Böyle bir şey mümkün değil katiplik yaptım boşandıysanız bitti gitti artıkBen bir süre önce anlaşmalı olarak boşandım. Hatta tek celsede boşandım ve gerekçeli karar o duruşmada çıktı, kimliğimi bile değiştirdim.
Şimdi kızımın babası boşanmanın iptali davası açmaya hazırlanıyormuş, aklımı yitireceğim artık
Böyle birşey olabilir mi? Sağlık problemini öne sürerse bunun imkanı var mı? Az önce duydum bu durumu, Sabah ilk işim bir avukata danışmak olacak ama uyuyamıyorum, belki bilgisi olan vardır
Karar kesinleştiyse mümkünü yok.Ben bir süre önce anlaşmalı olarak boşandım. Hatta tek celsede boşandım ve gerekçeli karar o duruşmada çıktı, kimliğimi bile değiştirdim.
Şimdi kızımın babası boşanmanın iptali davası açmaya hazırlanıyormuş, aklımı yitireceğim artık
Böyle birşey olabilir mi? Sağlık problemini öne sürerse bunun imkanı var mı? Az önce duydum bu durumu, Sabah ilk işim bir avukata danışmak olacak ama uyuyamıyorum, belki bilgisi olan vardır
Gerekçeli kararGerekçeli kararın o duruşmada çıktığına emin misiniz? Size orda verilen normal duruşma zaptı mı yoksa gerekceli karar evrakı mı yazıyor üzerinde?
Boşanalı çok oldu , 2 ayı geçtiAyrıca boşanmanın iptali dediği, karar kesinleşene kadar istinafa gönderme hakkı var, itiraz hakkı yani, gerekçeli karar size ulaştıktan 15 gün içinde itiraz etme hakkı var. Onu mu kullanacak?
Ajsjsjsjs ya çıldırıyorum. Ahahahahaha haha. Hifidididfmvvmmvmv.Boşanalı çok oldu , 2 ayı geçti
Evet kaleme gittim , Gerekçeli kararı imzalayarak aldık ikimizde, hatta yatırdığım paranın bir kısmını iade ettiler, gerekçeli kararı elden aldığım içingerekçeli kararı elden aldım diye imzaladınız o zaman. Ben onun gerekçeli karar olduğundan şüpheliyim, isimlerinizi karalayarak isterseniz özelden atabilir misiniz?
Evet adam hasta. Psikolojik.Bu adam manyamış gerçekten deli mi ne
Bitmiş gitmiş artık saçmalıyor ordan
Bence mesaj yazın kendir oldun yapıştın usandım bıktım senden yeter kaçacak yer arıyorum yazın
o zaman saçmalıyor, bırakın saçmalasın, tamam ne istiyorsan yap deyip geçin. Yapamaz öyle bir şey tabi ki.Evet kaleme gittim , Gerekçeli kararı imzalayarak aldık ikimizde, hatta yatırdığım paranın bir kısmını iade ettiler, gerekçeli kararı elden aldığım için
Dur müsadenle az daha gülecem. AhahahahahhahahahahahahahahahEvet kaleme gittim , Gerekçeli kararı imzalayarak aldık ikimizde, hatta yatırdığım paranın bir kısmını iade ettiler, gerekçeli kararı elden aldığım için
Ben çok zor şeyler yaşadım , tam hersey yoluna girdi diyorum, çıkıyor bir yerden. O kadar hassaslaştım ki bazen böyle saçma birseye bile takılıyorum.Ya kusura bakma epey güldüm. Bırak yedirsin avukata paraları.
Ben çok zor şeyler yaşadım , tam hersey yoluna girdi diyorum, çıkıyor bir yerden. O kadar hassaslaştım ki bazen böyle saçma birseye bile takılıyorum.
İnsanlardan nefret ettirdi beniİdil şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?