- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
asliye ceza mahkemesinde görülen ceza dava dosyası
suç: tehdit
Karar türü :mahkumiyet
kesinleşme:kesinleşmedi
bu davada mahkumiyet para cezasına cevrildi ama ödenip ödenmediğini bilmiyorum.. iki sene önce görülmüş bir dava.. kesinleşmedi demesi ne anlama geliyor cazeyı ödemedi anlamına mı geliyor.. tekrar mahkeme olur mu.. yada tutuklanır mı kişi
yani yeniden mahkeme olabilir mi yada para cezasını ödememiş mitemyiz edilmiş olabilir karar yani
Yargıtay dosyası hala devam ediyor
temyiz edilmiş olabilir karar yani
Yargıtay dosyası hala devam ediyor
yani yeniden mahkeme olabilir mi yada para cezasını ödememiş mi
ama iki yıl oldu mahkeme biteli bukadar uzun sürer miYeniden mahkeme derken temyizde sadece dosya inceleniyor diye biliyorum. kişiler mahkeme salonuna gitmiyor sanırım, emin değilim.
Para cezasına hükmedildi ise de henüz karar çıkmamış olmalı. Eğer itiraz etmeyecekse ödeyebilir.
ama iki yıl oldu mahkeme biteli bukadar uzun sürer mi
adliyeye gitmem gerekiyor ama ancak bir ay sonra gidebilirim.. para cezasına itiraz etmiş olabilir mi hapis cezasını paraya cevirmişlerdiSürmemesi lazım.
Mahkeme dosyasını inceleme şansınız var mı?
Merhabalar, canim bi kobuda yardimi istebilirniyim
Ise iade davasi actik 30 kisi , davayi kazandik fakat Temyize dosyamiz yeni gitti sanirim tatile giriyor yargitay sizce hemen sonuclanirmi tatil bitimi subatta kazanmistik eksik evrak var fiye 4 ay oyalandi gitnesi avukatimizmi cok ilgilenmedi bileniyorum
Karara itiraz edildiği için karar kesinleşmemiştir. Ceza dosyalarının itirazlarının incelenmesi hukuk dosyalarına göre daha uzun sürüyor. Eğer mağdur/katılan/zarar gören kararı temyiz etmedi ise, sanık şuan aldığı cezadan daha ağır bir ceza alması gerekirdi diye karar bozulmaz. Karar kesinleşmediği için, sanık para cezasını ödememiştir. Sanık idareye, ödemeyi karar kesinleştikten sonra yapacaktır.asliye ceza mahkemesinde görülen ceza dava dosyası
suç: tehdit
Karar türü :mahkumiyet
kesinleşme:kesinleşmedi
bu davada mahkumiyet para cezasına cevrildi ama ödenip ödenmediğini bilmiyorum.. iki sene önce görülmüş bir dava.. kesinleşmedi demesi ne anlama geliyor cazeyı ödemedi anlamına mı geliyor.. tekrar mahkeme olur mu.. yada tutuklanır mı kişi
ama ben tekrar katılmayacagım dimi mahkemeye falan yada hapse girme olayı olabilir mi para cezasını ödemezseKarara itiraz edildiği için karar kesinleşmemiştir. Ceza dosyalarının itirazlarının incelenmesi hukuk dosyalarına göre daha uzun sürüyor. Eğer mağdur/katılan/zarar gören kararı temyiz etmedi ise, sanık şuan aldığı cezadan daha ağır bir ceza alması gerekirdi diye karar bozulmaz. Karar kesinleşmediği için, sanık para cezasını ödememiştir. Sanık idareye, ödemeyi karar kesinleştikten sonra yapacaktır.
temyiz falan etmedim ben müştekiyimKarara itiraz edildiği için karar kesinleşmemiştir. Ceza dosyalarının itirazlarının incelenmesi hukuk dosyalarına göre daha uzun sürüyor. Eğer mağdur/katılan/zarar gören kararı temyiz etmedi ise, sanık şuan aldığı cezadan daha ağır bir ceza alması gerekirdi diye karar bozulmaz. Karar kesinleşmediği için, sanık para cezasını ödememiştir. Sanık idareye, ödemeyi karar kesinleştikten sonra yapacaktır.
iyi çok şükürBir de temyiz edilmişse bile tekrar duruşmaya girmezsiniz. Dosya üzerinden onaylanır ya da reddedilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?