• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat Arkadaş Varsa

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Bu sabah 06.40 da eski eşim aradı. Birlikte olduğu kadını sözde birileri ben olduğumu söyleyerek rahatsız ediyormuş. Konuyla hiç bir ilgim yok gitsin şikayet etsin dedim. Kadın telefonu aldı sinirle f.... dedim. Bak bana böyle diyor yapmadım diye yalan söylüyor dedi. Telefonda bana seni amcama s... Dedi. Akabinde eski eş kişisi bir kaç defa aradı. Akşama adamlar kapına dayanıp kolunu bacağını kırıp ağzını burnunu dagitinca ne yapacaksın bakalım dedi. Bunların üzerine gidip ben savcılığa suç duyurusunda bulundum. Şikayet etmek istediğim kişi aslında sadece kadındı ama eski eş vs olunca aile içi şiddete vereceksin dilekçeyi dediler ve savcılıkta ki soruşturma kağıdında her ikisinden de şikayetçi ve davacı olduğum yazıldı. En altta koruma ve tedbir istediğim bilgileri var. Eski eş kişisinin babası ni aradım ve olan biteni anlattım. İyi yapmışsin kizim dedi. Oğlunu arayıp şikayetçi olduğumu söylemiş. Derhal eve dönüyorsun yoksa seni evlatlık tan silerim kadından hala ne istiyorsun beni oraya getirtme demiş. Eş kişisi beni aradı benden şikayetçi olmuşsun babamla aramı bozdun babama neden söyledin dedi. Bende kadından şikayetçi oldum ve kadın senin telefonundan bana senin yanında söylediği için seninde adın geçti dedim. Şimdi süreç nasıl işler ne yapmalıyım görüşlerinizi rica ediyorum.

Sizde hakaret küfur etmissiniz, buyuk ihtimal oda kendini savunacak ve Para cezasi verirler sanirim.
Ama eski esinizin babasinin davranisi hosuma gitti,eski esinizin gorustugu o kadin icin Allah yardimcilari olsun..

Sizde hakaret küfur etmissiniz, buyuk ihtimal oda kendini savunacak ve Para cezasi verirler sanirim.
Ama eski esinizin babasinin davranisi hosuma gitti,eski esinizin gorustugu o kadin icin Allah yardimcilari olsun..
Teşekkür ederim cevap için savcı kadına evli iken esimle ilişkisi olduğu için tazminat davası açabileceğimi söyledi. Geçen temmuz itibari ile telefon dökümleri vardı elimde davayı eylül de açtık. Evden ağustos ayında ayrıldı eş kişisi kadina tazminat davası açmak için yasal süre nedir.

Peki hakaret ve tehdit aynı kapsamda mı değerlendirilir ? İki çocuklu kadın evli bir çocuklu adamı evine aldığında hakareti de göze almıştır neyse...

Teşekkür ederim cevap için savcı kadına evli iken esimle ilişkisi olduğu için tazminat davası açabileceğimi söyledi. Geçen temmuz itibari ile telefon dökümleri vardı elimde davayı eylül de açtık. Evden ağustos ayında ayrıldı eş kişisi kadina tazminat davası açmak için yasal süre nedir.
Avukat deilim ama buna benzer bisey yasadigim icin cevp verdm canm kadini bilmiyorum ama eski esinden baya para alabilirsn

Merhabalar,
Öncelikle elinizde ya da ellerinde bir mesaj vs yok sanırım.Bu tarz durumlarda kanıt gerekir yokluğunda suçu kabul.Yani yapmadık öyle söylemedik derlerse sizin bu durumu şahit/mesaj vs kanıtlamanız gerekir yada onların sizin küfür ettiğinizi.Ama kabul ederse kadın ve sizde kabul ederseniz karşılıklı para cezası alırsınız.Tavsiyem inkar etmeniz :) tazminat süresi de 1 yıldır.Evlilikte şiddet,aldatma vs gibi durumlarda 1 yıl içinde şikayetçi olmazsanız durumu kabuk etmiş olursunuz.Örneğin eşiniz sizi aldattı öğrendiniz ve boşanma davası açmadınız.1 yıl geçtikten sonra bu durumu boşanmaya ya da herhangi bir tazminat davasına konu yapamazsınız.Çünkü kabul etmiş sayılırsınız.

Merhabalar,
Öncelikle elinizde ya da ellerinde bir mesaj vs yok sanırım.Bu tarz durumlarda kanıt gerekir yokluğunda suçu kabul.Yani yapmadık öyle söylemedik derlerse sizin bu durumu şahit/mesaj vs kanıtlamanız gerekir yada onların sizin küfür ettiğinizi.Ama kabul ederse kadın ve sizde kabul ederseniz karşılıklı para cezası alırsınız.Tavsiyem inkar etmeniz :) tazminat süresi de 1 yıldır.Evlilikte şiddet,aldatma vs gibi durumlarda 1 yıl içinde şikayetçi olmazsanız durumu kabuk etmiş olursunuz.Örneğin eşiniz sizi aldattı öğrendiniz ve boşanma davası açmadınız.1 yıl geçtikten sonra bu durumu boşanmaya ya da herhangi bir tazminat davasına konu yapamazsınız.Çünkü kabul etmiş sayılırsınız.
Teşekkür ederim :)

Back
X