- 20 Mayıs 2013
- 231
- 97
- 48
- Konu Sahibi ayse_gulce
-
Aileden şikayetçi olduk ifade verirken ama çok sinirliyiz ya durdık yerde ölümşe burun buruna geldikAllah yardımcın olsun canım Allah bir daha göstermesin böyle birşey ins.
17 yaşındaki kız için bence suç duyurusunda bulunsan da bulunmadan da kamu davası açılır ama ben çocuktan ziyade arabayı veren ailelere dava açılması taraftariyim
kaskonuz yok muydu?
Aileden şikayetçi olduk ifade verirken ama çok sinirliyiz ya durdık yerde ölümşe burun buruna geldik
Kasko var tabi ama ben aracın parasından bahsetmiyorum durduk yerde ölümle burun buruna geldik ve 2 bebekle perişan olduk bunları nasıl karşılayacaklar
Aileden şikayetçi olduk ifade verirken ama çok sinirliyiz ya durdık yerde ölümşe burun buruna geldik
Kasko var tabi ama ben aracın parasından bahsetmiyorum durduk yerde ölümle burun buruna geldik ve 2 bebekle perişan olduk bunları nasıl karşılayacaklar
Bu yaşadığınız stresin bir bedeli Yok malesef. Sigorta şirketinizden Yen'i araç talep edin. Bana da böyle yaptılar stresi yerine çok şükür burnumuz bile kanamadı gelen mala gelsin diyin aksi durumda kafayı yersinizAileden şikayetçi olduk ifade verirken ama çok sinirliyiz ya durdık yerde ölümşe burun buruna geldik
Kızın yanında arkadaşı var o da küçük o baya yaralandı. O da şikayetçi olursa yakayı zor kurtarır. Kız çok şımarık, terbiyesiz. Bir de bağırıyor bir dünya hem suçlu hem güçlü.Çok iyi yapmışsın canım o kızın da durumu çok iyi değildir diye düşünüyorum ama aile yüzde yüz suçlu
Bu yaşadığınız stresin bir bedeli Yok malesef. Sigorta şirketinizden Yen'i araç talep edin. Bana da böyle yaptılar stresi yerine çok şükür burnumuz bile kanamadı gelen mala gelsin diyin aksi durumda kafayı yersiniz
Kızın yanında arkadaşı var o da küçük o baya yaralandı. O da şikayetçi olursa yakayı zor kurtarır. Kız çok şımarık, terbiyesiz. Bir de bağırıyor bir dünya hem suçlu hem güçlü.
Bu yaşadığınız stresin bir bedeli Yok malesef. Sigorta şirketinizden Yen'i araç talep edin. Bana da böyle yaptılar stresi yerine çok şükür burnumuz bile kanamadı gelen mala gelsin diyin aksi durumda kafayı yersiniz
Terbiyesiz gerçekten ailesi ne söyledi acaba
Hukuk 2.sınıf öğrencisiyim, ben bile hanımefendinin bu süreç içerisinde yaşadığı travmanın maddi manevi tazminat ile karşılanacağını biliyorum.Var karşılığı hanımefendi,manevi tazminat istersiniz stresiniz için kendi iç sıkıntılarınız için.
Saçını başını yolmadınız mı?Bizi öldürürmüş, ona kimse laf söyleyemezmiş falan. Şımartılmış salınmış sokağa. Ya biri ölseydi, katil olsaydı vebalini nasıl taşıyacaktı düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?