Avukat arkadaşlar böyle birşey olabilir mi?

Derdi sizsiniz zaten çocuk değil maalesef.

Cok gecmis olsun eski konularınızı okudum çok üzüldüm adınıza.
Katipsondanbir arkadasin yazdığı gibi sizi seçmiş ve nefretini başka kimseye kusamıyor bu yüzden de ayrılmak istemiyor olabilir.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Cocuk için aramıyormuş zaten sizde tamamen iletişimi kesin ne hali varsa görsün.
Ömrünüze yazık

Sen onun kurbanısın..
O kadar doğru söylediniz ki ; sanki bütün hayatı boyunca yaşadığı herseyin ( babasının gitmesinin, annesinin yurda vermesinin, ilk eşinin aldatmasının) sebebi benmişim gibi davrandı.
Elbette bende insanım eksiklerim, zaaflarım oldu ama şu yaşananları hak etmedim.
Kimse vazgeçilmez değil,süre uzayınca boşanmadan öyle oturacağımı sandı galiba
O yokkende vardım ben, alacağım herşeyi aldım ve çekildim, yapabileceğim tek şey buydu.

kımlıgınızı degıstırmıssınız
adam sız ortaya cıkın dıye blof yapıyor sıze ulasabılmek ıcın
sakın ınanmayın boyle bırsey yok kesınlıkle ıletısım kurmayın sakın
sız boyle yapacagını nereden ogrendınız

Bana istediğinde ulaşabilir, aynı yerde yaşıyoruz. Hala aynı kurumda çalışıyorum, kızımın okulu aynı vs..
Blöf değil gerçekten avukatla görüşüyormuş, bana söyleyenlerde çocuğun hatrına geri olabilir mi acaba diye ilettiler..

hala gorusuyorsanız kımlıgınızı nıye degıstırdınız devlet cok zor durumda olan can tehlıkesı olan kadınlara bu destegı sunuyor sonucta ve bunlar meşakatlı ısler
bende bunu anlamıyorum ıste

sıze o cocugun hatrına dıyen aptal ınsanları bır an once hayatınızdan cıkarmalısınız onlar sızı sevse o ınsanla tekrar dene demezlerdı hatta adamın lafını sıze getırmezlerdı

ne bosanmanız bosanma ne kımlık degısımı layıgında ne cevrenız cevre
cok degısık...

Kim var yanında kim? Babası, annesi, aldatan ilk eşi? Nerdeler? Onlara nasıl hesap soracak? En kolayı yanındakinden hırs çıkarmak işte.

Kimlik tamamen değişmiyor ki, kadın babasının soyadını alıyor sadece. Tanık koruma programı gibi bişey olmuyor yani . Adamın kafa gitmiş, hastaneye yatması lazım.

Türkiye de gerçekten erkek bosaniyorsa sıkıntılı olduğu o kadar bariz ki.
Normal adamı bosayan kadın görmedim.
O yüzden bu boşanmış adamlarla evlenmek için adamın gbtsine kadar araştırmak lazim.

Ben eksik anlattım galiba , arkadaşlar gerekçeli karar çıktımı deyince, kesin karar çıktı, eski soyadımı geri aldım anlamında yazdım.
12 yıl evli kaldık ortak tanıdıklarımın olması çok normal, bana söyleyen kişi kötü niyetli değildi aslında.

Ben avukatım, böyle birşey duymadım :)))) gerekçeli kararı alın almayın 2 ay geçmiş :)) bırakın muhatap olmayın uzaklaştırma alın.

Çok teşekkür ederim , beyin ameliyatı olması gerekçesi olabilir mi?
O olabilir tabii de ben daha çok Kadir gecesi doğmuş olduğunuzu düşündüm iyi vallahi boşanmışsınız sadaka verin :) inanmayın böyle şeylerle size gelirlerse :) birde boşanma iptali yanında nikah iptali var diye tutturan bir grup var onu da hiç anlamıyorum :) rahat olun hiç korkmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…