- Konu Sahibi kahveninrengi
-
Gazete okurken şöyle bir haber okudum. Serbest olmada uç noktası sanırım:)
100 bin erkekle yatacak!
Dünyayı dolaşarak 100 bin erkekle birlikte olduktan sonra...
Polonyalı bir kadın global seks maratonuna çıktı. Dünyayı dolaşarak 100 bin erkekle birlikte olacak kadın daha sonra deneyimlerini kitaplaştıracak.
Ania Lisewska adlı Polonyalı kadın seks maratonu adlı dünya turuna çıktı. Lisewska'nın hedefi gittiği her ülkede mümkün olduğu kadar fazla kişiyle seks yapmak. 100 bin erkekle yatmayı amaçladığını söyleyen Polonyalı kadın ilginç deneyine katılacak katılımcılara en fazla 20 dakika vereceğini açıkladı. Australian Times'a konuşan 21 yaşındaki Lisewska "Polonya, Avrupa, tüm dünyadan erkeklere ihtiyacım var. Seksi, eğlenmeyi ve erkekleri seviyorum" dedi. Seks maratonuna geçen ay Varşova'dan başlaşan Lisewska, bugüne kadar 284 erkekle birlikte olmayı başardı. Genç kadın deneyimlerini Facebook sayfasından takipçileriyle paylaşıyor.
100 bin erkekle yatacak! | GAZETE VATAN
284/30 = 9,5
100.000 / 10 = 10.000 gün / 365 = 27,4 yıl
hesaba bak yaaa 27,5 yıl hergün 10 erkekfikren olsa bile tıbben mümkün değil sanırım.
Nasıl bir edebiyat aşkı ki , neleri göze alıyor bir kitabı olsun diye
Her konuya dini bişey yazmak zorundamı insanlar acaba ? İnsanların inancını bilmeden şunu yazman ne kadar ayıp bişey.
onu ben dedim yalnız o gerçek bir düşünce değil bir ironi bir kinaye şeklindeydi.elbette kendimi zır cahil olarak gördüğüm yok.aslında msjım gayet açıktı.
Ahmet Şerif İzgören bir seminerinde Türk ve Avrupalı çocuklarla ilgili ufak bir karşılaştırma yapmıştı .Şöyle demişti:
"Tatil köylerine gidin,bakın bir,5 yaşındaki Alman çocuk alır yemeğini hapur hupur yer.
Bizim 10 yaşındaki çocuğun yemeğini babası alır,annesi yedirir,halası da ağzını siler "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?