Avukat arkadaşlar bakabilir misiniz?

Çok çok geçmiş olsun .

+1

Polisler elimden aldı. Ağzıma geleni saydım ama hırsımı alamadım
Aptal kız. Neyse ilerde bir gün büyüyecek bu pis velet. Belki anne olacak. İnsan hayatının önemini bir gün anlar nasıl olsa.

Tekrardan çok geçmiş olsun. Siz iyisiniz ya, gerisi boş.

uğradığınız zararlar için maddi tazminat açabilirsiniz bunun içine tedavi masraflarınız,tekrar dönerken ödeyeceğiniz masraflar vs hepsi katılarak tazminat alabilirsiniz aynı zamanda uğradığınız durum için manavi tazminat da talep edebilirsiniz ancak ücreti karşılığı bir avukatla direkt danışmanız daha faydalı olur o sizi yönlendirir.çok geçmiş olsun bu arada

Teşekkür ederim. Siz avukat mısınız ? Ankarada bir avukatla birebir görüşmek istiyoruz ama hiç tanıdığımız yok
Başımıza ilk defa böyle bir durum geldi.

Illaki manevi tazminat acilabilir ama cikan karar ne yönde olur orasi belli degil. Biz baska bir olaydan gerçekten manrvi olarak zarara uğradık açtık , mahkeme verilmesine karar verdi ama temyize gidince iptal oldu. Davada 2.5 yil sürdü

Bunu da maddi tazminat olarak isteyebilirsiniz. Kızın kusurlu fiilinden dolayı doğan her türlü masrafınızı tazmin edebilirsiniz.Manevi de dahil

Sürsün benim onlardan çok para almak değil derdim, uğraştırmak. Uğraşsınlar. Arabanın parasını kaskodan alman yeterli

Böyle çocuk büyütmek bu da iyi gerçekten...

Bunları nerden öğrendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…