AVUKAT ARKADAŞLAR BİR BAKABİLİR Mİ?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.370
3.509
133
Oğlumun velayeti eski eşimde.Bir iki yıldır görüşme konusunda sıkıntı çıkartmaya başladı.Bende icra takibi başlattım.İcra kanalıyla tam görmeye gidecek iken farklı illerde ikamet ettiğimiz için "boşanma kararında" aynı şehirlere ise her ayın ilk ve son haftası farkli illerde ikamet edilmesi durumunda sadece tummuz ayında 15 gün yazıyor. Farklı illerde oldugumuzdan dolayı ben Temmuz ayını bekliyeceğim. ya da yıılda bir defa neyimize yetecek. Boşanma kararını nasıl değiştirebilirim. Davamı açmam lazım yardımcı olur musunuz?

aynı ile taşınsanız veya yeniden düzenleme talep etseniz iyi olur ama çocuğun velayetini alma hakkınız yok mu?

her ayin ilk ve son haftasi bile çok uzun değil mi?
ozel degilse velayeti neden verdiniz

Hukuki olarak nasıl olur bilmiyorum Ama bir düzenleme yapmanız gerektiği kesin. Yılda bir defa anneyle görüşmek çocuk için mahvedici bir şey. Baba da olsanız aynı şeyi söylerdim. Arkadaşım Çocuğu için şehir dışından iki haftada bir gelip, babası olarak alabiliyordu çocuğu.

Konu sahibi tekrar evlenmis 2 tane daha cocugu olmus simdiki esinden
Kimseyi yargılamak hakkım değil ama evladımın nefesini duymadığım bir gün düşünemiyorum bile, kahrımdan ölürüm onsuz bir gün kalsam. Birde üzerine evlenip 2 çocuk yapsam vicdan azabından o 2 çocuğa da doğru düzgün duygusal anlamda bir şeyler veremem...
Konu sahibinin velayeti babasında olan çocuğunun yerine koydum da kendimi çok üzücü çok kırıcı bir durum...
Lütfen çocuğunuzun velayetini almak için çabalayın biraz, o yavrum orda ötekileştirilmiş resmen :cry:

Dava acarken bunları okumadan mı imza attınız?

Cocuğunuzun velayetini bu şekilde mi verdiniz?
Avukatınızla konuşun yeni biz düzenleme yapın.Ama okumadan neden kabul ediyorsunuz?
Kişisel ilişkinin değiştirilmesi için dava açabilirsiniz
Cocukla kisisel iliskinin yeniden duzenlenmesi icin dava acacaksiniz
Velayeti neden verdin ki..
Boşanırken hiç mi bakmadınız sormadınız neye imza atıyorum ben diye? 2 senedir de görmemişsiniz yazık yani çocuğa. Keşke daha önce düşseydiniz peşine. Annesinden soğur yılda 15 günle çocuk. Çok garip geldiniz bana. Konuyu ciddiye alın biraz.
aynı ile taşınsanız veya yeniden düzenleme talep etseniz iyi olur ama çocuğun velayetini alma hakkınız yok mu?
her ayin ilk ve son haftasi bile çok uzun değil mi?
ozel degilse velayeti neden verdiniz
Konu sahibi tekrar evlenmis 2 tane daha cocugu olmus simdiki esinden
merak eden arkadalar için söyliyeyim eski eşimden 8 yıl önce boşandım ben.O zaman aynı ilde ikamet ediyordum. sonra o ilden ayrılmak durumunda kaldım. geçen senede ağır depresyon geçirdim.Babası ile iletişimimiz kesildi mecburen icra tkibi başlattım.

Kimseyi yargılamak hakkım değil ama evladımın nefesini duymadığım bir gün düşünemiyorum bile, kahrımdan ölürüm onsuz bir gün kalsam. Birde üzerine evlenip 2 çocuk yapsam vicdan azabından o 2 çocuğa da doğru düzgün duygusal anlamda bir şeyler veremem...
Konu sahibinin velayeti babasında olan çocuğunun yerine koydum da kendimi çok üzücü çok kırıcı bir durum...
Lütfen çocuğunuzun velayetini almak için çabalayın biraz, o yavrum orda ötekileştirilmiş resmen :cry:
Agır depresyonla uraşıyordum maalesef ve hukuki süreç çok ağır işliyor :(

Agır depresyonla uraşıyordum maalesef ve hukuki süreç çok ağır işliyor :KK43:
Evet malesef devletin her kurumu bu şekilde.
Çok geçmiş olsun, inşallah yavrunuza kavuşursunuz o da diğer 2 çocuğunuz gibi sizin sevgi ve şefkatinizle büyür ve mutlu bir insan olur. Yanlış anlamayın ileride sizi suçlayabilir ve bu sizi yaralayabilir.
gelmiş yine mükemmel analar, çocuğunun nefesi olmadan yaşayamanlar... kadın ne yaşadı bilmiyorsunuz, o da güle oynaya bırakmamış ki görmeye çalışıyor şimdi.
Bence siz sadece konu sahibine cevap yazın diğer yorumlara sataşma yapmayın, fikir özgürlüğü diye bir şey var. Evladınız var mı bilmiyorum ama bu şekilde yazdığınıza göre yok. O yüzden anneleri anlamanızı beklemiyorum.

Evet malesef devletin her kurumu bu şekilde.
Çok geçmiş olsun, inşallah yavrunuza kavuşursunuz o da diğer 2 çocuğunuz gibi sizin sevgi ve şefkatinizle büyür ve mutlu bir insan olur. Yanlış anlamayın ileride sizi suçlayabilir ve bu sizi yaralayabilir.

Bence siz sadece konu sahibine cevap yazın diğer yorumlara sataşma yapmayın, fikir özgürlüğü diye bir şey var. Evladınız var mı bilmiyorum ama bu şekilde yazdığınıza göre yok. O yüzden anneleri anlamanızı beklemiyorum.
sataşmıyorum ben de fikrimi söylüyorum. evet çocuğum yok, çocuğu olmayan yorum yapamıyor mu? şükür empati yeteneğimiz var. o zaman çocuğu olmayan çocukla ilgili konulara, evli olmayan evlilikle ilgili konulara yorum yapmasın mı diyelim. yaklaşımınız saçma.

sataşmıyorum ben de fikrimi söylüyorum. evet çocuğum yok, çocuğu olmayan yorum yapamıyor mu? şükür empati yeteneğimiz var. o zaman çocuğu olmayan çocukla ilgili konulara, evli olmayan evlilikle ilgili konulara yorum yapmasın mı diyelim. yaklaşımınız saçma.
Ben çocuğu olmayan çocuk konularına evli olmayan evlilik konularına yorum yapmasın demedim konuyu siz saptırıyorsunuz. Siz benim yorumumu kastederek hemen altına iğneleyici bir yorum yapmışsınız ona istinaden yazdım. Konuya yorumunuzu bakış açınızı yazabilirsiniz ama siz direk beni hedef aldığınız için size ayrıca açıklama yapmak durumunda kaldım.

Back
X