- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
dün akşam yüzyüze tehtit etti bugün öğlen telefonda tehtit etti.Pazartesi avukatlarla görüşeceğiz.olayın üstünden bikaç gün geçmiş olacak şikayette bulunabilirmiyiz yinede. Allah rızası için başına gelen varsa yazsın bi.
şikayette bulunabilirsiniz.
çok geçmiş olsun. iyi bi avukat bulun.
anladım.kayıt altına alınca bizede dava açma hakları doğuyorsa hiç gerek yok zaten,birde o belayı almak istemem başıma ama işin içnde tehtit var belki kanun farklıdır bu konuda.Vakit kaybetmeden pazartesi günü bir avukata gidin.
Konuşmayı tehdit başladığı anda kayıt altına aldık diyebilirsiniz. Ama ilk baştan alo dediğin an karşı taraf tehdide başlamadan değil.
anladım.kayıt altına alınca bizede dava açma hakları doğuyorsa hiç gerek yok zaten,birde o belayı almak istemem başıma ama işin içnde tehtit var belki kanun farklıdır bu konuda.
Yanlış anladınız beni.
Demek istediğim yargıtay tehdit olayında ses kaydı suç değildir demişti.Fakat dediğim konuşmanın en başından itibaren değil,karşı taraf size hakaret ve tehditlerde bulunduğu an kayda almanız.Tehditlere başladığı için kayda alınmış görünürsünüz,ama en başından kayda almak sizin planlı hareket ettiğinizi ortaya çıkarır mantık olarak da
hımmm, kaydı keseriz sıkıntı olmaz herhaldeYanlış anladınız beni.
Demek istediğim yargıtay tehdit olayında ses kaydı suç değildir demişti.Fakat dediğim konuşmanın en başından itibaren değil,karşı taraf size hakaret ve tehditlerde bulunduğu an kayda almanız.
bende onu merak ediyorum işte pazartesiyide bekleyemiyorum içim içimi yiyor gece uyuyamadım bile adam ev adresimizi filan herşeyimizi biliyorbildigim kadariyla haberi olmadan ses kayit yapmak suc.avukata danisin once bide onla ugrasmayin.yada bidaha ararsa duzgun konus ses kaydi yapiyorum gerekirse mahkemeye veririm deyin.ozmn delil olur belki.
bende onu merak ediyorum işte pazartesiyide bekleyemiyorum içim içimi yiyor gece uyuyamadım bile adam ev adresimizi filan herşeyimizi biliyor
erken davranıp adamı dahada sinirlendikmekte istemiyorum aslında uzlaşmaya çalışacağız biraz daha ama böyle bir dava durumunda kazanma şansımız nedir onu merak ediyorum,ben kimseyi tanımıyorum forumdan keşke beni aydınlatacak birşeyler söyleseler...hafta sonu işlem yapılamıyor mu ki?
gerçi ne farkerder, polis gelip kapınızda beklemeyecek ya?
forumda avukat arkadaşlar vardı da nickleri gelmiyor aklıma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?