Çok sağolunAkıl sağlığını yitirmediyse herhangi bir problem yok. Elimde patlar.
karşı tarafta jeton geç düşüyor heralde :)Boşanalı çok oldu , 2 ayı geçti
Derdi sizsiniz zaten çocuk değil maalesef.Hiç kabalaşmadım kızımın hatrına, boşandıktan sonra aradı beni, güzelce anlattım, sebebi yada sonucu ne olursa olsun biz eş olmayı beceremedik ama çocuğumuz için anne baba olabiliriz dedim, bunca sağlık sorunundan sonra belki birdaha çocuğun bile olmayacak, bir tek evladımız var ona sahip çıkalım dedim ama olmuyor, adam sanki çocuktan boşandı, derdi gücü ben oldu.
O kadar doğru söylediniz ki ; sanki bütün hayatı boyunca yaşadığı herseyin ( babasının gitmesinin, annesinin yurda vermesinin, ilk eşinin aldatmasının) sebebi benmişim gibi davrandı.Sen onun kurbanısın..
Bana istediğinde ulaşabilir, aynı yerde yaşıyoruz. Hala aynı kurumda çalışıyorum, kızımın okulu aynı vs..kımlıgınızı degıstırmıssınız
adam sız ortaya cıkın dıye blof yapıyor sıze ulasabılmek ıcın
sakın ınanmayın boyle bırsey yok kesınlıkle ıletısım kurmayın sakın
sız boyle yapacagını nereden ogrendınız
hala gorusuyorsanız kımlıgınızı nıye degıstırdınız devlet cok zor durumda olan can tehlıkesı olan kadınlara bu destegı sunuyor sonucta ve bunlar meşakatlı ıslerBana istediğinde ulaşabilir, aynı yerde yaşıyoruz. Hala aynı kurumda çalışıyorum, kızımın okulu aynı vs..
Blöf değil gerçekten avukatla görüşüyormuş, bana söyleyenlerde çocuğun hatrına geri olabilir mi acaba diye ilettiler..
Kim var yanında kim? Babası, annesi, aldatan ilk eşi? Nerdeler? Onlara nasıl hesap soracak? En kolayı yanındakinden hırs çıkarmak işte.O kadar doğru söylediniz ki ; sanki bütün hayatı boyunca yaşadığı herseyin ( babasının gitmesinin, annesinin yurda vermesinin, ilk eşinin aldatmasının) sebebi benmişim gibi davrandı.
Elbette bende insanım eksiklerim, zaaflarım oldu ama şu yaşananları hak etmedim.
Kimse vazgeçilmez değil,süre uzayınca boşanmadan öyle oturacağımı sandı galiba
O yokkende vardım ben, alacağım herşeyi aldım ve çekildim, yapabileceğim tek şey buydu.
Kimlik tamamen değişmiyor ki, kadın babasının soyadını alıyor sadece. Tanık koruma programı gibi bişey olmuyor yanikımlıgınızı degıstırmıssınız
adam sız ortaya cıkın dıye blof yapıyor sıze ulasabılmek ıcın
sakın ınanmayın boyle bırsey yok kesınlıkle ıletısım kurmayın sakın
sız boyle yapacagını nereden ogrendınız
hala gorusuyorsanız kımlıgınızı nıye degıstırdınız devlet cok zor durumda olan can tehlıkesı olan kadınlara bu destegı sunuyor sonucta ve bunlar meşakatlı ısler
bende bunu anlamıyorum ıste
Evet soyadımı söylemek istedim, eksik anlattım galibaKimlik değisiminden kast su galiba,kimligini yeniledi,kendi soyadı.
Ben eksik anlattım galiba , arkadaşlar gerekçeli karar çıktımı deyince, kesin karar çıktı, eski soyadımı geri aldım anlamında yazdım.sıze o cocugun hatrına dıyen aptal ınsanları bır an once hayatınızdan cıkarmalısınız onlar sızı sevse o ınsanla tekrar dene demezlerdı hatta adamın lafını sıze getırmezlerdı
ne bosanmanız bosanma ne kımlık degısımı layıgında ne cevrenız cevre
cok degısık...
Çok teşekkür ederim , beyin ameliyatı olması gerekçesi olabilir mi?Ben avukatım, böyle birşey duymadım :)))) gerekçeli kararı alın almayın 2 ay geçmiş :)) bırakın muhatap olmayın uzaklaştırma alın.
O olabilir tabii de ben daha çok Kadir gecesi doğmuş olduğunuzu düşündüm iyi vallahi boşanmışsınız sadaka verin :) inanmayın böyle şeylerle size gelirlerse :) birde boşanma iptali yanında nikah iptali var diye tutturan bir grup var onu da hiç anlamıyorum :) rahat olun hiç korkmayın :)Çok teşekkür ederim , beyin ameliyatı olması gerekçesi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?