AVUKAT ARKADAŞLAR BİR BAKABİLİR Mİ?

merak eden arkadalar için söyliyeyim eski eşimden 8 yıl önce boşandım ben.O zaman aynı ilde ikamet ediyordum. sonra o ilden ayrılmak durumunda kaldım. geçen senede ağır depresyon geçirdim.Babası ile iletişimimiz kesildi mecburen icra tkibi başlattım.
Velayeti niye verdin diyiruz arkadasim.. adam mi zorladi..

Depresyon gerçekten ağır bir hastalık. Geçmiş olsun. Çocuğunuz konusunda yine hassas davranın siz. Bir çocuk için annesinden uzak olmak zaten zor bir durum. Hissettirin varlığınızı. Sevildiğini bilsin. Çocuklar yakın temas ve ilgi beklerler. Eski eşiniz de sorunlu anladığım kadarıyla. Annesiyle çocuğu görüştürmemek büyük hata. Ama senede 15 gün görmeyle çocuk çok yarım kalır. Size de kinlenir. Eşiniz izin veriyorsa bir hat alıp, telefonla da görüşebilirsiniz devamlı, mümkünse görüntülü. Tabi çocuğun psikolojisi de önemli. Sizi görmemek ve diğer çocuklarınızın yanınızda olmasını bilmek de üzücü olabilir çocuk için. O sebeple daha sık birebir görüşmeye çalışın. Allah kolaylık versin.

çocuk sizinle 8 yıldır mı kalmıyor?eğer öyleyse bu saatten sonra zaten düzenini bozmak bence olmaz.siz evliymişsiniz iki çocuk varmış.bunlar zaten kabullenmesi kolay şeyler değil.sık sık çocuğu görmeniz gerekir sadece.eski eş neden 1-2 yıldır sorun çıkarıyor?daha önce ne sıklıkla görüyordunuz?çocuk kaç yaşında?kardeşleriyle tanıştı mı?

sataşmıyorum ben de fikrimi söylüyorum. evet çocuğum yok, çocuğu olmayan yorum yapamıyor mu? şükür empati yeteneğimiz var. o zaman çocuğu olmayan çocukla ilgili konulara, evli olmayan evlilikle ilgili konulara yorum yapmasın mı diyelim. yaklaşımınız saçma.
tartışma yapmaya gerek yok cnm sakin ol

Depresyon gerçekten ağır bir hastalık. Geçmiş olsun. Çocuğunuz konusunda yine hassas davranın siz. Bir çocuk için annesinden uzak olmak zaten zor bir durum. Hissettirin varlığınızı. Sevildiğini bilsin. Çocuklar yakın temas ve ilgi beklerler. Eski eşiniz de sorunlu anladığım kadarıyla. Annesiyle çocuğu görüştürmemek büyük hata. Ama senede 15 gün görmeyle çocuk çok yarım kalır. Size de kinlenir. Eşiniz izin veriyorsa bir hat alıp, telefonla da görüşebilirsiniz devamlı, mümkünse görüntülü. Tabi çocuğun psikolojisi de önemli. Sizi görmemek ve diğer çocuklarınızın yanınızda olmasını bilmek de üzücü olabilir çocuk için. O sebeple daha sık birebir görüşmeye çalışın. Allah kolaylık versin.
velayete başvuru yapmak istyiyorum ama düzeni var o cocugun onuda düşünüyrum

çocuk sizinle 8 yıldır mı kalmıyor?eğer öyleyse bu saatten sonra zaten düzenini bozmak bence olmaz.siz evliymişsiniz iki çocuk varmış.bunlar zaten kabullenmesi kolay şeyler değil.sık sık çocuğu görmeniz gerekir sadece.eski eş neden 1-2 yıldır sorun çıkarıyor?daha önce ne sıklıkla görüyordunuz?çocuk kaç yaşında?kardeşleriyle tanıştı mı?
cocuk 12 yaşında eski eş kişisi telefonlarıma cevap vermiyor uzun zamandır bir şekilde çözeceğim bu işi kısmetse

Evet malesef devletin her kurumu bu şekilde.
Çok geçmiş olsun, inşallah yavrunuza kavuşursunuz o da diğer 2 çocuğunuz gibi sizin sevgi ve şefkatinizle büyür ve mutlu bir insan olur. Yanlış anlamayın ileride sizi suçlayabilir ve bu sizi yaralayabilir.

Bence siz sadece konu sahibine cevap yazın diğer yorumlara sataşma yapmayın, fikir özgürlüğü diye bir şey var. Evladınız var mı bilmiyorum ama bu şekilde yazdığınıza göre yok. O yüzden anneleri anlamanızı beklemiyorum.
güzel temennizleriniz için teşekkür ederim:dua:herşey gönlünüzce olsun

cocuk 12 yaşında eski eş kişisi telefonlarıma cevap vermiyor uzun zamandır bir şekilde çözeceğim bu işi kısmetse
akrabaları yok mu halden anlayan?çocuğun beynini yıkar adam size karşı doldurur.ev adresi,okulunu vs biliyorsanız gidin görün çocuğu.yüzyüze konuşun cep telefonu veya akıllı saat alabilirsiniz iletişim için.12 yaş çok küçük sayılmaz kendi tercihini sorabilirsiniz.

akrabaları yok mu halden anlayan?çocuğun beynini yıkar adam size karşı doldurur.ev adresi,okulunu vs biliyorsanız gidin görün çocuğu.yüzyüze konuşun cep telefonu veya akıllı saat alabilirsiniz iletişim için.12 yaş çok küçük sayılmaz kendi tercihini sorabilirsiniz.

konu sahibine defalarca soruldu ama cevap vermedi. cocugun velayeti niye bababda?

ikincisi de beni (sebebi hic önemli degil, cocuk acisindan bakiyorum) 4 yasinda babama birakip gidip evlenip üzerine iki cocuk daha yapip sonrada beni bir yil hic görmeyen anneyi istermiyim ki aceba düsünmeden edemiyorum acikcasi.....

Ayrıca evet mükemmel ana değilim ama ne yaşarsam yaşayayım evladımı yanımdan ayırmamak için her şeyimi feda ederim. Çünkü ilk çocuğum annelik sevgisinden mahrumken ben bir lokma yemek yiyemem bırakın 2 çocuk yapmayı.

Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…

Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşman” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

Hayat sadece kişinin kendi iradesi ile yaşansaydı dediğiniz mümkün olabilirdi ama değil işte.

Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…

Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşman” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

Hayat sadece kişinin kendi iradesi ile yaşansaydı dediğiniz mümkün olabilirdi ama değil işte.

Bu dizeleri çok severim. Güzel yazmışsınız.
Ama kişinin eski konularına bakarak yaptım bu yorumu. Sizde bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

Back
X