavüz etmeyi düşünme ihtimali oldukça yüksektir belki bu sert oldu ama en azından akşam nasıl yatağa atarım derdine düşer..
Muhtemelen genç ergenlerdensin, geçer hepsi, şimdi geçmese anne olunca geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?