Avukat arkadaşlar böyle birşey olabilir mi?

İçime su serptiniz
Çok teşekkür ederim

Her şeyin iptali olsa ortalık çarşamba pazarına döner.

Aa nikah iptali diye bişi yok mu
Hani ünlüler yaptırıyordu ama

Ben eski konularınızı da okumuştum eski eşiniz çok dengesiz bir adam bence psikolojik problemleri var belki beyin ameliyatı etkiledi onu. Allah korusun size ve çocuğunuza zarar verebilir en iyisi uzak durmanız. İçinizi ferah tutun o sizin boşanmanızı sindirememiş bir süre sonra saracak birşey bulur.

Türkiye de gerçekten erkek bosaniyorsa sıkıntılı olduğu o kadar bariz ki.
Normal adamı bosayan kadın görmedim.
O yüzden bu boşanmış adamlarla evlenmek için adamın gbtsine kadar araştırmak lazim.
Nereyi imzalıyoruz? Benim etrafımda bir tek eşimin abisi var, eşi çocuğunu kv'ye bırakıp gitti, arayıp sormuyor, iki tane de gittiği yerde doğurdu. Gördüğüm tek suçsuz erkek o. Daha da başka görmedim, kendi babam öyle. En yakın , can dostumun annesi biz lisedeyken babası tarafından 3 yaşında kardeşinin gözleri önünde öldürüldü. Adam manyaktı zaten. Benim en yakın çevremde olanlar böyle. Boşanmış adama güvenmem mümkün değil yani.

Kesinlikle öyle.
Normal görmedim arkadaş.
Geçen okulda bir adam geç bile kaldım boşanmakla diyordu yeni boşanmış.
Sonra öğrendim ki kadını delirtmis neler neler yapmış.
Zaten tavrından belli.
Aşırı agresif bakışları anormal.

Yani gerçekten burası Türkiye, kadınlar kolay kolay boşanmıyor. Tabii ki suçsuz erkek de vardır ama o kadar az o kadar az ki. Suçsuz erkek turnusolu çocuk bence, eğer adam çocuğun velayetini aldıysa suçsuz olma ihtimali yüksektir. Çocukları anne de bırakıp ben masumum, anlaşamıyorduk vs. diyen erkek tam bir palavracıdır.

Geçen komşumuzun kızı iki çocukla baba evine döndü.
Kadının isi yok.
Normalde gelir miydi?
Duvara duvara vurmuş elleri kirilasica kadının kafasını.
Ve oğlan çocuğu şahit olmuş babasının suratına bakmiyor.
Güya iyi baba rolünde her hafta geliyor cocuklari görmeye.
Evin önünde bekliyor ben tahammül edemiyorum adamı görmeye.
Kız küçük daha birşeye şahit olmamış o gidiyor yanina.

karar kesinleşmiş ki siz nüfusta düzeltmeleri yapabilmişsiniz.
hiç muhatap olmayın geçti gitti.
nafakayı ödemezse avukat desteği alın.

Belki de barışmak için böyle duyumlar almanızı sağlıyor ve tepkinizi ölçmeye çalışıyordur.

Ah çok içim acıyor böyle şeylere, konu sahibi için de bu komşunuz için de pislik kocasından boşanmış tüm kadınlar için de içten bir dua ediyorum; Allah size ve evlatlarınıza hayırlı kapılar açsın inşallah.

Ben hep şükrettim , en azından işim vardı mecbur kalmadım diyeçok üzülüyorum böyle şeyler duyunca, kızımda babasını görmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…